Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam nedavno kupila ovaj 5 l lonac i nakon prve upotrebe ostetilo mu se dno. Povrsinski sloj se ogulio u obliku manjih mrlja, a djelomicno izgleda kao da je zardjalo. :/

Poslije sam u uputama citala da se sol ne smije stavljati u hladnu vodu, nego tek kada voda zakuha. U suprotnom se valjda to moze desiti.

Namjeravam reklamirati taj lonac i uzela bih novi isti takav, jer mi je izgledom jako lijep, a to sto je od 5 l savrseno mi odgovara.

Osim toga uzela sam i ovaj teflonski. Zabunom, jer sam zapravo mislila uzeti ovakav isti, ali ne teflonski, a kako su lonci zapakirani s poklopcem nisam obracala paznju da na pakovanju posebno pise, ako je lonac od teflona.

U glavnom sad mi ta tefonska posuda odlicno sluzi iako se teflon vec ogulio sa ovih vijaka sto se vide na zadnjoj slici sa gornjeg linka. :/

Uzela sam naknadno i onu drugu ne neflonsku posudu sa ruckom i sa njom sam za sada zadovoljna u potpunosti.

Ovakve stvari ne bih tolerirala drugim ducanima/markama, ali prema Ikei imam drugacije kriterije
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 23.09.2014. at 21:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •