-
E dakle....bila ja u shoppingu u cetvrtak....sve super,divno i krasno,svi ljubazni,nikad ugodniji shopping sa popisom kojeg samo predaš,pa na blagajnu to platit pa salter dostave ugovoriti cuvanje i transfer posiljke za par dana.... (platila lezarinu 10kn po kolicima/danu)...
Bili smo od 10h00-16h00, laganini sve razgledali,zapisivali,jeli objed,curu sprasili u igraonicu kad se uscrvala...
ALI,tu vecer zovu oni mene:znate,dogodila se greska i krevet koji ste platili ipak nemamo na stanju...kad mi je pocela pricati o povratu novca pale su mi persijane....
Rekla sam da mi kamion dolazi po robu za 3dn i da do tada valjda ima vremena da stigne nova posiljka a sve i da ne stigne da sam ga platila,trebam ga i ne dolazi u obzir da mi se vraca novac nego posalje krevet za Du kako god znaju....
U sub sam pokusala dobit call centar,naravno bezuspjesno pa sam poslala mail di sam ponovila sve ovo gore...kamion mi je jutros pokupio robu a da li je u njemu i krevet nemam pojma,vidit cu kad stigne... ako ne bude, bas da vidimo kakav im je customer service i koliko ce im vremena trebati da mi posalju krevet!!!

A pratila sam stanje danima unaprijed i stalno se vrtilo oko 2-3 kreveta Busunge na stanju, nemogu vjerovati da su to jutro sva 3 prodana,mi smo popis predali oko 13h00...
(i komp im je uredno pokazivao da ga jos ima, a evo i sada kao ima jedan)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma