joj cure bas sam jadna!
preuredili smo ribici sobu i dali joj da si sama odabere namjestaj. Odabrala je Stuva krevet i ostali popratni namjestaj. Sve smo gradevinski podredili krevetu i kupili ostatak namjestaja i namontirali. Proveli novu stuju, montirali lampe i cekamo krevet.
Info o raspolozivosti je trebala doci pocetkom veljace, i savjetoali su zvati tada. Ja fino nazovem 2.2 a kad ono - hladan tus. Krevet je stigao i u nedjelju 1.2 je sva nova zaliha rasprodana!!!!
reko, ok. Kada stize ponovo? pa znate gospode, vjerovatno vise i ne , barem do 6 mjeseca a i to je upitno!?!?!
Trazim da mi prodaju izlozbeni ali na to ne pristaju jer ce ga zadrzati u prostoru! A i nemogu meni jednoj prodati jer ce onda svi ostali htjeti isto.
Zasto imaju izlozeni primjerak ako nemogu garantirati isporuku ni dali ce ga uopce imati??
pitam- a sto da ja sada radim? pa gledajte : mozete nam vratiti sav namjestaj koji ste dosada kupili. ( to mi nije opcija, mislim- zidovi su vec izbuseni, struja je vec provedena....) ili potrazite u drugim prodavaonicama?!?!?
Pa daj me nemoj zezati! i jos me posalje da potrazim u Jyisku
Zovu me drugi puta sa boljim vjestima! Krevet ce ipak stici - ali oni neznaju ni kada ni koliko komada. Neka ja pratim na webu stanje zalihe i prema tome se ravnam. Ma dajjjjjj!!!!
Što da radim? Gdje da nadem krevet bijele boje sa stolom i ormarom?? Ima tko savjet?
Uzasno sam se razocarala u Ikeu. Oduvjek sam mislila da je to trgovina kao iz bajke, u kojoj tece med sa bonbonima i u kojoj su spremni preokkrenuti nebo i zemlju da pomognu kupcu. Jeah right!!!!