Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja kći ima dvokrilni PAX u sobi, po mom iskustvu polica na izvlačenje je glupost i uopće se ne koristi, imamo je iznad ladica.
    Ima na vrhu jednu veću policu (višu) u kojoj stoje kutije koje služe za mijenjanje odjeće ljeto-zima.
    Onda ispod toga ima dio za vješanje - za hlače majice i veste (znači nije visina za kaput)
    Ispod toga ta bezvezna polica na izvlačenje, a onda ispod tri pliće ladice u kojima drži majice i hlače, a u jednoj pidžame i veš.
    I još ispod svega jedna metalna košara za čarape.
    Meni je njen ormar super, mi planiramo raditi ugradbeni ormar u spavaćoj sobi i ja sebi namjeravam napraviti unutarnje uređenje kao kod nje (osim ako ne bude užasno skupo)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Moja kći ima dvokrilni PAX u sobi, po mom iskustvu polica na izvlačenje je glupost i uopće se ne koristi, imamo je iznad ladica.
    Ima na vrhu jednu veću policu (višu) u kojoj stoje kutije koje služe za mijenjanje odjeće ljeto-zima.
    Onda ispod toga ima dio za vješanje - za hlače majice i veste (znači nije visina za kaput)
    Ispod toga ta bezvezna polica na izvlačenje, a onda ispod tri pliće ladice u kojima drži majice i hlače, a u jednoj pidžame i veš.
    I još ispod svega jedna metalna košara za čarape.
    Meni je njen ormar super, mi planiramo raditi ugradbeni ormar u spavaćoj sobi i ja sebi namjeravam napraviti unutarnje uređenje kao kod nje (osim ako ne bude užasno skupo)
    ja imam ugradbeni ormar po mjeri i police na izvlačenje su mi u razini poda i to mi je odlično rješenje. em stvari nisu na podu, em je sve lako dohvatiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •