Prvo cjepljenje smo obavili u bolnici i nije nas koštalo ništa, drugo s 2 mjeseca kod pedijatrice isto ništa, s tri mjeseca dva cjepiva, po jedno u svaku polutkicu guze isto ništa (to su pročišćena cjepiva koja fond poklanja).
Danas s 4 mjeseca dva cjepiva + ono u usta, smo platili 150,00Kn, jer fond više pročišćeno (ono bez posljedica) ne poklanja. :?
Samnom je bila na cjepljenju i frendica sa svojom bebom i ona je tražila račun za cjepivo (zbog povrata poreza). Doc. je bebacha cjepila, a frendicu je poslala u apoteku da kupi to cjepivo i donese njima, a sebi ostavi račun. Razlika je, jedino u cijeni - naime tako kupljeno cjepivo košta 91,00Kn. Dakle manje za 59,00 kn, a sve isto (neznam samo kome ide ta razlika?). Dobro je to znati za drugi put.![]()
By the way ta mi je mogućnost biranja malo žalosna, jer koda svaki roditelj ne želi svom djetetu najbolje, tj. pikicu bez posljedica... ispada da onaj tko nema novaca neželi svom djetetu olakšat cijpljenje... :?

Odgovori s citatom
jucer smo nase blizance po drugi put cijepili sa 5u1 cjepivom i stvarno je istina , naime nisu imali ni prvi ni sad drugi put NIKAKVIH nus pojava dapace spvali su ko male klade. Ali smo se lijepo zblamirali jer kad smo dogovarali to cjepilo dr. nam nije napomenula da se placa svaki :? :? put tj. 3x400 kn pa sve to opet puta 2. tj 2400kn ali sta se moze sad mi nije zao jer je stvarno dobro proslo ali da mi je odmah rekla da se svaki put placa razmislila bih. Toliko o cjepivu 5u1 ako mozete priustite to bebici ali i sebi. :?