nedavno kupovala putno osiguranje. ono sto sam uspjela prouciti je da to europsko ako hitno putujes mozes poceti odmah i koristiti. daju ti neku potvrdu na papiru.p, ali nije isto kao putno.
Inace, cijene putnog se jako razlikuju. Puno osigravajucih kuca ima ponude na netu pa si dobro pogledaj.
Moja iskustva sa jednom od kuca su katastrofalna. Nemogu se vise sjetiti koja je to bila ali prica je da smo trebali pregled doktora za bebu. Samo pregled. Nase osiguranje nije imalo ni ured, ni kontakte ni mrezu doktora u Kanadi( bili smo u Torontu).Fino su mi rekli neka zovem njihov ured u LA-u. Pa da! to je sve jako blizi
Otisli smo sa malenom u bolnicu gdje su nas trazili neku suludu cifru samo za pregled. Nismo ga obavili jer me nila frka da te novce necu nikada vidjeti( bila je cifra oko 10000 kn). Srecom nase tegobe je rjesio propolis.
Sada smo bili na krstarenju, prolazili kroz hrpu zemalja.9 dana. za nas troje ( nekakvo obiteljsko) u Croatii je ispalo 170 kn. Ali bez osiguranja prtljage jer mi to na brodu nije trebalo.