Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: "Fancy" poklon za rodbinu koja zivi u inozemstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno "Fancy" poklon za rodbinu koja zivi u inozemstvu

Dakle kako naslov kaze....zanimaju me prijedlozi sto kupiti nekome tko zivi vani. Dobrostojeci je.

Radi se o djevojci cca 17 godina i decku cca 15 godina te njihovoj mami 49 godina.

Mozda je glupo, ali malo mi je problem sto su oni malo viseg financijskog statusa i uglavnom kupuju i koriste markirane proizvode ( finija kozmetika i roba)
    Nisu snobovi ni blizu, ali ja se (sto je mozda totalno glupo) osjecam blesavo kupiti djevojci neku majicu u hm_u kad se ona inace oblaci u stajaznam Juicy Couturu. A mama recimo koristi finu kozmetiku....
    Nije mi problem u ovom slucaju izdvojiti i malo vise novaca pa eto molim vas prijedloge...
    Mozda neka haljinica ili majica nekog naseg dizajnera? Onaj neki Iggy shop. Koliko to uopce kosta?
    Ali sto mami? Sto decku?

Ili se zamaram glupostima??

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ovo i mene uvijek muči.
    Roditeljima obično kupim neku bajaderu i bocu finog vina.
    Možda onaj cvijet soli nije loša ideja ako vole kuhat.

Djeca, ajme. Pitam mamu. sad sam curici (8g) kupila neku kolajnu, nekakav okvir za slike i još ću uzet neku sitnicu, a dečku neku fora sličicu za sobu (mama zabranila kupovanje igračaka)

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A ha super ideja. Mogla bi nas uslikat sve skupa pa stavit sliku u neki okvir

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Knjige? Tajanstvena Hrvatska ako ima, mislim da je izašla i knjiga fotografija Hrvatska iz zraka (ono što je bila izložba, National Geographic), romani hrvatskih pisaca ako bi ih to zanimalo, pa prehrambeni pokloni -maslinovo ulje, sirevi, rakije, bajadere, u Krašu ih imaju u zgodnim keramičkim kutijicama pakirane kao poklon, Croata kravate, marame, šestinski kišobran ..
    ma ima i nekoliko tema o tome na forumu.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Imas nekog umjetnika? Neka apstraktna slika...ovisi o ukusu..Za djecu ne znam...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kulenovu seku, neki sir

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Knjigu ako čitaju? Robice sigurno imaju, mami možda neku košaricu domaćih proizvoda. Meni to uvijek pali, kupim neku finu i ne skupu košaricu, ubacim medicu, hrv. vino, masline, malsinovo ulje, inćune, svežanj lavande i smilja, neku kremicu domaću... i ljudi se oduševe (mi smo na moru).

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kozmetika od lavande, smilja, kadulje - Aromatica i sl. To se vani strašno cijeni, kod nas još nije toliko skupo.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

e super, ova prirodna kozmetika mi je mrak ideja
    hvala svima...ak se još tko koga sjeti super...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    e super, ova prirodna kozmetika mi je mrak ideja
    hvala svima...ak se još tko koga sjeti super...
    Pa to mozes i mami, i kcerki, a mozda i za sina ima nesto slicno, ako ima neka muska prirodna kozmetika.
    Ili njemu npr. majicu od HR reprezentacije ili slicno, ako to prati. Ili tu knjigu Tajanstvena Hrvatska.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

www.poklonime.hr možda tu nađeš nešto. vidjela sam naušnice i ogrlicu s glagoljicom

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Njemu naslikanu njegovu karikaturu, a curama nešto iz ovih aroma dućana (kantarionovo ulje, medica, kupka od lavande i sl.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo. u sličnoj situaciji, poklonili privjesak licitarsko srce (zlatno) i kuharicu Hrvatska za stolom.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme da, ako misliš da bi im se svidio taj stil, u Ilici ima Etno butik Mara, specifičnost su im razni odjevni predmeti sa vezenom glagoljicom, može se naći svašta, od malih predmeta tipa torbica za mobitel, do kaputa.
    http://etnobutik-mara.com/

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nadalina ima one neke fensi čokoladice s cvjetnom soli, paprom i slično, simpa upakirane
    http://www.nadalina-cokolade.com.hr/

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tajanstvena Hrvatska je fantasticna knjiga, imam ju. Nikel kozmetika je odlicna, na bazi smilja, lavande, narance, a hrvatski je proizvod, mozes ju sloziti u lijepu ukrasnu kutiju.

Za djecu mozes isto neku knjigu hrv pisca, komad odjece iz Zare ili ELFS...

U Deliciji ima svega i svacega sto se tice finih hrvatskih prehrambenih proizvoda, lijepo upakiranih, s tim ne mozes pogrijesiti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Djeci sam znala kupovati puzzle na motive hrvatskih gradova, to mi se uvijek činilo zgodno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •