pozdrav svima
mene u anovul. bole cike od 10.d.c. pa dok ne dobijem cca 40d.c. i to bas bole bole, da ne mogu grudnjak obuc...
moji lh testici i dalje samo s 1 blijedom crtom, taman i da jesu neki plodni dani, i da se nekim cudom dogodi O mi apstiniramo jer mm ide u utorak na novi s-gram... a ja luda...i tak da eto opet ne ocekujem nista...
svim (ne)cekalicama zelim da ugledaju svoje ++++~~~~~

~~~~~
Odgovori s citatom

ali i ja se moje cure već 10 god.borim sa neplodnošću..ovo mi je 1 test što sam ga napravila samo jednom vadila betu..nakon transfera..ali davno je to bilo..mislila sam da ovo neću tako skoro doživjeti..ali moje sunce..moja MazaMala..ON je unio radost u moj život i sada mi je još dao mogućnost da po prvi put piškim po testu..ljubim ga zauvijek..i cure,još dug je put..pregled,da li je sve ok..ali ove dvije crtice..to mi je najdraže i najmilije od svega..vjerujem u vas i znam da će svima nama zasjati sunašce..samo se radujmo i bit će..nikada nemojte klonut..teško..ludo ponekad ali mi smo snažne jake žene..samo naprijed i šaljem vam svima ovo što i ja sada osjećam..

ali hoćemo..gledaj sve pozitivno,veselo..navila jutros radio i ne puštam da me ništa istresira,hahahah..tako i vi..puse svima..

ah...