Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1244

Tema: Odbrojavanje 7/14................. .............. ............by Lorelai

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A nez. Mozda joj je krenulo super u zivotu pa joj ovo mjesto vise nije potrebno? Da bar je! Drzim joj fige..
    sreco ak je m bas mi je zao...molim Boga da nije!
    Nekad se zapitam da li mozda ne zelim to djete dovoljno jako zbog straha da mi se sve ne ponovi?? Pa jel to razlog zbog kojeg nemogu ostati t? Ili jednostavno dragi Bog ima za mene druge planove?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

držim fige da vam cure bude sve ok.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad se zapitam da li mozda ne zelim to djete dovoljno jako zbog straha da mi se sve ne ponovi??
    Draga Nivesa, težak je gubitak iza tebe. Kako sam pročitala imaš dosta zdravstvenih problema koji utječu na (ne)mogućnost začeća.

Nemoj sebe okrivljavati da tvoja želja za djetetom nije dovoljno jaka. Kad bi jaka želja za djetetom bila dovoljna za imati dijete, svatko tko želi dijete imao bi ga i bilo bi puno više voljene i željene djece na svijetu. S druge strane, kad bi samo ne-željeti dijete značilo da do trudnoće neće doći, ne bi na svijetu uopće bilo neželjene djece.

Reproduktivno zdravi, mladi ljudi, prilično lako ostvare trudnoću (~85% mladih, zdravih parova ostvari trudnoću unutar godinu dana pokušavanja). Ali, kad ne ide, niti najjača želja za djetetom tu ne pomaže.

Hoću reći, ne okrivljuj se. Na žalost, mnogim parovima treba medicinska pomoć da bi došli do željenog djeteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •