Stranica 16 od 25 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1244

Tema: Odbrojavanje 7/14................. .............. ............by Lorelai

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 02.09.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
    ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 32 dc +
    ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc +
    zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri,pa ti si nam ljubičica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

drage moje, od mog M jos nista...

evo bas dosla iz bolnice pa da znate da cu se vjerovatno preseliti malo u onaj drugi podforum (potpomognute) ali pratit cu vas, i veselit se zajedno s vama, i bit tuzna zajedno s vama, kratko sam tu ali prirasli ste mi srcu... nadam se da cete svi ugledati svoje +++ sto prije!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivana.sky kaj vele u KBO? jesi ti piskila testic?
    zadarmamica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kak je prošlo,kaj ste dogovorili?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nisam piskila testic mislite da bi trebala mozda? bila sam na pregledu, al nije ultrazvuk gledo...

dao mi je metformin i klomifen, jos neke nalaze za izvadit (MM novi spermiogram i nalaz od androloga, JA amh i briseve) i u 10.mj kaze ako nalazi MM-u budu ko sto su dosad bili idemo na nasu prvu inseminaciju...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A kad počinješ sa klomifenima,sad kad mengu dobiš ili to bude za inseminaciju iduči mjesec?
    Ajd ti ipak pišni testić za svaki slučaj..kolko ti kasni?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zadarmamica,

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Mislim da se svaka od nas tu nasla...

-koliko dugo još moram čekati da postanem majka (barem okvirno)
    -koliko još testova na trudnoću moram napraviti, molit sve molitve koje znam dok čekam rezultat, buljiti u njih cijeli dan, okretati ih, proučavati, slikati, povećavati, gledati pod prozorom, pod svjetlom, zažmirit na jedno oko pa na drugo, onda gledati slike onih pozitivnih kad sam prvi put bila trudna i imala spontani
    -koliko još temperatura moram izmjerit ujutro, čekati da toplomjer pišti, palit svjetlo, gledat kolika je temp, tražit mobitel da upišem temp u graf
    -koliko još puta moram čekati kod dr-a sa zatočena u čekaonici sa 20 trudnica koje se glade po trbuhu, pričaju o tjednima, spolovima i mučninama
    -koliko još uputnica i recepata, nalaza i lijekova moram podići (i popiti)
    -koliko ću još puta hodati do doma zdravlja, skidati se, popeti na stol, čekati da se upali ekran i gledati ima li folikula, cisti ili žutog tijela
    -koliko ću još papira skupit u svoj fascikl s nalazima
    -koliko ću puta još morati slušati kao me moj doktor tješi i govori mi pozitivne primjere
    -koliko ću još puta vidjeti nove trudnice koje su tek saznale da su trudne koje izlaze iz ordinacije i zbunjene zovu muževe/dečke
    -koliko puta ću još moliti muža da napravi jednu jedinu pretragu koju ima
    -koliko ću mu još puta prijetiti da ću podrapati i pobacati papire i tablete u wc školjku, pakirati kofer kad se skupa s njim nađem ispred zida, dignuti ruke od svega a u sebi i dalje znati da nije on kriv i da ne zna uvijek kako bi se nosio sa mnom u takvom stanju
    -koliko ću još puta morati okretati glavu od trudnica, trgovina s dječjom opremom, dječje robice, prebacivati program na tv-u, poskrivećki gledati drugim ženama u trbuhe, izbjegavat police sa pelenama i dudama
    -koliko ću još čekati da vidim neki broj beta hcg hormona veći od 1, pa opet strahovati da se pravilno dupla, da čujem srce i živjeti za svaki idući uzv
    -koliko ću još puta reći mm-u da vidim drugu crtu na testu, al ovaj put stvarno, a na kraju dana mu jecati na ramenu
    -koliko ću još noći molit iz sveg srca, iz sve duše, iz same srži cijelog svog postojanja, razgovarati i pregovarati sa Bogom, tiho plakati da ne probudim muža, okretati jastuk na drugu stanu jer je cijeli mokar od suza
    -koliko ću se još puta satima preispitavati jesam li kome, zašto i kako nešto strašno loše rekla ili napravila da mi se ovo događa
    -koliko ću još dana izbrojati
    -koliko će me još puta u ljekarni s druge strane šaltera čudno gledati i misliti što će mi toliko testova
    -koliko ću još puta žarko željeti da mi bude muka i da povraćam
    -koliko ću još puta spuštat glavu i gledati u pod kad nas pitaju imamo li djece
    -koliko će me još puta proći jeza cijelim tijelom kad mi netko kaže "moram ti nešto reći"
    -koliko ću puta strepiti od ručka kod svekrve ili mojih da mi ne bi rekli da je šogorica ili sestra trudna i hoće li mi one ili ja sama sebi ikad oprostiti što sam progutala ogromnu knedlu u grlu prije nego sam čestitala, možda se i rasplakala
    -koliko ću još nakupovati stvari za drugu djecu umjesto svoje
    -koliko ću se još puta ukopati na mjestu i zuriti u poznanice i sebi u bradu mrmljati "evo i ona je trudna"
    -koliko će još puta muž automatski pogledati u mene kad netko objavi trudnoću i na kavi ispod stola mi držati ruku dok nas trudni par dolazi pozdraviti
    -koliko ću se još nagledati tuđih slika s ultrazvuka gdje beba maše rukicama i nogicama
    -koliko ću još puta okrenuti očima kad čujem da se trudnice žale na kile, strije i nesanicu
    -koliko ću još puta preispitivati odluke nepoznatih roditelja tuđe djece i onda se zakleti da ja nikad neću biti takva
    -koliko će još tuđe djece sjediti u mom krilu
    -koliko ću još puta imati promjene rapoloženja
    -koliko ću se još puta lažno nasmijati i odgovoriti da nisam još trudna, našaliti se sa kilama kao muž dobro kuha i ljudima koji pitaju to famozno -što čekate- u sebi psovati sve redom
    -koliko ću ja još puta biti bijesna na svoje tijelo, i na sebe jer ne mogu zaustaviti suze u javnosti
    -koliko ću se još puta pitati kako je to biti mama i hoću li to ikad biti
    -koliko ću se još priča o opuštanju naslušati i o parovima kojima su doktori rekli da nikad neće imati djece, pa eto, i koliko ih je posvojilo pa sami ostali trudni
    -koliko ću još puta jedva dočekati da zaključam stan i srušim na pod s druge strane vrata i plačem satima -koliko ću još puta pitati KOLIKO?!!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Čestitke novim trudnicama!!! Koji plodan mjesec,neka se nastavi tim tempom

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pregled tek idući petak! Gužva kod dr!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Još sam samo htjela reći, što se tiče mog recepta za uspjeh, da sam i ovaj put, kao i prije nego sam prvi put ostala trudna, počela piti folnu kiselinu dva mjeseca prije početka 'rada na bebi'... Znači, folna, noge u zrak, nema tuširanja ) Koji recept!
    Posljednje uređivanje od pilemalo : 02.09.2014. at 14:53

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nivesa .. razumijem te.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kod mene od jučer OPET moj vjerni pratitelj spoting.. znači OPET ništa!!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pišalice, di steee???šiškice, možda je spoting ipak nešto drugo? držim fige da je!!!!kod mene cice sve lakše...znači ništa ni od ovoga ciklusa..:/

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Meni sutra (konačno) pišite 2dc, drago mi je da je sama došla bez duphastona...
    jutros sam mjerila i temp, bila je 36,9, nekako mi se to čini visoko?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    A kad počinješ sa klomifenima,sad kad mengu dobiš ili to bude za inseminaciju iduči mjesec?
    Ajd ti ipak pišni testić za svaki slučaj..kolko ti kasni?
    33.d.c. mi je tako da mi "kasni" 5 dana ali s obzirom na moj pcos, meni je pod normalu sve do 40.d.c. onda panicarim i odem kod dr da vidim da nije neka cista i dobijem duphaston ili nesto... idem sutra bas svoje ginekologinje pa cu vidit s njom ako misli da trebam test, nek me posalje vadit krv, to mi je najsigurnije... a za klomifen mi je rekao kad ga uspijem nabavit da ga pocnem pit, ovaj ili iduci ciklus, al evo uspjela sam ga odmah danas narucit, u subotu mi stize u ljekarnu, tako da cu vidit sutra s njom odmah ovaj ciklus da ga uzimam jer tko zna hocu li uspjet docekat iduci ciklus dok dodjem kod njega

nivesa koji tekst... pretuzno je kad se pronadjes...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Klomifen pijes kak? I kad pocinjes? Jel to dr mora prepisat ili? Kolko se ceka kad ih narucis?

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja kod ginek idem tek u srijedu 10.3. Moram ponavljat papu, a kad joj kažem da sam trudna mislim da će šiznut na mene.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Klomifen pijes kak? I kad pocinjes? Jel to dr mora prepisat ili? Kolko se ceka kad ih narucis?
    Kod mene kazu da doneses recept (plavi), naruce u petak, u subotu stigne vec, to ovisi o ljekarni valjda... pije se koliko ja znam od 5.d.c. 2x1, to budem sutra s ginekologom vidjela, ne znam jel kod svih isto... ginekologinja ti da taj plavi recept, a sad jel moras imat preporuku specijalista za terapiju kao sto sam ja dobila ili ne, to ne znam... negdje sam citala da je cak nekima i dr opce prakse recepte davala
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 02.09.2014. at 19:52

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    -koliko dugo još moram čekati da postanem majka (barem okvirno)
    -koliko još testova na trudnoću moram napraviti, molit sve molitve koje znam dok čekam rezultat, buljiti u njih cijeli dan, okretati ih, proučavati, slikati, povećavati, gledati pod prozorom, pod svjetlom, zažmirit na jedno oko pa na drugo, onda gledati slike onih pozitivnih kad sam prvi put bila trudna i imala spontani
    -koliko još temperatura moram izmjerit ujutro, čekati da toplomjer pišti, palit svjetlo, gledat kolika je temp, tražit mobitel da upišem temp u graf
    -koliko još puta moram čekati kod dr-a sa zatočena u čekaonici sa 20 trudnica koje se glade po trbuhu, pričaju o tjednima, spolovima i mučninama
    -koliko još uputnica i recepata, nalaza i lijekova moram podići (i popiti)
    -koliko ću još puta hodati do doma zdravlja, skidati se, popeti na stol, čekati da se upali ekran i gledati ima li folikula, cisti ili žutog tijela
    -koliko ću još papira skupit u svoj fascikl s nalazima
    -koliko ću puta još morati slušati kao me moj doktor tješi i govori mi pozitivne primjere
    -koliko ću još puta vidjeti nove trudnice koje su tek saznale da su trudne koje izlaze iz ordinacije i zbunjene zovu muževe/dečke
    -koliko puta ću još moliti muža da napravi jednu jedinu pretragu koju ima
    -koliko ću mu još puta prijetiti da ću podrapati i pobacati papire i tablete u wc školjku, pakirati kofer kad se skupa s njim nađem ispred zida, dignuti ruke od svega a u sebi i dalje znati da nije on kriv i da ne zna uvijek kako bi se nosio sa mnom u takvom stanju
    -koliko ću još puta morati okretati glavu od trudnica, trgovina s dječjom opremom, dječje robice, prebacivati program na tv-u, poskrivećki gledati drugim ženama u trbuhe, izbjegavat police sa pelenama i dudama
    -koliko ću još čekati da vidim neki broj beta hcg hormona veći od 1, pa opet strahovati da se pravilno dupla, da čujem srce i živjeti za svaki idući uzv
    -koliko ću još puta reći mm-u da vidim drugu crtu na testu, al ovaj put stvarno, a na kraju dana mu jecati na ramenu
    -koliko ću još noći molit iz sveg srca, iz sve duše, iz same srži cijelog svog postojanja, razgovarati i pregovarati sa Bogom, tiho plakati da ne probudim muža, okretati jastuk na drugu stanu jer je cijeli mokar od suza
    -koliko ću se još puta satima preispitavati jesam li kome, zašto i kako nešto strašno loše rekla ili napravila da mi se ovo događa
    -koliko ću još dana izbrojati
    -koliko će me još puta u ljekarni s druge strane šaltera čudno gledati i misliti što će mi toliko testova
    -koliko ću još puta žarko željeti da mi bude muka i da povraćam
    -koliko ću još puta spuštat glavu i gledati u pod kad nas pitaju imamo li djece
    -koliko će me još puta proći jeza cijelim tijelom kad mi netko kaže "moram ti nešto reći"
    -koliko ću puta strepiti od ručka kod svekrve ili mojih da mi ne bi rekli da je šogorica ili sestra trudna i hoće li mi one ili ja sama sebi ikad oprostiti što sam progutala ogromnu knedlu u grlu prije nego sam čestitala, možda se i rasplakala
    -koliko ću još nakupovati stvari za drugu djecu umjesto svoje
    -koliko ću se još puta ukopati na mjestu i zuriti u poznanice i sebi u bradu mrmljati "evo i ona je trudna"
    -koliko će još puta muž automatski pogledati u mene kad netko objavi trudnoću i na kavi ispod stola mi držati ruku dok nas trudni par dolazi pozdraviti
    -koliko ću se još nagledati tuđih slika s ultrazvuka gdje beba maše rukicama i nogicama
    -koliko ću još puta okrenuti očima kad čujem da se trudnice žale na kile, strije i nesanicu
    -koliko ću još puta preispitivati odluke nepoznatih roditelja tuđe djece i onda se zakleti da ja nikad neću biti takva
    -koliko će još tuđe djece sjediti u mom krilu
    -koliko ću još puta imati promjene rapoloženja
    -koliko ću se još puta lažno nasmijati i odgovoriti da nisam još trudna, našaliti se sa kilama kao muž dobro kuha i ljudima koji pitaju to famozno -što čekate- u sebi psovati sve redom
    -koliko ću ja još puta biti bijesna na svoje tijelo, i na sebe jer ne mogu zaustaviti suze u javnosti
    -koliko ću se još puta pitati kako je to biti mama i hoću li to ikad biti
    -koliko ću se još priča o opuštanju naslušati i o parovima kojima su doktori rekli da nikad neće imati djece, pa eto, i koliko ih je posvojilo pa sami ostali trudni
    -koliko ću još puta jedva dočekati da zaključam stan i srušim na pod s druge strane vrata i plačem satima -koliko ću još puta pitati KOLIKO?!!
    Rasplakala si me... nadam se da će ti doći željno očekivana bebica!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutroo!
    Kod mene jos nista.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 03.09.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
    ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 33 dc +
    ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
    zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    <mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro! Kavicaaaaaa
    <mišice>,aleluja A kakva ti je inače temp. u jutro? Meni je ta visoka,al možda je tebi normalna.
    Šiškice,k vrapcu i spottingu..
    nivesa,puse šaljem..
    ivana.sky,nadam se da će te pratiti na ultrazvuku u ciklusu u kojem budeš uzimala klomifen.Sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Maminaljubav prvotno napisa Vidi poruku
    Pregled tek idući petak! Gužva kod dr!
    Draga,do idučeg petka te več budem morala skinuti sa liste sa plusićem,takva su pravila dok navršiš 50.dc.
    Imaš prijedlog?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Moja BT skočila!

Ah, još danas trebamo pokriti........

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

Moja BT skočila!

Ah, još danas trebamo pokriti........
    Kaj se čeka,u napad!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

dan....kavica već druga za sve vas...
    ivanasky-neka se napokon nešto pokrenulo kod tebe...sretno i nek ti bude uspješno u 10.mj!!!!!!!
    srećice-akcija i samo akcija!!!!!!!!
    nivesa-rasplakala si me......ionako mi je nekako baš ovaj dan totalno bljak,sve neke ružne stvari unatrag dvije godine baš na taj dan...i istina je sve napisano,u svakoj riječi se prepoznajem...ne samo ja,nego i mnoge od vas vjerujem drage žene...
    ali... nema...idemo do kraja,do pobjede...
    žužy-javim ti sutra popodne kako je stanje kod mene,idem napokon na one najvažnije konzultacije, i utz da vidimo stanje s mojim cisticama,balončekima...tko zna,možda uspijem nešto i ubosti i ovaj ciklus,ako nije prekasno(poznavajući moje o,koje su jako rano)...da znaš me i dalje stavljati na listu ili ne
    ugodan dan svima!!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zadarmamica, a da opet pišaš??
    ivana.sky, a kaj ti čekaš s pišanjem??

ajde cuurke!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kaj se čeka,u napad!
    Nije to tako jednostavno kao što se čini...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky, a kaj ti čekaš s pišanjem??
    a ja cekam da dobijem... idem sad za cca 1h kod ginekologa pa cu vidit sta ona veli

ivana.sky,nadam se da će te pratiti na ultrazvuku u ciklusu u kojem budeš uzimala klomifen.Sretno!
    nadam se i ja da cu uspjet dogovorit, rekla je gin. da bi ona svakako pratila sve, a sad vidit cemo... ako nista lh trakice i vijat!

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    ivanasky-neka se napokon nešto pokrenulo kod tebe...sretno i nek ti bude uspješno u 10.mj!!!!!!!
    hvala

svima puno srece ~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se i ja da cu uspjet dogovorit, rekla je gin. da bi ona svakako pratila sve, a sad vidit cemo... ako nista lh trakice i vijat!
    Nemoj me krivo shvatiti,ali klomifeni nisu bomboni..uz njihovo uzimanje,folikulometrija je obavezna,da se prati rast folikula.
    Neznaš kako reagiraš na njih,i koliko folikula budeš imala. Mogučnost višeplodne trudnoče je velika kod ciljanih odnosa uz klomifene.
    Neke žene na klomiće reagiraju gore nego na "jaču" stimulaciju ovulacije.
    Zato,pazi na se,podržavam da se pratiš na uzv.

p.s. i sama sam bila 3-4 ciklusa na klomifenima,uz pračenje uzv-om kod mog tadašnjeg ginića.
    Da mi je ova pamet,nebi tako. Imala sam po 4-5 folikula podjednake veličine,zamisli da je svaki imao js i da se oplodila.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hvala zuzy, samo ti mene uputi jer ne kuzim se ja previse dok se ne raspitam ili ne saznam od nekog...evo dogovorila sam s gin. da cu ipak iduci ciklus tek krenut s njima i dala mi je uputnicu za ultrazvuk cim ih pocnem pit da pratimo folikule... zasad samo metformin

Taman kad sam krenila do nje, dosla vjestica tako da mi je 1.d.c. danas

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nemreš vjerovat,baš je pogodila trenutak..
    Znači,ovaj ciklus još ostaješ s nama.
    bubice,i tebi nek je sretno sutra,da konačno krenete punim pogonom u borbu za bebicu!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pa bas... ko narucena
    Druzimo se jos

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Evo cure moj update - vadila betu - 840... S pregledom ću pričekati još tjedan, dva.... Ljubim vas sve! Sretno u ovom ciklusu svima!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pilemalo,čestitam i na pismenoj potvrdi trudnoče!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja se sramim sad, neznam ni sto je folikul, ni kako se vadi beta, ni dal se to bas mora?
    Žuži da su ti se ta 4 folikula oplodila imala bi 4 bebe?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Cestitam

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

AdrianovaMamica ,beta hcg je hormon trudnoče i najsigurniji je pokazatelj da trudnoča postoji. Obično se vadi dva puta,u razmaku od dva dana jer se "mora" poduplati brojka i po tome se vidi da trudnoča dobro napreduje. Neke primjere bete imaš i u mom potpisu.
    Mi sa potpomognute smo upučenije u to,ali ne brini..ne moraš ju izvaditi.Uživaj u plusiću i kad odlučiš,otiđi k doktoru.
    A čuj,da su u tim folikulima bile jajne stanice i da su se oplodile..da je okruženje bilo idealno..jedna od mogučnosti je da-začeti više beba.

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jutro! Kavicaaaaaa
    <mišice>,aleluja A kakva ti je inače temp. u jutro? Meni je ta visoka,al možda je tebi normalna.
    Šiškice,k vrapcu i spottingu..
    nivesa,puse šaljem..
    nemam pojma kakva je, sad prvi put mjerim, danas je bila 36.3

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se sramim sad, neznam ni sto je folikul, ni kako se vadi beta, ni dal se to bas mora?
    ne znam jel smijem zalijepiti jedan dobar link, ako nekog zanima moze pogledat video u kojem je super objasnjenjo sto se dogadja za vrijeme ovulacije i u ciklusu zene ako ne smijem, neka moderator/admin obrise post

https://www.youtube.com/watch?v=nLmg4wSHdxQ

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Pije se kafica, lista forum ne bi li otkrila što novo, a da bi pomoglo.
    Umorna sam od posla, ali ono bas iscrpljena. Blijeda ko krpa, više ni vitamini ne pomažu.

Dragi ide na put, taman kad treba doći O. Ne znam bi li se smijala ili plakala. Kao što sam rekla, ovim tempom, ostat ću na ovom forumu jaaaako dugo. I pronaći ću usput nekog Španjolca-vrtlara da obreže grmlje na vrijeme, jer ovo prelazi u kronični nedostatak

Fali mi prvenstveno moj frajer, fali nam beba, fali slobodno vrijeme za nas, jer se vidimo po sat vremena dnevno, ili on negdje juri, ili ja. I tako, svatko pati na svojoj strani.... A trenutno nema puno opcija da se popravi situacija :/ nezadovoljstvo, veza stagnira. Nismo ni na godišnji uspjeli otići zajedno. I to me totalno rastužuje. Hoćemo li tako cijeli život funkcionirat?!

Ženica_85 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pusa cure svima,
    pišite 5 DC. Ostala sam bez interneta ovih dana, pa javljam sretnu vijest! ( a šta drugo nego se zaj.. na svoj račun)
    Imam jako ažurnu mladu gin, pa je već nakon 6-7 ciklusa me uputila kod dr. Alebića na VV jer ga zna, iako je kod mene naizgled sve ok! Tako da odoh do njega u utorak, prvi pregled, danas vadila hormone 5 dan ciklusa, tako da... živo me zanima što će bit'...iako vjerujem da je problem (kako moj muž kaže) u mojoj glavi i nigdje drugdje, tako da bi mi dobro došao i psihijatar... :D

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ženica, a jel muz koji kaze da je problem u tvojoj glavi radio spermiogram?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav drage moje, eto me napokon. Uhvatila sam vremena da vam pisem. Cestitam svim buducim mamama na plusicima.
    Ja sam bila jucer u klinici za neplodnost. Joj, kako mi je zgodan doktor, ko supermodel i jos k tome mulat!!!!! Ulala! No pustimo sad njegovu ljepotu, bitna je strucnost. Izvadili su mi 12 bocica krvi, testirali me na sve i svasta, cak i na STD. Isto su me ultrazvucno pregledali, doktor kaze da imam jako puno jajasca
    Uglavnom, njegova je teorija da sam ja zapravo super fertile s obzirom da to da sam u 4 mjeseca bila tri puta trudna. On kaze da zenama treba 1-2 godine u prosjeku da zatrudne zato sto ce maternica odmah odbaciti los embrio. U mom slucaju maternica ne bira nego zeli hraniti bilo koji embrio pod svaku cijenu. Kako je vecina embrija u prirodi vise nepodobna, druge zene nece ostati trudne dok ja hocu. Matrenica ce mi hraniti i brinuti se za embrio koji ce na kraju umrijeti sam od sebe. On kaze da tu nema pomoci i da jednostavno i dalje cu moci prolaziti kroz pobacaje dok ne naletim na dobar embrio koji ce se jednostavno odrzati. Rekao je da nema potrebe da pijem aspirine. Jedino da udvostrucim dozu folne kiseline.
    Eto, u svemu ovome me tijesi da zapravo moje tijelo suraduje sa mnom i daje priliku svim bebama, te da zeli ostati trudno. Nastavit cu se druziti sa vama i nadam se da cete razumijeti moju doluku da puuuno kasnije radim test za trudnocu upravo zbog ovog mog stanja. Nadam se da je moja prica ohrabrila zene sa slicnom pricom.

https://www.google.co.uk/search?q=dr...ml%3B480%3B551

Na ovom linku je slika mog doktora tako da malo budete ljubomorne

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

kolikogod je zgodan nadam se da ga neces cesto vidjat!! iz jednog jedinog razloga: a to je: uspjesna T!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje, eto me napokon. Uhvatila sam vremena da vam pisem. Cestitam svim buducim mamama na plusicima.
    Ja sam bila jucer u klinici za neplodnost. Joj, kako mi je zgodan doktor, ko supermodel i jos k tome mulat!!!!! Ulala! No pustimo sad njegovu ljepotu, bitna je strucnost. Izvadili su mi 12 bocica krvi, testirali me na sve i svasta, cak i na STD. Isto su me ultrazvucno pregledali, doktor kaze da imam jako puno jajasca
    Uglavnom, njegova je teorija da sam ja zapravo super fertile s obzirom da to da sam u 4 mjeseca bila tri puta trudna. On kaze da zenama treba 1-2 godine u prosjeku da zatrudne zato sto ce maternica odmah odbaciti los embrio. U mom slucaju maternica ne bira nego zeli hraniti bilo koji embrio pod svaku cijenu. Kako je vecina embrija u prirodi vise nepodobna, druge zene nece ostati trudne dok ja hocu. Matrenica ce mi hraniti i brinuti se za embrio koji ce na kraju umrijeti sam od sebe. On kaze da tu nema pomoci i da jednostavno i dalje cu moci prolaziti kroz pobacaje dok ne naletim na dobar embrio koji ce se jednostavno odrzati. Rekao je da nema potrebe da pijem aspirine. Jedino da udvostrucim dozu folne kiseline.
    Eto, u svemu ovome me tijesi da zapravo moje tijelo suraduje sa mnom i daje priliku svim bebama, te da zeli ostati trudno. Nastavit cu se druziti sa vama i nadam se da cete razumijeti moju doluku da puuuno kasnije radim test za trudnocu upravo zbog ovog mog stanja. Nadam se da je moja prica ohrabrila zene sa slicnom pricom.

https://www.google.co.uk/search?q=dr...ml%3B480%3B551

Na ovom linku je slika mog doktora tako da malo budete ljubomorne
    Jao to su dobre vijesti onda!! Držim palčeve da što prije naleti snažni embrio

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Yummy mummy - superfertility je (najvjerojatnije) i moja "dijagnoza". Čitala sam puno o tome zadnjih godina.
    Eto - kad se pogodi kvalitetan spoj onda se dođe i do cilja, ali teško je doživjeti puno gubitaka...:hug:
    Nadam se da će vam se uskoro desiti onaj pravi spoj )

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ocito, ali vidim da je kod tebe mlada dama na putu... Cestitam Nadam se da ce se i meni potrefiti uskoro dobar embric

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy mummy - superfertility je (najvjerojatnije) i moja "dijagnoza". Čitala sam puno o tome zadnjih godina.
    Eto - kad se pogodi kvalitetan spoj onda se dođe i do cilja, ali teško je doživjeti puno gubitaka...:hug:
    Nadam se da će vam se uskoro desiti onaj pravi spoj )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •