Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1244

Tema: Odbrojavanje 7/14................. .............. ............by Lorelai

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Nivesa, jučer ti nisam mogla odgovoriti jer sam otišla s neta. MM je imao rođendan pa smo bili cijeli dan u điru, ajme umora. Ustala sam se ranije da budem na miru na kompu. Spava mi se, ali vjerujem da ću popodne crknuti na kauču. Inače, ovaj tjedan skoro svaki dan sam spavala popodne, ležim, okrenem glavu i zaspim jako brzo. Može biti to simptom?! Šalim se, stvarno izdvajam tople ruke. SJećam se kad sam bila t. s Emom, bile su mi ruke tople, dlanovi. Hvatam se za to.

Grudi osjetljive kao inače. Nervoza, kao neka mučnina, već proživljeno, ništa novo.

Graf: ovulirala sam 14. dc, onda je tempt. rasla neprekidno 3 dana iznad crvene vodoravne crte (prosječne za 1. dio ciklusa) i nastavlja biti iznad nje, do M. Ako se oko 14 dana poslije o. Temp. mora ostati iznad te crte kad je žena trudna. U biti, gledam u arhivi fertility frienda grafove koji su završili trudnoćom, hvatam se za slamku. Ima grafova čak s padovima temperature, nešto malo kao u mom slučaju, pa žena t. Ima i krasnih porasta temp. Nema ni tu pravila....

Vidjet ćemo sutra, sutrašnja temp. bi mi nešto trebala značiti. Za sada je dobro. Može dobro završiti.

Dugački post, a kava nije skuhana - izvolite!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 16.08.2014. at 07:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •