Nivesa - jako mi je žao što ti se desilo!!! Ja se molim za nas i sve parove koji čeznu za potomstvom!!!! Vjerujem da će mi dragi Bog uslišati molitve!!!!

Srećo - ja sam imala svakakvih grafova - i vidjela svakakvih grafova. I vidjela sam grafova poput tvoga koji su bili trudnički. I vidjela sam grafova poput tvoga (i ja sam ih sama imala) koji nisu bili trudnički - unatoč lijepom dipu oko vremena kad je trebala biti implantacija. Zato ću ja znati da sam trudna kad mi 2-3 dana prije nego li (ne) treba doći menga tempica ne padne. Sve što se prije dešava s temperaturom nije bitno - samo da ostane postojana, čak i da malo poraste tempica pred (ne) očekivanu mengu.
Zaključak: ne možeš znati da li si trudna ili ne, ali ja bih znala da nisam kad bi taj tvoj graf bio moj jer ovo je 37. ciklus (!) da mjerim tempicu i naučila sam pratiti znakove svog tijela.

Inače, piši mi 2dc.

Žužy
, kaj je s tobom? Ne pratiš tempicu kako si na moru - neka - uživaj, odmaraj, opusti se! I nadam se da ćeš nas po povratku iznenaditi s velikim plusem ko' kuća!