Mami, bezveze.Majku joj, kad se nadamo i nadamo i onda puf-paf!
Mami, bezveze.Majku joj, kad se nadamo i nadamo i onda puf-paf!
A mami...zao mi je..
Bas si ja razmisljam jel bude il ne kod mene uskoro m krenula
Mene su pocele svrbit cice...mislim da m uskoro stize...![]()
Da i meni se cini...ah...kad te nece onda nece...bolje se rodit bez ..... nego bez srece...
Po onoj aplikaciji moj kalendar bi trebala dobit za 5 dana....
Od nove godine do sada svaki mjesec pogađala sam u dan kad ću dobiti, trebala je stići jučer. No, danas joj je krajnji rok. Počela sam fulavati, haha! Kako to?!?!
Nikad se ne zna. Mozda te iznenadi...
Tj mozda ne dode to sam mislila
Ali BT mi je pala. Ne znam jel se kužiš u to, ali kad se na 15 DPO sroza tako prema dolje..... nije dobro...![]()
Aha...nisam znala. Ne pratim bas bt pa nezz sve...
lista za 18.08.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 28 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 18 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Tnx na listi ...sad prvo gledam di si ti sreco
Jeeej, konačno sam u ljubičicama
Al' cice 0 bodova pa vjerojatno niš...
Nisam promijenila datum, ali nema veze, znate da je za 19.8.
Nivesa, moja gorljiva navijačica!![]()
Stork dobrodosla! Nikad se ne zna! Nije gotovo dok nije gotovo!
Stork, pa da, ja gledam svoj graf i moje sise su 0 bodova, ali dok se ne zacrveni, čuda postoje itd....
I da, dobrodošla!
Drago mi je da sam duže gore nego prošli mj. Letjela sam dolje već 27 DC....
Nadam se da cete odletit s liste u koturajuce trudnice!
joj blago vama, barem znate di ste, ja tek trebam čekati da dobijem pa onda na posao pa tek onda odbrojavanje...
Mišica, koji ti je dan ciklusa? Zašto nisi s nama na listi?!
52
nisam dobila m ovaj ciklus i rekla mi je dr da čekam do kraja mjeseca, ako ne dođe da će mi dati duphaston...
Aaaaa misica znam kak ti je
Nekad ju cekam i 70 dana...
Da...bar znas da svaki mj imas sansu za ostat t
ja sam ju isto znala cekat daaaaaaaanima... kad ne dobies + onda samo molis da dodje sto prije da krenes u nove akcije... sad sam opet luda i nista ne znam jer uzimam tu terapiju za stitnjacu, i ovaj ciklus nema nikakvih simptoma... uopce ne znam sta ocekivat... vec bi me trebo perjat pms ako cu dobit "na vrijeme" kao i prosli mjesec... a mozda necu dobit na vrijemea najbolje bi bilo da uopce ne dobijem
![]()
ne znam šta da vam kažem... najradije bi da odmah ostanem trudna pa da znam da je sve ok, a onda se trudim ne opterećivati se s tim jer ću napraviti problem tamo gdje ga možda ni nema...
nivesa i šta onda kad je nema 70 dana?
Ah..100 uzv-a tablete da krene...onda opet uzv pa sto nalaza i uvjek ista prica kod mene...lose jetrene probe i nis od terapije. Kad sam isla na LETZ (Zbog HPV a koji sam pobralabu Petrovoj tjekom poroda) sam trebala i na busenje cista ali se gin predomislio zadnji tren jer su se bojali kak cu reagirat na narkozu. Tak da....ne znam nekak se borim
ja sam sad bila kod dr i rekla mi je da imam par cista na lijevom jajniku i da mi je malo priljubljen uz maternicu ali da to ne bi trebalo prouzročiti nekakve probleme...
inače mi se znalo dogoditi da ljeti (7, češće 8 mjesec) ne dobijem mengu i kaže ona da mi je možda jednostavno takav organizam
a dok sam pila cilest i yasmin imala sam povišene jetrene probe, kad sam (dvaput) pila duphaston, nisam ni vadila krv
sad mi je na uzv-u pokazala i endometrij i rekla da je poprilično tanak i da joj se čini da neću još dobiti m, sigurno ne još dva tjedna
uglavnom, najbolje je da pričekamo pa da sama dođe, možda jednostavno nije ovaj ciklus bio ovulacijski![]()
nadam se da će doći što prije, u zadnjih par dana su mi izbila 3 potkožna prišta
ali kakve sam sreće, doći će mi taman kad budem na maturalcu...
Draga moja ak je jajnik priljubljen uz maternicu to moze biti problem. Na tvom mjestu ja bi otisla kod drugog dr...;2655696 prvotno napisa
bila sam kod tri različita dr i svi su mi rekli isto, nije priljubljen nego kao naslonjen malo...
Da , jel te boli kad imas m dok sjedas il se dizes? Ja sam znala imat osjecaj ko da sjedam direkt na jajnike. Uzas. Jos kad je koja veca cista i hodanje boli
ne boli me nikad ništa, hvala bogu, jedino kad imam mengu, onaj prvi obilni dan imam osjećaj da ću se raspuknuti od napuhnutosti i malo me donji dio leđa smeta...
Znam taj osjecaj. Moji jajnici su skoro duplo veci od normale...
ah kaj da vam velim, čim dođe, javljam vam da me stavite na listu![]()
Jutro...sad ti onda nema druge nego cekat..a kak se osjecas? Mislim pms ili t simptomi?
Rekla bih PMS. Boli me trbuh, no to ne mogu uzeti za ozbiljno. Doći će M. Možda da ubrzam stvar i počnem se nadati? Ona nanjuši nadu i brzo dođe!![]()
jutro cure...
srećice napravi ti testić-kod mene to uvijek upali...dobijem m za pola sata
i da slažem se s tobom-sve ok,svi nalazi,s gram i više nego zadovoljavajući-a ništa već jako dugo..počinjem se pitat,da li je stvarno sa mnom sve ok?????
i nema ni dalje moje o..graf mi je ko onaj monitor u bolnici...možda se ljuti na mene(ff) jer sam ga bila zanemarila ????
za sve
Do kada bude rastezljiva sluz...bjelanjak?dok su plodni i jel se nastavi to ako dode do oplodnje??
Ja kao da nikad nisam bila trudna..sve zaboravila.
Kroz maglu se sjecam da u prvoj trudnoci dok se gnjezdilo iz mene je livaloali tada nisam ni znala sto je gnjezdenje hahaha
Bubica, da, čim bi napravila test, odmah bi bi došla, majku joj! Inače, izbio mi je blaagi herpes na usni. Već ga mackam da ga suspregnem u startu.
Ah...onda ce doci ak je herpes...tak je bar meni...iako sam herpes dobila velicine disko kugle i kad sam ostala t....
Vise ne znam kaj je pms a kaj simptom t...Luda sam vise od svega...kod mene nikakvih nagovjestaja niceg..mozda za nijansu osjetljivije cice...nezzz.onak navecr sam ih osjetila....
Najrade bi i ja otisla po test da i ak nema nis dobijem i krenem dalje
Jutro!
Spavala do 8,30 a dok sam bila na go ustajala u 7, pa jel to normalno, a navečer ne mogu uopće zaspati.
Jučer je lijevalo iz mene, 3 pta mi procurilo kroz 3 higijenska odjednom, koma, jedva sam došla s posla, hb pa sam obukla dužu tuniku.
jutro svima!
bas sam se lijepo nasmijala na racun vjestice citajuc vasmisla sam da samo kod mene nanjusi nadu i odluci doc pol h nakon testa...
ja mislim da je krenio moj pms... fizicki i dalje nista, ali sam jucer varirala u raspolozenjima ko luda... od onog "zasto dises pored mene", za 5min se smijala a za 10min plakala...
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 20.08.2014. at 09:05
Mami ni ja ne mogu spavat...jedva zaspem pa se vrtim kao odojak na raznju. Onda se u 5 probudim ko da je podne.tak sam i na go vodila borbe.mislim da cu si u sup popit tableticu za ajanje da se odmorim. Imam zalihe...od onog s Patrikom...