-
srećice-predobar vic!!!!!!!!!
mišice-probat ću ti pomoć,onako kako ja pratim te plodne dane...mjerenjem bt-odmah čim otvorim oke,ne pomaknem se,većinom uvijek u isto vrijeme...pod jezikom,digitani t...ja sam mjerila svaki dan,ali baš svaki jedno par mjeseci,dok nisam otišla na prve fm,onda nisam imala potrebe..u biti najvažnije je počet prvi dan ciklusa..i nastavit
onaj dan kad je temperaturni pad je dan d(tako sam barem ja skužila),a nakon toga temp.raste.(prije o temp.mi je oko 35.8-36.3,a nakon o. raste-poznavajući moje cikluse.uvijek mi je 14 dan nakon o dan kad dobijem m(sad mi se sve malo pošemerilo proteklih dva mj.pa mi o zna bit i 9-10..a bome i 20-ti dan)
inače i ponekad po sluzi znam kad bi trebala nastupit o,jer budem dosta sluzava da se tako izrazim,jedno dva dana prije same o,a vjerovatno u tome pomažu i čajevi koje pijem..nakon toga nema više tako jake sluzi,osim kad trebam dobit m,pa se onda ponadam da je to nešto dobro(a nikad nije)
od ostalih simptoma kojih sam prije imala ohoho-bolne grudi,pipi stalno,bradavice osjetljive...sad apsolutno nemam niš-kamo je to sve nestalo ne znam...barem sam onda imala osjećaj da se nešto događa...a i veličina cicka mi se sviđala...
trakice ne koristim...to će ti druge cure znat objasnit...
inače izračunam plodne dane i preko plivinog kalendara ovulacije..uvijek nekako pogodi!
eto,sorry na podužem postu,ako sam ti imalo pomogla bit će mi drago..
sad idem-spremat se pomalo,šišat,knjižnica,dr.jedan pa drugi,i napokon odlazim iz grada na malo duže,ali nosim sa sobom čarobnu spravu pa ću se i dalje družit s vama!!!!!!!!!
pozdrav svima!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma