Mislim da cu uskoro dobit. Pocelo je ono kad imam osjecaj svake sekunde da je procurilo...
izašlo par prišteva na licu i probada me desni jajnik.osjećam se napuhano jooooj
Nivesa,Što ti je to na avataru? Ne mogu otkriti....
Došla sam do zaključka da ću do proljeća 2015. ostati trudna sigurno. Želim reći, malo sam istraživala i nije strašno kad do bebe No. 2 prođe dvije godine. Trudit ćemo se i dalje, ali krajnje vrijeme je proljeće kad očekujem čudo!![]()
Andeo...u malenoj kutijici..
Heklani...nisam ja, jedna frendica... jako dobra...isto mama andela...ona hekla svasta ,posto ja to ne znam odusevljava me s tim.
ne spavam, zivcana sam. nervozna. muka mi je od svega. optimizam pao na 0
citam vas i eto komentar: za apsolutno sve u zivotu sam se namucila kao mala budala. nikada nista nisam "dobila" ili da mi je olako doslo... jedina stvar o kojoj sam sanjala je da budem zena i majka. sve prijateljice su uvijek vikale ja bi bila odvjetnik, ja bi bila doktor, ja veterinar, ja stjuardesa blablabla ja sam samo htjela biti zena i mama.... postala sam zena najdivnijem muskarcu na ovom svijetu (u mojim ocima), a pitam se hocu li ikada cuti da mi se netko obrati sa mama.... ni ne znaju ljudi koliko su sretni... da mi je bar jedno, samo jedno malo cudo, nista vise trazila ne bi, samo da moj zivot dobije smisao, nas zivot, da nas dvoje stvorimo nesto cisto od nas i od nase ljubavi... jer inace ne znam za sto bi otvarala oci ujutro do kraja zivota
mislim da ni zadnji mjesec prirodnog pokusavanja (nakon 2 god) nece biti nista... sa veeelikim strahom ocekujem odlazak na kliniku i molim boga svaki dan samo da nadju nacina
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 21.08.2014. at 13:30
Nama treba psihić![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 21.08.2014. at 14:07
Ja sam svjesna kako je drugima, itekako... Znam da sam u "prednosti", da se tako nespretno izrazim, ali prirodno je željeti više...
Mislim na druge, obzirna sam, razmišljam, zahvalna sam Bogu na svemu što imam, a imam puno. Naravno, čovjek se drži negativnog, ali ima toliko sitnica koje su zapravo ogromne i na njima treba biti zahvalan.
Nalazim se u jednom začaranom krugu, plačem zbog neuspjeha, ali se sjetim svih uspjeha, pa plačem i zbog njih. Cure, dao Bog da nam se usliša najveća želja.![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 21.08.2014. at 14:29
joojnemojte se osjecat grozno, nije mi to bio cilj... svatko svoj teret nosi na svoj nacin, takva nam je sudbina... druga beba je jednako zeljena kao i prva, to je sasvim novo bice, i novi pocetak i u obitelji i u braku, to je za neke veci korak nego se odluciti za prvu...
ja volim misliti da, ako jos nije doslo (ne samo plusici nasi, nego i ostale stvari u zivotu) znaci jednostavno jos nije vrijeme, ali to ne znaci da jednom nece biti vrijeme!!
tako da... vrijeme je da podignemo moral malo ovdje i trgnemo se iz depresija!![]()
danas svi budite ludi i tuzni i placite i vicite, a sutra je novi dan koji pocinjemo s velikim osmijehom i novim nadama!!![]()
Ivana, prekasno....
Već sam se rasplakala, jao........
Stislo me i gotovo. Tuga.... ne znam kako ne misliti na dan ciklusa, na to ima li ovulacije, na sluz... pa kako ne misliti, kako se opustiti, pa ako dođe?!
Ništa, isplakati se i sutra je novi dan.
Pozdrav cure, eto, javljam vam se nakon dugo vremena. Zeljela bih cestitati novoj trudnici i javljam vam da krecem u kliniku za neplodnost za dva tjedna. Nadam se da ste sve dobro.
sreco ni ja nikako da nadjem lijeka za to, i svaki novi ciklus kad krene mislim si e sad neces! i onda se nadjem u sred dana kako mi misli odlutaju u tom smjeru... pa onda pred kraj ciklusa, hm koji je to simptom jel to pms ili t, sta znaci ovo, a ono....
tesko je objasniti ljudima koji "ne rade na tome" da to nije nesto sto se moze samo izbaciti iz glave. ne mozes si pomoc kad samo na to mislis i samo to vidis.
yummy_mummy, i ja isto... borit cemo se skupa!!zelim ti puno puno srece, da bude bezbolno i da sto prije ugledas svoj +
![]()
Ola komadi, vidim vi se raspisale!
Ja na poslu popodne, a tako mi se neda.
E da, donjela sam važnu odluku, a ta je da ću ovaj mjesec ostat trudna!
Drage moje,
Pridružujem se odbrojavanjunemojte odustajati, mnogo je dana pred nama, jedan će biti uspješan!!
Ovako, vješticu trebam dobiti za 7 dana i danas primjetim pojačanu bijelu sluz i užasno sam horny. Sad je li ovulacija tek počela ili završila?
Puse svima! Šaljem vam dobru energiju i vibre![]()
I da,ivekica dobro nam dosla i jos prije otisla! Na koturajuce trudnice! Haha
Srica pa sam ispucala ove dane s muzemjer danas nema sanse.uuuuzasno boli jajnik.jedva hodam.
Hvala cure!
Sretno svima. Idemo se bacit na posao![]()
Jutroooo cure...kako ste?
Budna od 6ipo,super volje,kavica na balkonu..
Spavala bi ja jos ali eto..sin odredio drugacije.
Sluz se smanjila skroz,a desni jajnik jos boli.
Jutro!
Ivekica, molim te, napiši koji si dan ciklusa, tako da te stavim na listu... Na taj način si uključena u odbrojavanje. Ili možda želiš samo tako biti s nama?
Dobrodošla!
Jutro!
Kavaaaaaa!
Cekam m nikak da krene!
Najrade bi ju natjerala da krene ak vec nisam t
Ma ne znam vise sta osjecam! Hahahaha
Cice malo najvise predvecer osjetim,a trbuh nista ...jedino kaj mi se pisa vise nego inace i nekak mi je lose danas...lagana vrtoglavica...sto moze bit od pmsa ili od vremena. Ne znam kaj bi mislila....
Posljednje uređivanje od nivesa : 22.08.2014. at 10:10
lista za 22.08.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 31 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 21 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Nivesa, ja ti želim dA padneš u nesvijest zbog pravog razloga!![]()
Hahaha tnx draga! Iako mislim da nebudem... ovaj mj se nisam niti trudila. Ni pratila kad je O...
To bi mi bio najljepsi zakasnjeli rodendansi poklon !
Drage žene, poželjela sam pridružiti se forumu. Kad sam bila trudna s prvim stalno sam tu visila, iščitavala simptome i odbrojavala u sebi.. Sad se trudimo za drugo, mada imam dosta godina (37) ali nadam se da ćemo uspjetiUglavnom, sad sam 20. dan ciklusa i čekanje počinje
Pozdrav svima!
Meni je dosta više ganjanja. Pokušat ću spustiti svoje misli iz nebesa u prepuštenost. Naravno, znat ću koji je DC, kakva je sluz, bilježit ću BT jer mi je dokt. tako naredila, družit ćemo se, uživati, ali pokušat ću skulirati svoje misli i poći od ideje - ako se uhvati, uhvati. Tako je došla Ema.
4.8. 29 po redu! Al uopce nemam osjecaj da imam 29...prije 16!! Haha
Nivesa, zato se slažemo nas dvije, ti lavica, ja strijelac. Hehehe, ako damo na pozornosti horoskopu. I ja isto, niti se osjećam kao da imam 30, niti izgledam tako! Meni daju 17 godina!Ponekad plačem, ponekad se smijem zbog toga.
Inače, mogla si se pohvaliti da imaš roćkas...Evo, sa zakašnjenjem, želim ti sve što si sama poželiš, ali znam koja ti je najveća želja pa ti želim njeno što skorije ispunjenje.
![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.08.2014. at 11:42
Tnx draga na lijepim zeljama i ja tebi to zelim! I moja seka je strijelac
Nisam se hvalila jer sam bas bila u depri tih dana tak da mi ni nije bilo do nicega... znas taj osjecaj...Kad ti Sreco slavis?
Misica kad je tvoj rockas?
Jao, od vas dvije sam nešto sitno starija. Sad ću imati 31.
![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.08.2014. at 12:12