Jutro curke! Evo ranom zorom kava!
Pisnula sam test i naravno nista! Ovo je zadnji kojeg sam ja kupila!
Sad cu stvarno cekat 5o dc i doktoru. Nista vise ne kupujem.
Jutro curke! Evo ranom zorom kava!
Pisnula sam test i naravno nista! Ovo je zadnji kojeg sam ja kupila!
Sad cu stvarno cekat 5o dc i doktoru. Nista vise ne kupujem.
I stara prica...nakon 45 min od testa stigla m!
Sreco pisi 1 dc....
Mamina cekamo lijepe vijesti!
Jutrooo!
Nivesa![]()
Nivesa zao mi je. Poznat mi je osjećaj. Koliko sam testova kupila pa nezadovoljna bacila u smeće. Ipak dođe i taj dan kad je test pozitivan! Sretan novi ciklus!
Maminaljubav, definitivno se vidi!
![]()
Baby check,blijeda crta i ovaj puta,ali to je čini se pozitivno![]()
Bubekica jelda?
Bas sam sretna,nisam još Mm rekla!!! Bit ce oduševljen!
Planiras li vaditi betu? Koliko ti je danas dana od ovulacije?
Danas je cca 12,misliš da treba izvaditi betu?
Nekih 4 dana kasni,nije puno ali 3 blijedo pozitivna testa.
Bljedo ili tamno test je pozitivan!
Ja bi odmah isla kod ginekologa da potvrdi!
Ma reci muzu da se veseli sa tobom!
To je to draga! Cestitam! Uljepsala si mi ovaj sugavi dan!
Nemas kaj kod ginekologa, za uzv je rano, mozes samo opet piskit trakicu kod njega.
Ako je 12dpo onda ne kasni 4 dana, m obicno dolazi 15dpo, znaci da kasni 4 dana bio bi 19i dan od ovulacije.
Ako je 12dpo ovo je taman sjena![]()
Hvala Nivesa,u prvoj trudnoći sam bila 5 tjedana trudna kad sam saznala i otišla na pregled. Već je bila srčana akcija! Možda je sad prerano da nesto vidi? Jeli bolje čekati sljedeći tjedan ili bolje odmah sutra via dr?
Bubekica imam bas kasne ovulacije. Mislim da je ovaj mjesec bila 15.08. a 1dc je bio 23.08. Znaci 23dc po toj logici. Implatacijsko je bilo pred par dana,negdje 10 dana od ovulaciie.
Za uzv je po mom misljenju rano, ali mozda ti gin da uputnicu za betu.
Sretno dalje!
![]()
Čestitam!!!
Koja lijepa vijest u ovo šugavo jutro. Ja bih odmah trčala na betu i vikala na sred trga, sve bih izgrlila
Nivesa, novi je ciklus, ne žalosti se. Ovo je samo nova šansa.
Odes kod ginica da ti da uputnicu za betu...i onda ce ti on sam reci kaj i kak dalje. I ja sam u prvoj t sa 5 tj saznala inotisla na pregled i isto smo imali srceko u akciji.
Nikad necu zaboravit taj dan...kad vidis to maleno cudo kak treperi u tebi...
A di nam je Sreca jutros???
Pozdrav drage žene! Nova sam na forumu i već sam jednom pisala al mog posta nigdje... Uglavnom, htjela bi se priključiti odbrojavanjima... Imam već jedno zlato kući, trogodišnjaka, i sad je vrijeme za bracu/seku.. Problem je što sam već u ozbiljnim godinama (38) i ne znam što mogu očekivati, odnosno koliko ćemo se morati 'truditi'Trenutno sam 25 dan ciklusa!
blijeda, ili ne blijeda, crta je tu! sto znaci samo pozitivno, tako da cestitam!!!
ja bi isto odma kod dr. pa makar je prerano, bar betu izvadit i onda sve 4 u zrak i uzivat
nivesa![]()
I ja bi odmah isla.u prvoj trudnoci sam odmah isla.4tt
Odmah je dokt potvrdio.jer se maternica mijenja.i rekao da dodem kad bude 7tt da otkucaje cujemo.
da ja vas nesto pitam... dakle ostala mi jos 1 vaginaleta cicatridina (od 10 u terapiji), u pocetku sve super pomoglo, zadnja 3 dana opet dosle... kolikogod sam s tim imala problema i lijecila i sve probavala ovo mi se nikad nije dogodilo... sta? zasto? kako? jel netko imao iskustva? p.s. nisam imala odnose uopce za vrijeme lijecenja!! strogo sam zabranila i odlucila da necu jer se moram izlijecit i sad prc evo ih opet
sad cu pozalit jer nisam ipak uzela canesten nego isla na "prirodno"
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 27.08.2014. at 11:31
pozdrav cure...
žužy dobrodošla natrag,i nadam se da to tvoje pobadanje i pikanje nije ništa ozbiljno..
nivesa-grlim...za sljedeći ciklus!!!!!
mamina-ajde ti lijepo izvadi beticu pa da budemo svi sigurni ono 101% i daod veselja skupa s tobom!!!!!!
...srećice,ili žužy,zavisi koja sad radi listu-ja danas nizbrdo,ono na samo dno-1dc...i ostajem još ovaj mjesec s vama,pošto je i ovaj mjesec uranila i ne stignem sad uhvatiti niti jedan postupak,jer su još na god....ali naručena sam drugi četvrtak na utz,a i na nekakakv preliminarni dogovor,što i kako dalje za onaj sljedeći ciklus negdje iza 20.9...uh...mrzim kad se ništa ne događa,samo stojim u mjestu i čekam...
i da odgovorim na pitanje-ne,nitko mi nije imao problema sa zaćećem,nit baka,nit mama,a pogotovo sestra koja ima troje...a ni s strane moje bolje polovice
ja sam izgleda crna ovčica u obitelji![]()
ivana.sky pricas o candidi?
Pokusaj s adicodalus vaginaletama ako zelis prirodno i jaaaako bitna ti je promjena prehrane - sto manje secera (pod tim mislim i na skrob) to manje gljivica..
Dan!
Nivesa, žao mi je zbog prokletinje, koja te ipak posjetila.![]()
Čestitam trudnici!
Nadam se da će Žužy doći i preuzeti listu, ispraviti moju grešku i tako....
Pozdrav svima! Manje ću se javljati jer nisam baš nešto od volje....
maminaljubav - ČESTITAM!!
a za gina i betu, to je tvoj osobni izbor
Meni je sve to sa betama bilo prestresno.
Trudna si, uživaj i polako sa 6-7 tj. na uzv![]()
prehranu sam okrenula za 360 sto bi se reklo, nije pomoglo nista... 5god sam vodila rat s njima SVAKI mjesec!!! dok se nisam skinula s pilula, i sve je bilo ok dok nismo krenili sa odnosima svaki 2.dan... sad mi je dr rekla da drugo ne mogu ni ocekivat, posto je vagina kisela, spermiji luznati, ceste odnose imamo, flora se pobrka i sta ce drugo nego candida podivljat... a bojim se jer ne znam kolikog utjecaja ona ima na zacece i kvalitetu spermija i jel opasna u ranoj trudnoci i koliko je stetno njeno lijecenje i sve ostalo kako utjece...
citrofit sam vidjela da ste mi rekli, i htjela sam probat ali nisam uspjela nac nigdje kod naszato sam se raspitala u ljekarni i uzela ove cicatridin jer su za njih rekli da djeluju kao canesten - za lijecenje, i jos djeluju i kao preventivno za jacanje imuniteta i obnovu flore... al ocito ne pomaze bas to...
iako iskreno dosta sam pod stresom, pogotovo zadnjih par dana pa se ni ne cudim da su izbile gljivice, mislim da bi to moglo bit od zivciranja, jer nikad mi se pod nikojom terapijom nije dogodilo da su se pojavile... dodju iduci mjesec al nikad za vrijeme lijecenja
i jos jedna stvar koju sam primjetila a to je da podivljaju svaki put kad prestanem pusit! mislim da sam to vec jednom komentirala, i ne znam ima li to ikakve veze jedno s drugim ali kod mene eto vec 3.put da tome mogu svjedocit... pocnem se zdravo hranit, vjezbat, ne pusim, ne pijem, ne jedem slatko.... onda candida vlada... kad me bas briga i ne pazim (tipa pusim, pijem 3 kave dnevno, jedem 2 obroka - s tim da prvi bude u 3 popodne, drugi u 11 navecer i to iz pekare ili pohano/przeno, zderem sladolede i cokolade, cipseve...) onda sve super![]()
lista za 27.08.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 26 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Bokić curke! Evo friška popodnevna...
Evo liste i s njom i izmjene,bacite oko pa ako ima koji felš,javite.
pilemalo,dobro nam došla! Nek ti odbrojavanje dc-a s nama bude vrlo kratko i da uskoro tipkaš po trudničkim temama
Maminaljubav,čestitam na dvije roze crticeMa i one prve plave su bile ok! A za otiči k doktoru,kak vele cure,odredi sama...ako hočeš biti mirnija odi za cca tjedan dana.Za srčeko bude prerano ali vjerojatno se može več potvrditi trudnoča.
nivesa,bubice,žao mi je zbog kučkice...
nivesa,znam kako ti je..glavu gore i nema stajanja. Svaki novi početak je težak ali za koji dan se budeš veselila novim mogučnostima,novim pothvatima i novoj nadi.
bubice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do mpo doktora ni ne dođeš,neka ti ovaj ciklus bude sretan!
HK nam ima problema sa ulogiravanjem na forum pa ne može sama javiti da joj je danas več 13.dc.
Srećo,nemoj biti tužna..zajedno je lakše.
MAMI,mi se pratimo vidim i ovaj ciklus,hehehe..
I šećer na kraju...big kiss Majuški i njenoj bušici!
joj da, ta akcija. ali kad nama bude dosta nakon 3-4 dana uzastopnog...i fakat nemogu na silu, ma nema šanse! pričala mi frendica da kad su oni radili dijete, da su ga baš radili. ono, buđenje u noći jer ujutro ne stignu zbog 1. dijeteta. pa svaki dan skoto cijeli mjesec! ja to ne mogu. volim sex, ali 20 dana sexa svaki ili svaki drugi dan mi je tooo mač i nije gušt...i ne mogu si pomoći, iako je za više ciljeve!kak vi ostale to izdržite??
Posljednje uređivanje od kudri : 27.08.2014. at 16:15
ivana.sky moguce je da prestanak pusenja ima veze s candidom, mislila sam da sam ti to vec napisala - sa svakim prestankom pusenja pobrka se metabolizam secera, odnosno nastane inzulinska rezistentnost. Upravo zbog toga dodje i do porasta tjelesne tezine iako unos kalorija ostane isti (makar kod mnogih to nije tako jer cigaretu zamijene grickalicama). Prestani pusiti jednom zauvijek, nemoj svakih toliko prestati, po meni je to stetnije od kontinuiranog pusenja pa eventualnog prestanka kad dodje do trudnoce.
Sto se tice candide i trudnoce, candida normalno zivi u slutnici rodnice i ne bi trebala biti problem za zacece nit za odrzavanje trudnoce. Imaju je mnoge trudnice u ranoj trudnoci.
Ja isto nemogu na silu...ak mi nije do toga nije. I koji je smisao toga? Nit uzivas ti niti on.
cula sam da bude u trudnoci, ali sam panicar, nisam ni trudna a vec se bojim sta ako i kako ako... al hvala ti mal si me utjesila da nije toliko strasno...
hm a ovo za rezistentnost, nisam to vidjela, negdje sam preskocila bit ce... znaci nisam luda!! a kad bi bar to tak lako islo pa da na tome ostane zauvijek, tko zna mozda ovaj put i uspijem, vidit cemo![]()
Svaki ginekolog ce ti reci da ne postoji savrsen PAPA test bez neke upale ili bakterijice...
Meni je moj rekao kad vidim da je savrsen da ga odmah ponovim jer je to gotovo ne moguce zbog raznih cimbenika. Npr pojacana kiselosti u rodnici , ili si doala s mora pa si tam pokupila da ni ne znas , ili ti je partner prehladen bla bla bla.....uglavnom candida gljivice i sve ostale takve bakterijice su njima pod normalu...tak da si ne razbijas glavi. I HPV u trudnoci se da kontrolirati a kamoli ne ovo.
Ma nista na silu. Najbolje je ipak tih 10 dana kad bi mogle biti najplodnije prakticirati svaki drugi dan. Nismo niti mi do ovog mjeseca toliko ali dosao nam gust i eto![]()
Pusa svim curama, poseban nosečici
Nemojte biti tužne, hormoni su čudo, PMS-ovi, menstruacije koje ne želimo i negativni Bhcg testovi!
To Vam ja kažem koja sam prije 2 dana (debeli PMSplakala kao kišna godina jer sam -tako tužna, a na moru sam i sunce peče na 28 Celzijanera! Uz to sam riba i podznak rak-gore ne može!
Volim Vas pročitati i "vidjeti", drž'te mi se sve koje nešto muči, sutra je novi dan!![]()
![]()
zenica, lijepo receno
a znam u trudnoci da je "normalno" ali smeta li kod pokusavanja? to mene kopkamozda je i u tome jedan od problema... ili se to njima smatra pod prirodno okruzenje?!
p.s. mene zabolio stomak veceras prilikom treninga trbusnjaka, par puta probolo od dolje kroz sredinu prije cca 1h i to je to... polako osjetim i (.)(.) da pocinju bolit... ocekujem M od sutra pa nadalje
p.p.s. pocela gledat neku novu seriju, ko za klinac radnja 2019. i sve su zene i muskarci neplodni i 6god se nije rodilo ni jedno dijete... gdje ih samo nadjem....![]()
Jutrooooooooo!
Kavica je gotova!
Čestitke našoj trudnici!
Joj cure moje drage, ja ne znam kako vi izdržavate ove psihoze do dolaska M... Dugo nisam bila u ovom filmu (a za prvu trudnoću su mi bila potrebna dva ciklusa) i sad mi ova nervoza baš ide na živce.. A rekla sam si da ću biti cool, ako ide, ide, ako ne da imam jedno dijete... Ali... Najradije bi da imam doma laboratorij i da izvadim krv i gotovoNekako ću valjad izdržat do idućeg tjedna (m treba doći oko 2.09.).. Pozdrav svima još jednom!