Može Kudri!
na pp ćemo se dogovoriti
slažem se, ajmo curke trostruko odbrojavanje!
kod mene sad opet kod brisanja neka crvena žilica pomješana sa sluzi...bit će da ipak stiže M. šmrc...i glavobolja grooozna!
Posljednje uređivanje od kudri : 05.09.2014. at 14:27
U nedilju cu pisati.. ako ne dode do tada m.
Kakav je test na trudnocu intim plus?njega sam u ponediljak pisala.
Posljednje uređivanje od zadarmamica : 05.09.2014. at 15:23
Ja neznam kakav je taj test, ja sam piskila neki od 20 kn iz kožna i radi perfektno. Pa ajde neka netko pokrene to trostruko odbrojavanje, ja se ne usudim strah me da nešto ne pođe krivo..
ISPRAVAK test iz kozma. Glupi mob mi se pravi pametan pa mi sam ispravlja rjeci kad misli da pogriješim, a ja ne skuzim uvijek.
Mozete li mi pomoći pa reći da li vam se dešavalo da nemate tzv.plodne sluzi? Mislim,vjerovatno ju imam ali ne u takvoj količini da primjećujem..pila sam i noćurak,trenutno vrkutu i marulju..ali neznam,kao da sam imuna na sve..čajevi su ok..ali da li postoji još išta da me "pokrene" ?![]()
kod mene počelo brljavljenje...ljuta sam na sebe što sam se opet nadala ičemu!u ponedjeljak se naručujem na VV!
majushka, poslala sam ti pp
lista za 06.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 46 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 36 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!Evo vruče,upravo zakuhane kavice
kudri,nisam te stavila na listu dok ne prijaviš crveno..
MazaMala,sretno u kućnoj radinosti
Neznam kaj bi ti savjetovala..cure piju razne čajeve i pripravke. Mene je npr vrkuta isušila skroz,nije mi odg.
Napiši koji ti je dc,stavim te sutra na listu,da se družimo.
zadarmamica, evo još malo sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro!
Žuži hvala na kavici.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve !
jutro svima!!
mene pocelo sarafit u desnom jajniku, nije "onakva" bol... ali nije ni da mi je bas kristalno jasno kakva je... mozda cu sad ispast blesava ali kolika mogucnost postoji da sad pod terapijom imam O pred kraj menge?mislim cula sam 100 primjera gdje su zene ostajale trudne za vrijeme M ili zadnje dane... koliko je to moguce?
žužy, piši mi sutra 2dc.
tužna sam jako i ljuta na sebe jer sam se opet nadala. ovaj mjesec smo baš baš pogodili ovulaciju jer je M stigla točno 16 dana nakon toga! i koristila sam ovaj mjesec onaj lubrikant da sjeme duže živi i nisam se prala, već ležala nakon odnosa (čak zaradila i cistitis zbog toga) i sredila sam tsh i željezo mi je sad u normali. dakle, sve kako treba, a opet ništa!
tako sam sretna i zahvalna svemiru, bogu i svemu što imamo ovu našu kovrčicu kraj sebe!! ali sam istovremeno žalosna što joj ne možemo pružiti brata ili sestru... i pitanje je dal ćemo ikad... a ona ne razumije zašto joj ne želim roditi i stalno me to pita...![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 06.09.2014. at 10:58
ivana.sky, pijes zasad samo metformin ili i klomifen?
Kudri, bas mi je zao, i ja sam imala feeling da je to to.
zasad samo metformin
i ovo je 3. ciklus odkad uzimam tiraq (za stitnjacu) - on mi je vec sam popravio malo cikluse i s njim sam prvi put uspjela potvrdit O
kudribarem si sve sredila u normalu i pripremila se, pa mozda ovaj ciklus bas bude nesto
ne odustaj!
Moguce je da se jajnici pokrecu, ali malo je vjerojatno da ti je O tako rano.
Jutro curke,ŽUžy hvala ti, možeš pisati sutra 23 dc,simptoma nikakvih,samo znam da kao da imam nekakvu knedlu u grlu,čitam vas sve i napata sam kao da gledam akcijske filmovezadarmamica ajde ajde reci nam happy news..,kudri-idemo dalje i budi jaka,nemoj biti tužna ponekad kad se baš trudimo i sve bude savršeno baš i neide,znam..ali bit će znam da hoće
Ivana.sky moguće je da si imala O za vrijeme M ,i moj slučaj..
da vas pitam, za 10 dana vodim djecu na maturalac i o bi mi trebala biti ili zadnji dan ili ili dan nakon što se vratim
može li takav jedan put pomaknuti o i hoće li mi temp podivljati uslijed ta divlja 4 dana?
Kudri, draga nemoj biti ljuta, da se ne nadamo nebi niti bile ovdje, jače je od tebe, ne možeš se ne nadati, barem ja ne mogu, i kad krene spoting svjesna sam da je to kraj, ali opet mi neki crv neda mira.
Točno znam kako se osjećaš, tako je moja curka tulila, svi nekoga imaju samo ja ne, a kako im objasniti.
Sad skupa pričaju kak će dobiti još brata.
Već sam se pomirila da ne mogu više, i počela skupljati stvari koje čuvam da prodam, onda opet se skuliram, šta ako ipak bude, i tako već par mjeseci.
Cure pišala sam....
Oko 5popodne i sada.
Prvi test clearblue odmah pokazao slabu crtu koje vise nema.
A sada drugi test primastick pokazao jedva neku jadnu sijenu.
U ponediljak cu ponoviti...jer ja te sjene ne racunam.muzu nezelim reci da se ne razveseli a mozda nije nista.
Čekamo ponedjeljak"~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Zadarmamice, meni se cini da je to ipak +. Nadam se da sam u pravu xoxo
Dobro jutro! Lip dan vam zelim,zadarmamice -drzim fige da sutra bude jako jako debela izražajna crta![]()
Pisala bi ja i danas ali bolje da se beta podupla.mozda odem i vaditi.koliko to kosta privatno u poliklinici....?jer kod drzavne se po minimalno 2ipo sata cekaju uputnice.
lista za 07.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 47 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 37 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutroooooooooo!
A gdje je kava?
Jutro! Evo od mene jedna kavica!
Zuzy netko ti fali na listi izmedu zenice i ivane...pise samo dc....
Vidim cetverostruko odbrojavanje je na vidiku...drzim vam fige!
Nadam se da ce i iduce biti takvo!Vrijeme je da se rjesimo nekih koje su tu preeeedugo!![]()
Kudri znam taj osjecaj...sama sebe uvjeravas da se ne nadas i onda na kraju suze kad dobijes m...
Svima koje su dobile saljem hug..nadam se da je ovaj dobitni!
A ljubicicama sta reci nego SRETNO!
Posljednje uređivanje od nivesa : 07.09.2014. at 11:10
Pozdrav trudilice
Držim fige za četvrti plus ovaj mjesec.
U četvrtak se bacam na posao. Dragi će doći na dva dana, veselim se.
Uživajte u nedjelji i odmarajte s najdražima![]()
Zuzysad sam skuzila da fali smo kad gledam preko moba...ovak se normalno vidi.
Najlakse je reci opusti se, nemoj misliti na to, nemoj tome davati toliku vaznost, kad prestanes razmisljat doci ce... ali ne znaju oni sto mi znamo... jedino sto mogu je poslati ti veliki zagrljaj i uz tebe se nadati![]()
Hvala ivana.sky ...valjda ce proci ta depra...
ma hoce... ne stavi nama sudbina na put nista za sto mi nismo dovoljno jaki... razlika je samo u tome sto su neki jaci od drugih, zato je nekome put tezi, a nekome laksi... a ti, ja i sve druge cure koje se bore ovdje, jake smo mi! samo trebamo ostat hrabre![]()
Jutroooo!
Ajmo komadi buđenjeeeeeee! Kavaaaaa!
zadarmamica, ponovi ili odi vaditi betu. cudno da se za vikend imala sjenu, a sada nista...cure, jel mi može koja protumačiti skraćenica sa ff? one što su ispod grafa...HVALA!