Zadarmamica, e..... al kad je ljeto, 7 mjesec, zvijezde padaju od vrućine s neba, a mi na moru do 20:30. Nema spavanja tako rano. U biti, u 19:30 ide spavati samo kad ne spava popodne, a probudi se ujutro u 8, 8 :30...
Cure kaze mi frendica da vidi sjenu i na ovom testu.
Nema veze.cekat cu petak.
lista za 08.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 38 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Ola kokice!
Bila sam u žurbi zadnja dva dana,sad sam iščitala sve zaostatke..
zadarmamica,baš te zezaju ti testići...vjerojatno imaš negdje u Zadru za izvadit betu privatno,stotinjak kn mislm da cure kažu da košta.
Ako čekaš petak za pregled,da vidite malu točkicu ljubavi!
MazaMala ,dobro nam došla na listicu i ostala što krače..baš poput npr pilemalo
kudri,neznam na kaj misliš?
Pozdrav curke! Cini se sve meni da cemo mi ovdje imati cetvrtu trudnicu- zadarmamicu. Ja sam imala stalno tanku crticu sa svojom curkom, a ovo joj je vec 35 dc. Sto vi ostale mislite?
ja isto mislim da ce ovo biti jedno vrlo plodno odbrojavanje... drzim joj fige i vjerujem da ce se potvrditi pozitivno![]()
njušim rekordno ČETVEROSUTRKO ODBROJAVANJE! Šteta što se ostale cure više ne javljaju...
Žužy, sad vidim da je samo jedna skraćenica - cm...
Cure kada se vadi beta...u bilo koje doba dana?kada bude nalaz?jeli nalaz citljiv...odmah bi vidila jeli ok?nikad nisam i nista o tome neznam.
BOk cure, tko se ne javlja?tu sam ja, samo trenutno neznam gdje da se smjestim. Danas bas planiram zvat ordinaciju da se narucim na pregled mozda u srijedu.. uh, jos nema mucnina, sve se nadam da ih ne bude, ali zato imam ponekad bolove u stomaku, najvise se javljaju u kasno popodne i navecer kao da mi je prenaporan dan..
ja kad sam vadila, vadila sam u bolnici na hitnu uputnicu, ne privatno, oko 15h tako da mislim da rade cijeli dan, nalaz je bio gotov za 1h... ako je trudnoca odmah se potvrdi, i samo to se potvrdi... da bi potvrdila da je sve ok i u redu to ides bas na pregled
zadaramamica, privatno se vadi u bilo koje doba dana! prema iznosu bete automatski možeš znati koji si otprilike tjedan. To je najpouzdanija potvrda trudnoća. A kasnije tek pregled da se utvrdi da li je fetus tamo gdje treba biti!Adrianovamamica, sigurno si ovih dana i malo oko škole jurcala, pa zato možda i imaš bolove. Samo polako i uživaj u blaženom stanju!!!
Ostale cure su starosjedioci i inventar postale pa to pripisujem Zasićenju s velikim Z.
Izvadiš krv (nebitno jel jutro il popodne) i čekaš kolko ti kažu da treba dok nalaz ne bude gotov.
Ako ti je 20-tak dana nakon ovulacije kak misliš da je,beta bi trebala biti dobrano troznamenkasta.
Ali sve je moguče,i da je ovulacija bila kasnije,i da je implantacija bila kasnije...to bi objasnilo tako svijetlu drugu crticu. Pogotovo ako test nije osjetljiviji.
Tada ni beta nije prevelika.
Imaš na netu tablice vrijednosti bete na određene dpo.
Ali odi redomprvo izvadi krv pa češ vidjeti dalje.
U srijedu je bila implantacija...bolovi i iscjedam rozo smedi.
Onda je ovo rano?
A čuj,implantacija traje...danima.Nije da se desi u trenu i gotovo. Beba si gradi kućicu i kroz taj period su moguča razna boluckanja,pikanja,ko kad mengu dobiš...isto tako su moguča i razna oskudna krvarenja zbog puknuča kapilarice,opet zbog gnježđenja.
Gle,pričekaj još dan,dva pa napravi opet test ili odi izvaditi betu.![]()
Kudri-
Evo ovako koliko mi na prvu pada na pamet...
Cm- cervical mucus
Opk-ovulation prediction kit
Bd- baby dance
cure čestitam na višestrukom novom odbrojavanju! baš je lijepo vidjeti toliko plusića
kudri, i mene su zbunjivali, evo ih http://www.fertilityfriend.com/Faqs/...eviations.html
Bok curke moje,umorna sa posla,ali odmah da vas obiđem,ŽUŽY hvala ti,lijepo mi je vidjeti sebe pored svih vas..,uglavnom jučer me je počelo dolje nešto golicati,trajalo par sati i prestalo,a danas,uhh danas me je desni jajnik odvaljivao..najradije bih bila čučnila i tako ostala..a ja na poslu..neznam što je to
to mi se inače ne događa,aa boo..hihih..saznat ćemo za koji dan,zar ne? zadarmamica strpljen spašen,ali to mora da bude to..moje curke samo hrabro naprijed,bit će,znam da hoće..
zadarmamica koji test si radila?
ja sam uvijek kupovala gravignost duo, za 20tak kn dobijes 2 testa i gdjegod sam citala kazu da su dobri... pa napravis jedan, ak je blijeda crta za par dana odma imas i drugi, a ne trosis 100kn... doduse ja nikad nisam dobila 2 crte ali eto
Zadarmamica kupi gravignost...on je najbolji jer nema plavih crta. A kod plavih evaporacijska linija zna bit izrazena.
Ha! Jel znas stavit link na sliku? Ako nisi bacila testove?? Ja se iskreno nadam da su svi pozitivni...
Onda ti nema druge nego ponovit test prekosutra. Uzmi digitalni koji odma pokaze tj trudnoce ili na betu.
evo ja tek sad s posla pa da vam skuham jednu kavicu prije nego padnem u duuuuuuboki san
podzravi i ~~~~ svima!!!
zadarmamice![]()
Jutrooo!
Hvala na kavici!
Jedva sam ustala, mm imao jučer roćkas, i normalno puna kuća, na kraju ostali on i kum i u 00:20 sam se pokupila spavat oni ostali još sjedit, a jutros ustajanje u 04,50, nemam pojma kako sam uopće ustala.
Jutro.
Kod mene jos nema m.
Cekam petak.
Nemam nikakve bolove osim ako nosim sina onda posli bockanje i lagano stezanje.ali nista drugo.i cice velike i sada bole i sastrane.
A do petka sada svaki dan cu biti pod laganim stresom jer neznam sto mi je i jos sa sinom po doktorima.
Vesel tjedan.
I postar mi je donio trakice sto sam sa ebaya narucila.negativne.
Krenuo spoting.i
Mami mozda ima jos malo nade. Drzim fige !
Ma Zadarmamica, ja sam uvjerena da si T. Čemu sumnja? To je to.
zadarmamica ne zelim te plasiti, ali na tvom mjestu bih odavno isla vaditi betu.
visok si dan ciklusa, test bi vec trebao imati puno vise od sjene...
Strah me da se ponadam pa da nista nebude.i biokemijske.
Prva trudnoca mi je odmah iz prve uspila i test pokazao 30.dc.normalnu crtu.
Pa ja nevirujem dok nevidim normalno.
Od toliko sexa ko zna kad se primilo.vjerojatno na drugoj ovulaciji u zadnjim trzajima
Nista...necu vise dosadivati.javim vam ako bude novosti.
Ja bih i zbog sjene bila sretna, samo kad bih imala sjenu.....![]()
sreco meni je sjena bila gora od bilokojeg negativnog testa...
i meni kad bi ta sjena znacila da sam stvarno t...a ne biokemijsku ili nesto slicno....imala sam jednom sjenu pa nista...ali tek kasnije su mi rekli da je to vjerojatno bila biokemijska.
zadarmamica
kad sam ja imala sjenu bila je samo na jednom testu...drugi dan je vise nije bilo... Nadam se da ce u petak bit veliko veselje!
Da, ali barem bi se u meni nešto događalo, a ovako se ne događa ništa...To mislim... Znam da zvuči grubo, ali tako mislim.....