-

ekipo moja!
kao prvo ispričavam se što sam malo duže netragom nestala...
žužy-možeš me skinuti s liste jer...prijavljujem moj prvi neuspješni ivf u prirodnjaku na kojeg smo se odlučili nakon konzultacija prošli tjedan..došla sam taman na 9 dc..i dogovor je pao...sljedeće tri fm,u utorak navečer je bila štoperica,jučer je trebala bit punkcija..ali kako je u prirodnjaku sve nesigurno...puknuo je folikul večer prije..i točno sam osjetila o,i rekla sam dr.da mi je kratki ciklus,što i vide po prijašnjim nalazima,i da će 16 dc bit kasno za punciju...sad će znat za dva tjedna kad idem u stimulaciju
..no da ne duljim...umjesto punkcije napravljena je inseminacija...pa se možda još i združe moja prijateljica js i prijatelj s
...
razočarana nisam jer sam bila svjesna da je to lutrija...ali opet me malo pogodilo,i bila sam ljuta...
sad sam ok..odmah sam otišla u šoping,ja i mm....a danas idem u toplice 
....sad idem pročitati sve zaostatke koje sam propustila...
vama drage žene želim svu sreću u vašim nadanjima i da uspijete u onoj najvećoj želji !!!!!!!
falit ćete mi,iskreno,toliko ste postale mi drage,dajete snage jedna drugoj u ovim našim borbama,postale ste moje najbolje prijateljice!!!!!
to što više neće biti s vama tu na odbrojavanju,ne znači da vas neću pratiti iz dana u dan,javiti se,i hrabriti vas i dalje....to naravno da hoću i želim!!!!!!
ostajte mi dobre,lijepe i pametne kao što ste i do sad bile...i naravno trbušaste!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma