lista za 13.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 43 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Sutra 2DC
imam osjecaj da mi je parti u donjem dijelu stomaka, jajnici luduju, mal probada jedan mal drugi, pa se sve skupa zakovitla i podigne do zeludca, pretvori u mucninu, pa se spusti pa onaj osjecaj ko kad dobijem M onako tupa bol i "kuhanje" pa opet mal probadanje... a ja ko da imam najgoru gripu... osim sto sam jucer cijeli dan provela na wcu, sa vrtoglavicama, mucninama, zagravicom, te je malo hladno pa je malo vruce, znojenje, prespavala sam skoro ciiiijeli dan, a onda od ponoci do 6 - budna budna... sad jedva cekam 8 navecer da mogu ic zaspat.. selotejpom bi zalijepila kapke da ne odem lec, a glava mi pada i kljucam... ne smijem zaspat jer radim ujutro i ako sad zaspem nema sanse da prespavam cijelu noc, a kak cu onda na poslu.... muko moja sto me snadje...![]()
Mami a kod tebe m ko svicarski sat...
Sreco eto i tebe gore
Svima ~~~~~~~~~~~~~
znam da to nije bas super al evo ja zderem cokoladu.... jucer jednu, danas evo drugu - sama. cijelu... ja sam inace cudan tip osobe - ne volim bas cokoladu, ali sad me toliko trazi da vam ne mogu opisat... jos na akciji u kauflandu 4kn schogetten![]()
![]()
![]()
Cure, samo na brzaka da javim da mi je danas 3dc! Nisam stigla! Konstantno sam u nekoj frci!
A 24.9 idem na konzultacije!
Zadarmamica - žao mi je![]()
lista za 14.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 44 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro curke..
Srećice,sretno u gornjem domu!
MAMI,a bome je vekerica...
anka,
Ja sam još tu...![]()
Jutro cure... Kisa pada, poplave opet.. Jeste mi sigurne? Hoćemo se prebacit na novo odbrojavanje? Jer uskoro cu i ja odletit s liste. Maminaljubav je vec otišla i ni glasa.
Di je nestala? Otvorite novo odbrojavanje...Trebalo bi trostruko odbrojavanje iako se samo ti redoviti javljas...
Ne znam kak to funkcionira
Posljednje uređivanje od nivesa : 14.09.2014. at 10:48
Aha mislila je na gornji dom! Lol
Mozda tamo i ostane
Kak si ti Kris? Kako mapredujete?
Zuzy jel pao testic?
Jep,na gornji dom mislim
Nije pao testić,ma došla bu ona..osječam ju. Samo me čudi,sad več morem reči da kasni.
Kris kolko ste sad vec? Mislim tt?
Jutroooooo!
Komadi kava je kuhana!
Žuži~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ da vještica ne dođe!
cure ja vas redovito čitam, sutra idem na pregled, pa ako sve bude ok predlažem AdrianovaMamica da otvorimo odbrojavanje?
lista za 15.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 45 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro,lipo dan vam želim,od M ništa,sva sam nervozna,dragi isto...leđa i trbuh me štrecnu tu i tamo,osjećam toplinu,glava me malo boli i to je to..cicke skoro pa ništa..ufff..tko bi znao što se dolje sprema?![]()
Žužy želim ti jedan veliki plusiććć!
Jutro,fala na kavi MAMI..
Srećo,dobro je..nek sutra ne padne temp. i sve bu ok
AdrianovaMamice,pilemalo,maminaljubav,ako se slažete onda sutra otvaramo novo odbrojavanje!
pilemalo,mogli bi čuti i srćeko kaj ne.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri,sretno danas!
Moj test danas negativan,menge još nema,cice još bole...danima osječam dolje kao da vještica dolazi.Valjda bude uskoro jer,poremetila nam planove mamicu joj njenu.
Zuzy pa ti si jos gore!!! A kad mozemo reci da ti sluzbeno kasni???
pitanjce curke.... danas mi je 20 dc osjecam dolje kao pikanje..u maternici ne jajnicima...ne znam kaj bi mislila ??? Da se brinem ili ?
<Sreco nadam se da nece ovaj put biti razocaranja! A nisam skuzila da je Zuzy to rekla...ne stignem sve polovit...
Drzim vam fige! Stvarno bi mi bilo drago da vas dvije imate svoje odbrojavanje!
Sužbeno mi kasni od subote.
A meni nikad ne kasni...kasnila mi je dok smo bili u FET-u i dok sam pila estrofem,inače uvijek dođe 15.dan od O.
Al čudan mi ovaj ciklus od samog početka,ili mi se neka cista nakotila,ili se moj miom probudio,ili je ovo jednostavno neki anovul. ciklus.Ili su u šumi...
Joj da Sreća i ja imamo svoje odbrojavanje...
Evo jos jednom pitanjce curke.... danas mi je 20 dc osjecam dolje kao pikanje..u maternici ne jajnicima...ne znam kaj bi mislila ??? Da se brinem ili ?
Ma nije da umirem od bolova ali je bas nelagodno. Brinem se da nije nesto vezano za konizaciju koju sam imala. ali ni onda nisam osjecala takvu bol.
Žužy, bio bi to san snova da nas dvije imamo svoje odbrojavanje together!!!![]()
Cureeee! Navratih samo da vas pozz i da sam danas 4dc.
Ponovila sam briseve i papa test, sve ok.
Malo manje radimo na bebici, jer smo se upustili u privatni posao, pa cemo vidjeti sta cemo i kako...
Svim plusicima zelim mirnu u skolsku trudnocu, a cekalicama plusice.
da, hoćemo konačno novo trostruko odbrojavanje ?? žužy, ajde otvori ti. ti si tata mata! :D
i držim fige da je ovaj ciklus čudan s razlogom. i iskreno, ne znam kako bi ti mogao biti anovulacijiski kad su te boljele cike, ako se dobro sjećam hihihi :D
e da cure, ja sam danas bila na VV - 1. konzultacije. Idući mjesec krećem na detaljnu obradu hormona...To je prvi korak. nadam se da će se konačno nešto pokrenuti!
Super kudri
Kaj ste danas riješili,kaj veli dr?