Kolko ti kasni?
To ti moze bit tzv lazna m. Ja bi na tvom mjestu otisla kod dr pa nek on vidi . Mislim da bi ti to bilo najpametnije
6 dana po mome računanju..jucer kad sam piškila test u roku 5 sekundi pokazalo dvije crtice..ne boli me ništa,piškm normalno..nema sluzi,ničega..na prvi mi se tren učinilo strašno..ali sad kad gledam nema potrebe da se unaprijed nabijam stres..zvala sam ginekologa ne javlja se možda su bili jutarnja smjena..išla sam dosta privatno kod moga soc. nisam bila dugo..zvat ću opet sutra..a naručena sam svejedno 25.9..
radim u trgovini pa ću i njima morati reći jer nemislim si nabijati stres bezveze još i sa tim..
Ak mislis na cuvanje t tj ako ce bit potrebno mozda bolje da im kazes kad obavis pregles da ti ne stisnu otkaz
Od tolikih trudnica nitko ne pise nikakve simptome... ajmo simptome na sunce!
Ja mislim da je mene ulovio uranjeni pms.... samo trazim nekaj za jest
Kod mene od simptoma jos ništa bas. Nekad kao neka laka mučnina na skali od 1 do 10, tek 1. A sto se tiče hrane iz sekunde u sekundu mi se mjenjaju želje i onda mi se na kraju nist ne jede. I boli me nekad stomak vjerojatno jer ne mirujem, a na pregledu ustanovljen mali hematom.
dobro jutro svima!!evo kavice
mi upravo krecemo po nalaze novog s-grama i kod androloga... pa sretno nam bilo![]()
Netko je pitao za simptome - moji su počeli jako rano, još prije testića... Stalno sam osjećala neke 'žmarce' u trbuhu i lagane grčeve ali samo na jednoj strani (kao da su na jajniku)... E onda sam pišnula test i taj dan su počele mučnine - grozne, cjelodnevne... I traju još....![]()
Sretno cure na pregledima.. Ja za mjesec dana imam uzv srca..
Pile malo drži se proći ce to jednog dana..
Maza Mala, smeđi iscjedak je normalan u trudnoći. Ako je baš svježa krv, onda se treba javiti doktoru...
Posljednje uređivanje od kudri : 18.09.2014. at 11:20
Zao mi je zbog mučnina, ali brzo će proći! Isplati se
Počela sam piti vrkutu i prenatal od twinlaba pa da vidimo![]()
A di nam je lista? Btw, jutros je trebala stići gadura, ali još ništa, simptomi bilo čega - nula!
ćao curice,došla sa posla,rečeno i od ponedjeljka sam na go..tako da se sa mirom pripremim za prvi utz..u četvrtak..nemam nikakvog više iscjedka,vjerovatno što kudri kaže sve je to ok dok nema svježe krvi..hvala ti .. moji simptomi su podrigivanje,vjetrovi ,piš piš ,jutros u 3 me probudila mučnina..ali je ubrzo i prošla..dragi kaže da sam topla ko pećica..tako da ovu zimu vjerovatno nemramo grijati..jer isijavam sve u 16..umor tu i tamo..ništa starašno..super se osjećam..
curke sretno na pregledima...ivana.sky..zadarmamica..
i ja sam već par dana počela piti prenatal od twinlaba.. a pila sam i vrkutu i marulju koja se kupi u ljekarni
lista za 18.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 48 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc +
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Curke,trebam jednu dragovoljku koja bi objavila listu svaki dan.
Mi krenuli po naše smrzliće,danas išli na uzv i sve je ok,sljedeča kontrola za tjedan dana...pa ne smijem voditi listu dok smo u postupku
Ima koja volje?Pridi pliz?
Joj Zuzy!! Drzim fige za tvoje smrzlice. Ja bi vrlo rado ali ja se dizem tak rano da jednostavno ne stignem ujutro a liste onda nebi bilo da 16-17 sati
...
Ako nece nitko mogu ja, ali morate mi objasniti kako se to radi..
Evo zuzy dvije kandidatkinje! Juuuupi!![]()
Dobro, a zakaj mi još nismo preselile?
Kod mene i dalje status quo...
Koja misli vodit listu: kliknuti na staru listu 'odgovori sa citatom' promijeniti dc i objaviti. 25 dc seli u gornji dom i to je sve!![]()
jutro svima
eto mene iz nocne stigla, papam vruci masni burek i popila vec skoro 1l mlijeka![]()
(.)(.) pocinju bolit, mucnina me neka jutros ubi pa sam odlucila i ja nju ubit burekom, zgaravica stalno... nakon 5 dana proljeva, sad je bilo 2 dana zatvora, prvi put ikad da sam ja to imala... sve se nesto pobrckalo.. bit ce od tih metforminakonacno na zadanoj dozi
mogu i ja vodit listu, nema beda, jedino ako iduci mj krenemo sa mpo onda ne znam jel smijem i ja...
s-gram cak i bolji nego prosli put, kod androloga sve ok, dao mu je da provjeri jos neke bakt. briseve za svaki slucaj ... tako da... cekamo 10.mj i nas prvi pokusaj mpo![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 19.09.2014. at 07:27
lista za 19.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 49 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc +
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice: [b]
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 19.09.2014. at 07:38
Jutroooo!
Kava je kuhana,uživajte!
Stavila sam listu, ak nešto ne valja, ne zamjerite, prvi mi je put.![]()
Imam osjećaj kak se ovdje razgovaram sama sa sobom...
Jutro cure.
Žuži je trebala otvorit odbrojavanje, čekala je da se maminaljubav javi. Al nije. Otvorila bi ga ja ali neznam dal smijem u ime ostalih i kak da ga nazovem??
ja mislim da ga smijes otvorit ne vidim zasto ne. A mamina ljubav se trebala javit kad?
Stork jel imas u planu testic neki napravit ili?
Pa neznam kad se trebala javiti, cisto da da dozvolu. A kak da ga nazovem Cetverostruko odbrojavanje 8,9,10,11 /14............ by Adrianova Mamica i ostale cure?
ajde AdrijanovaMamica, ti otvori u naše ime![]()
curke moje samo da se na kratko javim i sve vas lijepo pozdravim!!!!!!!!!
žužy-bila,uživala u svemu....nisam pretjerivala..onako da mi bude taman...u lijepim zagorskim bregima!!!
srećice-što se tiče apstinencije...ja trenutno to radim već od 12 dc..a danas mi 24
malamaza-čestitam na plusiću!!!p.s.rasplakala me tvoja priča....samo najbolje i najsretnije za tebe!!!
pilemalo-čestitam za srčeko!!!!!!!!!
...ostalim curkama koje je vještica iznenadila-grlim jako...sljedeći ciklus je vaš!!!!
svima koje su vadile nalaze,radile pretrage i bilo je sve ok-nek tako i ostane!!!
lijep vam večernji pozdrav s mora šaljem!!!!
http://forum.roda.hr/threads/86075-O...bav-i-MazaMala
Preselile smo![]()
Drage moje, prije svega da vas pozdravim i pozelim svima +.
Ja sam posljednjih 15 dana imala svakakvih simptoma, od mucnina, glavobolje, razdrazljivosti, a evo sad i bolne grudi. Buduci da imam PCOS, i ciklusi mi variraju, nisam znala kad da uradim test. Posljednju M sam imala 4.9. A jutros sam radila test jer sam bila radoznala i nestrpljiva i bio je negativan. Da li sam prerano uradila? Trebam li ponoviti za nekih 7 dana?
Hvala vam unaprijed drage moje, ljubim vas sve. Prava ste podrska![]()
Zara odi na link iznad tvog posta...tamo smo sada.