Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Kad ste počeli govoriti ljudima da čekate bebu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isti tren na pozitivAn test bas svima , s 4 tjedana
    Moj je stav, da ako se nekaj i desi lose opet ce svi znat a i nije to neka tajna .. Znali su i kad sam imala van,atericnu. Prvu stvar sam kupila s 3 mj

Sent from my iPad using Tapatalk

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    Isti tren na pozitivAn test bas svima , s 4 tjedana
    Moj je stav, da ako se nekaj i desi lose opet ce svi znat a i nije to neka tajna .. Znali su i kad sam imala van,atericnu. Prvu stvar sam kupila s 3 mj

Sent from my iPad using Tapatalk
    Ovako sam i ja mislila.i sa prvom trudnocom.nakon pozitivnog plusa (istu vecer se prijatelji i moj muz zapili)a drugi dan kod ginekologa da potvrdi i odmah poruke slali.
    To mi je sad glupo.ako odtanem drugi put trudna...i dalje mislim da nemamo sto skrivati ali cu ipak mucati do 6tt da srce kuca i reci obitelji a okolo tek sa 12tt.
    Ne zbog toga ako se sto desi nego da me svi ne pilaju raznim negativnim info.ili mama i sveki bi se odma postavile koda sam bolesna.mozda bi i njima mucala do 12tt

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    To mi je sad glupo.ako odtanem drugi put trudna...i dalje mislim da nemamo sto skrivati ali cu ipak mucati do 6tt da srce kuca i reci obitelji a okolo tek sa 12tt.
    Ne zbog toga ako se sto desi nego da me svi ne pilaju raznim negativnim info.ili mama i sveki bi se odma postavile koda sam bolesna.mozda bi i njima mucala do 12tt
    Meni uopće nije problem reći ljudima da nešto ne želim slušati, ovoga se ne bojim previše.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[QUOTE=lunahor;2656266]Isti tren na pozitivAn test bas svima , s 4 tjedana
    Moj je stav, da ako se nekaj i desi lose opet ce svi znat a i nije to neka tajna .. /QUOTE]

isto ovako

u drugoj trudnoći smo svima samo poslali sliku pozitivnog testa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •