Drage moje,
trenutno imam upalu pluća koju sam zaradila radi svoje gluposti jer sam radila pod temperaturom tjedan dana, dok se naravno nije sve skupa zakompliciralo. Sve što sam pročitala po netu o upali pluća jest da je oporavak dug i sl. Naravno nigdje ne piše točno od tad do tad, ali mene zanima koliko bi bilo pametno pričekati sa pokušajem da ostanem trudna od ozdravljenja. Naravno na pregledu sam i slikala pluća jer mi je nisu čuli slušanjem i još jedanput će mi nakon terapije antibiotikom snimati pluća da vide da li je upala izliječena. Lani sam krajem 8. mjeseca prebolila vodene kozice, ostala trudna u 11 mjesecu i nakon 7 tjedana imala spontani koji je završio kiretažom(možda nije povezano ali ko bi to znao). U bolnici su mi rekli da pričekam 4,5,6 mjeseci prije drugog pokušaja, ali meni je sezona pre stresna i radim ko crv po cijele dane tako da mi se nije ostajalo trudna pred sezonu pa da mi se što opet zakomplicira i sad me evo zahvati upala pluća. Imam 36 godina i pomalo me strah radi godina odgađati u nedogled trudnoću.
Znači koliko mi treba da se oporavim od upale pluća i koliko će ta dva snimanja pluća ozračiti moja jajašca?
Baš me krpa paranoja da mi drugo dijete nije suđeno