Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: problemi sa perilicom za veš

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moguće da ti je više stvari rapoređeno na isti osigurač pa i ta utičnica i zato izbacuje. Ona druga utičnica je na drugom osiguraču i zato uštekana u nju radi. Tak je bilo kod mene dok mm nije to bolje preraspodjelio.
    Doduše rekla si "zadnjih mjesec dana", tak da ne mora biti, ali i može, ovisi šta sve radi na istom osiguraču.
    Posljednje uređivanje od Suzizana : 12.08.2014. at 20:38

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće da ti je više stvari rapoređeno na isti osigurač pa i ta utičnica i zato izbacuje. Ona druga utičnica je na drugom osiguraču i zato uštekana u nju radi. Tak je bilo kod mene dok mm nije to bolje preraspodjelio.
    Doduše rekla si "zadnjih mjesec dana", tak da ne mora biti, ali i može, ovisi šta sve radi na istom osiguraču.
    Da, to je moguće. Ja isto mislim da je riječ o instalaciji, a ne o perilici, ako na drugoj utičnici radi normalno.

Osim toga, po pravilima, perilica bi trebala biti na jednom osiguraču 16A i na tom osiguraču ne bi smjelo biti ništa drugo. Ipak je to veliki potrošač.

Druga stvar - može biti da je prekinuta nula ili uzemljenje, to je još jedan razlog zbog kojeg se takve stvari događaju. Zovi prvo električara, jer ako je instalacija neispravna, ne samo da perilica ne radi kako treba nego je to opasno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •