Stranica 14 od 14 PrviPrvi ... 4121314
Pokazuje rezultate 651 do 660 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Uz podrume u Splitu treba spomenuti i katakombe ispod sv. Duje.

Iako sam rođeni Splićo nema puno stvari koje me diraju u tom gradu. Uz ovo dvoje eventualno Varoš i Sustipan i to je to.

Ali sam zato zaljubljena u Kaštela. To je, obzirom na stanje grada, jedna potpuno neobjašnjiva i iracionalna ljubav.
    Sve su prave ljubavi neobjašnjive i iracionalne. Ja kad s mosta vidim Šibenik, skoro mi suze krenu.
    Meni se svidio centar Siska kad sam prije puno godina bila na nekoj izložbi cvijeća, pa smo se onda poslije i vozili brodom po rijeci

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja jednom na popustu slucajnu kupila ogromne puzzle na Vrsar. Nisam ni znala di je to. Na kraju smo iz znateizelje jednom mm i ja posli tamo i bas je lijepo, poci cemo opet kad djeca porastu ... dogovor je da puzzle cuvamo i slozimo kad odemo u penziju.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da će određena forumašica na ovom topicu danas dati recenziju mom vođenju po Karlovcu )))

i da potpisujem ti svako slovo

zagreb je za karlovac las vegas :rođenakarlovčanka:
    slaba sam u recenzijama, ali sam karlovac danas (tj. jučer) doživjela jednim skroz drugim očima. zahvaljujući tebi čak sam se i s koranom nekako potiho sprijateljila, a i s pernatim stanovnicima njenih obala

grad je baš pitom i zelen, a s druge strane mu sve te rijeke daju dozu mistike i neukrotivosti. dubovac je prekrasan i odozgo je tako krasna panorama cijelog grada da je zaista vrijedi doživjeti.

a pijenje karlovačkog u birtiji kraj rijeke je neopisiv gušt. naravno, bez zanimljivog društva sve bi bilo puno bljeđe.

a i do las vegasa vam nije daleko

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ah, nek si me riješila muke tko je to bio s mariom

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad je riječ o emotivnoj povezanosti s gradovima i mjestima, ono što zuska kaže, kad ti srce brže zakuca, moja lista je slijedeća, dosta je kratka: prvo mjesto dijele rijeka i tisno. to su moja dva doma. kad prođem kapelu i uđem u tisno, obavezno mi se svako ljeto zasuze oči od ljepote i miline. onda idu gradovi šibenik i zagreb. volim šibenik, volim zagreb. i to je to
    ajde, malo manje, al volim onaj ulaz u trst isto, drag mi je taj trst.
    i, radi nekih stvarno neobjašnjivih razloga - kopar. to mi je bila ljubav na prvi pogled, blage veze nemam zašto, biće sam u prošlom životu nekako bila povezana s koprom
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 01.09.2014. at 10:17

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja pomislim na Mljet i suze mi krenu.
    I na Cres isto...
    I na neka mjesta u Alpama...

Split s Klisa mi je emotivan prizor... još emotivniji s broda...
    Prolazak kroz sv. Rok ili Učku mi puni pluća kad idem prema moru.
    Prolazak kroz sv. Rok u povratku me dovodi u stanje depresije i misao "život prestaje".

Zrinjevac subotom ujutro mi je

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Potpis na Zrinjevac, a dodajem i Štros i Gornji grad.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U povratku s godisnjeg sam se vracala preko Bosne, pa smo s granicnog prijelaza Maljevac morali krenuti za Ostarije kako bi mogli uopce uci na autocestu (policija je vracala ove koji su isli prema Zagrebu s Maljevca).
    Zadnji put kad sam tamo bila isla sam dionicu Rastoke - Slunj - Plitvicka jezera, no dio od Slunja koji ide prema Ostarijama je prekrasan. Pust kraj pun paprati i velikih suma (rastuzila su nas upozorenja na mine!)...

A sto se zaljubljenosti u nesto tice, zanima me sve i tesko mi je izdvojiti, ali kad bih bas morala, obozavam Portovenere u Liguriji i Montepulciano u Toskani. Bas ono, volim. Mogla bih se odmah preseliti.
    I osamljeno stablo na obali Bohinjskog jezera.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, da više nitko nije napisao da je bio u dbk i da mu (grad) nije nešto.
    Jer ja to još uvijek shvaćam vrlo osobno. Ko da sam ja kamenje slagala.
    Ali srećom pa ste bile.
    Jer je istinita ona da vidjeti dbk treba biti u 10 stvari koje u životu ne smiješ propustiti
    Ivarice, ja da živim tisuću godina ne bih mogla shvatiti kako nekome Dubrovnik nije nešto posebno.

Meni je to neviđena ljepota i atmosfera, čarolija; nestvarna, nadzemaljska ljepota.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E baš, i ja se slažem. A i Bloger Krule skupa s nama sa svojim bauštelskim okom: "Jedini sam od onih tisuće ljudi na stradunu... jedini sam legao na pod i okom nišanio vanjski kantun kuće i divio se savršeno okomitom kamenom kantunu"
    Evo cijelog teksta na blogu, odličan je
    http://www.dubrovackidnevnik.hr/vije...ken-za-18-kuna

Stranica 14 od 14 PrviPrvi ... 4121314

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •