Stranica 5 od 14 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 660

Tema: Neprijavljeni u apartmanu

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i kod takve si isla 2 godine?
    Pa naravno. Mladost - ludost, sto baba ludja, nama smijesnije i bolje. Naravno da danas kod takve ne bih isla

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Na godišnji nosim svoju posteljinu, svoje ručnike, svoja sredstva za čišćenje, svoj wc papir i papirnate ručnike.
    Kad dođem sve operem i kad odem sve operem i složim onako kako me i dočekalo.
    Ručnike u apartmanu ponekad koristimo za ruke, rabljene posušim na balkonu i složim u kupaoni na pod, ili gdje već ima pogodno mjesto.
    Ne želim da mi netko ulazi, čisti za mnom i bilo što drugo,...
    Volim imati normalnu kuhinju, voljela bih i pećnicu, bez obzira da li koristim ili ne.
    Vešmašinu ne trebam.

Radije idem na manje dana i platim masnu cijenu po noćenju, jer želim na odmoru luksuz jednak minimalno onome što imam doma.

Preferiram "apartmanska naselja", odnosno skup apartmana s recepcijom, a ne privatim vlasnicima.

Ove godine sam bila u Selcu, apartmani Jadranka, 4 zvjezdice i stvarno su zadovoljavali sve moje uvjete.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo jednostavno - imas centralu i linije po sobama, na centrali imas ispis potrosenih impulsa i zavrsni racun koji isprintas gostu i urucis zajedno s dokumentima.
    Mislis po apartmanima?
    U hotelu naravno znam kako funkcionira, ali centrala za kucu s jednim-dva-tri apartmana... zaista?
    U doba kada ljudi i iz kuce izbacuju fiksnu liniju i imaju samo mobitele...

U privatnim apartmanima se prijava gosta obavlja odmah, pa mu se i dokumenti vracaju, uglavnom se dokumenti ne drze do dana odlaska.
    Ako iznajmljivac ide preko agencije, ona obavlja prijavu za iznajmljivaca i odmah vraca dokumente gostu, iznajmljivac dobije u ruke voucher od gosta.
    Znaci, gost je slobodan otici iz apartmana i bez javljanja iznajmljivacu.

Pricamo o malim iznajmljivacima, koji imaju jedan-dva-tri apartmana, gdje nema nocnog cuvara/recepcionera... Ne cini mi se bas zgodna ni centrala ni dezuranje da li ce ti gost nabiti racun i otici (jer je uglavnom praksa takva da se placa na dan dolaska...).

Znam da ima svakakvih iznajmljivaca, ali ima svakakvih i gostiju.
    Privatni iznajmljivac (za razliku od hotela - a iz pravilnika se iscitava da se privatni smjestaj nastoji sto vise po kriterijima pribliziti hotelskom smjestaju) nema nikakvu zastitu od stete i ekstra troskova.

Ima li ovdje koji iznajmljivac koji zaista ima apartman sa telefonom u apartmanu/centralu?
    Posljednje uređivanje od Elly : 16.08.2014. at 22:52

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad meni gosti dođu, ja njima dam ključ i svoj apartman više ne smatram svojim nego njihovim, na tih tjedan, dva, koliko god. Ostavljam paket wc papira, kuhinjske ručnike, sapun, deterdžent za suđe, tablete, sjajilo i sol za mašinu, spužvu. Ako su duže od tjedan dana, dam im novu posteljinu. Njima da sami mijenjaju, nedajbože da ja ulazim untra. Kose kad seksa, ko što kuva, dinsta li kapulu pet sati ili minutu, hebe mi se. Robu mogu oprati kod mene. Kad idu, dobacim da ostave ključ u vratima i zaželim sretan put, nakon što plate, jeli. Idem na povjerenje, nit provjeravam apartman jeli se što razbilo, a trebala bi, niti sam ikad ikome ušla unutra. Strašno poštujem privatnost ljudi jer je meni to jako važna stavka u životu. S onima koji se žele družiti se družimo, jer sami dođu kod nas, koji ne žele, vidim ih samo kad dođu i odu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zaboravila sam i 5 šugamana, 5 kuhinjskih krpa, krpu za pod, metlu i ono čudo za brisanje poda

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj beti da sam ja ti moji ne i ništ jeli osim lubenice dok smo na moru/izvan zagreba.
    Pa po tvojoj logici ne bi trebali ni ić kuda

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja bih išla kod Trine u apartman

Sve to što vi pišete je super, ali kad pređem 1000km do mora onda ne važi deviza "platim više pa makar ostali i samo tri dana".
    Tako da smo se navikli da nemamo luksuz kao kod kuće, a i ne treba nam.

Kada rezervišem smeštaj sve što mi treba lepo u mailu preciziram. Npr. otpadaju odmah oni koji nemaju komarnike.
    I koji ne daju peškire i ne menjaju posteljinu. Ostajem na moru minimum 14 dana, pa trebalo bi mi pola prtljažnika za posteljinu i peškire.
    Takođe, u tih 14 dana moram nešto i skuvati, što zbog para a i zbog zdravlja. Tako da pitam i za opremljenu kuhinju jer mi se ne da da vučem lonce.

Baš ove godine, imali smo super apartmančić! Čist, sve potrepštine su nam menjali na 3 dana (po principu ostave na stoliću ispred apartmana), sve što nam je falilo dobili smo (za bračni krevet daju dupli pokrivač, a nama trebaju dva odvojena), jako fini ljudi, uslužni. MMova jedina zamerka je bila što nemaju parking u hladu, ali on cepa dlaku.
    I sve to za 35 eura dnevno (plaćeno agenciji još u februaru, za one koji se odluče u zadnjem trenutku mislim da je 45).

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Elly, kod nas je tako kako pišeš.
    Gosti sve rješavaju preko agencije, a nama agencija javi večer prije nego idu i to je to.
    Nekad gosti odu da ni ne skužimo jer idu na prvi trajekt u 5h ujutro.
    Ključ ostave u vratima.
    Centralu, ni telefone nemamo i nitko to nije tražio i ne znam ni kako bi to naplatili.
    Imamo tri zvjezdice.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ni mi nemamo ni centralu ni telefone, svaki gost ima mobitel, vazan im je samo wi-fi.

kako je vec receno, drugaciji je princip iznajmljivanja soba i apartmana. gosti to znaju, bar gosti koji dolaze kod nas jer
    nikad nije bilo nikakvih problema. prije su te gradile samo sobe i to se odrzavalo kao u hotelu. tako je i ostalo.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Trina si radi reklamu
    Moram si zapamtit ak ću ići u apartmane da idem k njoj

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nevezano za temu zanimljiv mi je podatak da je u Grčkoj potpuno opremljen app preko agencije 35€
    a kod nas maltene što očekuješ za 40€

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sve ovisi.
    Cijenu ne formira samo uređenost apartmana.
    Bitan je datum, ali i mjesto.
    Nije bezveze u Opatiji soba 18€.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

aleks, Hr je jednostavno skuplja
    ima i u Grčkoj app za 70-100 eura
    ono što sam ja gledala (a ponuda je stvarno ogromna, obala je velika) uglavnom skuplji su veći, imaju bazen, vešmašinu i suđericu
    onih studija gde je sve u istoj prostoriji ima na izbor za još manje pare

mi biramo neku sredinu, a ta je do cca 50 eura (a i za manje pare ako uplatiš first minute)
    to znači da je spavaća odvojena vratima od kuhinje, da ima prostranu terasu, da je do mora (najviše 5 minuta hoda ove godine, i to nam je mnogo, navikli smo da smo na plaži), da je plaža sitan šljunak, plus čistoća (što ne znaš dok ne dođeš)

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima i kod nas studio apartmana po 30 € s uključenom boravišnom pristojbom pa i za manje: 100 kn po osobi- to je cca 27 €?
    Ali takav "apartman" ima 20m2 ako i toliko i ima čajnu kuhinjicu bez pećnice.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 17.08.2014. at 14:49

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Trina si radi reklamu
    Moram si zapamtit ak ću ići u apartmane da idem k njoj
    Ma ne reklamiram se uopće. Samo pričamo općenito, pa uspoređujem svoje apartmane s drugima. Moja najbolja reklama su ljudi koji dođu pa njihovi prijatelji koji zovu na preporuku. Imam ja i nezadovoljnih, onih npr kojima smeta magistrala koja je blizu, pa onih koji bi pogled na more a nemoš imati to ako si blizu centra, jeino ako si prvi red do mora, pa onda onih koji se razočaraju našim mjestom jer očekuju nešto drugo..ma ima svega

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imam pitanje za iznajmljivace:
    Djeca stara 11, 13 i 16 godina + tri odrasle osobe
    Placam za app 80 eura/dan.
    Možete li se vi s time pokriti i što mi nudite za tu lovu?
    Ako ne vi, što mi iz iskustva drugih iznajmljivaca možete reci da imam "pravo" očekivati?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nudim app s 3 spavace i 2 kupaonice .Perilica rublja ,
    klima, wi-fi, tv , dvd , mikrovalna,rostilj s besplatnim drvima i dvoriste koje se ne dijeli s nikim. Za manje od 80 eur.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kolika je udaljenost od mora, ima li na plaži dovoljno prirodnog hlada? Je li app opremljen sa dovoljnim brojem čaša, besteka, posudja, je li frižider dovoljno velik, dajete li rucnike i koliko često, što je s posteljinom, jesu li kreveti glavni u kombinaciji s pomoćnima ili kako vec, radi li napa, ima li pećnicu, natkrivenu terasu, dovoljan broj (6) stolaca na terasi, male kuhinjske potrepštine tipa gnjecilice za krumpir ili bat za meso....

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gnječilicu za krumpir nemam ni doma
    gnječim vilicom
    ali i mene zanima sto sve nudi onaj koji traži 3 prosječne dnevnice na dan

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje za iznajmljivace:
    Djeca stara 11, 13 i 16 godina + tri odrasle osobe
    Placam za app 80 eura/dan.
    Možete li se vi s time pokriti i što mi nudite za tu lovu?
    Ako ne vi, što mi iz iskustva drugih iznajmljivaca možete reci da imam "pravo" očekivati?
    Za 80 eura imaš pravo očekivati luksuz.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ahaha gnječilicu za krumpir. Ja je nemam u vikendici, baš smo danas jeli krumpir na kockice uz punjenu papriku, uz prigodnu priču moje mame kako joj je jedna sestrična '82 kupila savršenu gnječilicu za krumpir, ali ju je '88 muže prijateljičin muž potrgao. Treba se toga svega i sjetiti, svakim danom sam sve dalje od ideje da postanem iznajmljivačica apartmana.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    ahaha gnječilicu za krumpir. Ja je nemam u vikendici, baš smo danas jeli krumpir na kockice uz punjenu papriku, uz prigodnu priču moje mame kako joj je jedna sestrična '82 kupila savršenu gnječilicu za krumpir, ali ju je '88 muže prijateljičin muž potrgao. Treba se toga svega i sjetiti, svakim danom sam sve dalje od ideje da postanem iznajmljivačica apartmana.
    Ja nikada nisam koristila gnječilicu, ja miksam.
    Pretpostavljam da apartmani nemaju mikser.
    Inače, prema slikama apartmana, da nemam vlastiti apartman ljetovala bi kod Trine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

80 eur je puno , ali nije isto radi li se od jednosobnom app od 25 kvadrata ili o onom koji ima gotovo 100 i može primiti 2 obitelji...riječ apartman je prilično širok pojam

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pitam jer me uvjeravaju da u srcu sezone, dakle konkretno od 2. do 16. 8. na makarskoj rivijeri nemoš naći ovo što sam gore pitala bez 20 eura/osobi.
    dakle za nas 6 jasno je koliko treba platiti.

za sljedeću godinu me zanima bilo koji dio jadrana (i otoci) kakav smještaj mogu očekivati za 3 odrasle osobe plus djeca kako sam navela (godinu starija), a da dobijemo pristojan ležaj svih nas 6, da dobijemo prosječno opremljenu kuhinju, natkrivenu terasu, blizinu mora (do 500 m) i plažu s prirodnim hladom. odnosno, mogu li se i gdje pokriti za taj iznos. ako je i manje love ne žalim se, naravno.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I meni isto bas nije jasno sto smijem/mogu ocekivati za koju lovu.
    Jasno mi je da razvikano mjesto + app na plazi dizu cijenu za 20ak €.
    I ovo za kategorizaciju i telefon mi je bezveze.
    Meni bi bilo daleko jednostavnije da pise: toliko kvadrata, toliko prostorija, terasa, opremljenost kuhinje takva i takva, kupaonice takva i takva , renoviranje svakih x godina za toliko i toliko zvjezdica.
    Broj rucnika koji se mijenjaju svaka dva/tri/cetiri dana i posteljina svakih x dana bi trebalo biti isto za sve, bez obzira na broj zvjezdica.
    Onda bi mi bilo sve jasno i znala bi sto ocekivati/traziti od vlasnika.
    Ovako mi je svako ljetovanje avantura

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pitam jer me uvjeravaju da u srcu sezone, dakle konkretno od 2. do 16. 8. na makarskoj rivijeri nemoš naći ovo što sam gore pitala bez 20 eura/osobi.
    dakle za nas 6 jasno je koliko treba platiti.

za sljedeću godinu me zanima bilo koji dio jadrana (i otoci) kakav smještaj mogu očekivati za 3 odrasle osobe plus djeca kako sam navela (godinu starija), a da dobijemo pristojan ležaj svih nas 6, da dobijemo prosječno opremljenu kuhinju, natkrivenu terasu, blizinu mora (do 500 m) i plažu s prirodnim hladom. odnosno, mogu li se i gdje pokriti za taj iznos. ako je i manje love ne žalim se, naravno.
    U Malinskoj ti je taj termin za 4 - 5 osoba, dvoje odraslih i čini mi se dvoje ili troje djece 50 metara od plaže 100 eura dnevno. S time da ta osoba uzima relativno luksuzno. I rezervira početkom godine.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ovako, ako je nas 3 odraslih i 3 djece (11, 13, 16 godina)
    kako nas smještate? kao 6 odraslih osoba? kao 4 odrasle + 2 djece, 5 odraslih i 1 dijete? razmjerno tome i ležajeve dajete kao glavne i pomoćne? pa tako i naplaćujete?
    mene stvarno zanima najkonkretnije moguće.
    radi se o 2 obitelji od po 3 člana. je li vam i to važno (u kakvom smo srodstvu) ili vas zanima samo koliko će nas biti u app?
    smijete li mi iznajmiti manji app čak i ako ja pristanem tiskati se kako znam i umijem ili ne smijete jer mora imati određenu kvadraturu, odvojene spavaonice ili što drugo?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo u malom mjestascu na makarskoj rivijeri (2 odraslih i beba), placamo 50 E.
    Rucnici i posteljina jednom tjedno, ali ako zamolis dobijes i cesce, super uredno, na svakom katu usisavac i močo, likvi za sudje i nove spuzvice + 2 kuhinjske krpe, krpa za pod u kupaoni, 1 red do mora, debela hladovina na plazi

p.s. Gnjecilicu za pire svaki put posudim od mame i ponesem

Sent from my iPhone using Tapatalk

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bubimitka, gdje, ako smijem pitati? ja govorim o promajni, bratušu, krvavici, brelima, baškoj vodi kod makarske.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja nosim mikser ne za krumpir, nek da klincu smučkam slatkač,isto uvijek nosim i tavu jer za njega ne pečem u bilo ćemu, nekadsam nosila i tavu za palačinke ali sad ne.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smijete li mi iznajmiti manji app čak i ako ja pristanem tiskati se kako znam i umijem ili ne smijete jer mora imati određenu kvadraturu, odvojene spavaonice ili što drugo?
    U pravilu se ne smije, tj. mozes primiti onoliko gostiju koliko imas registriranih lezajeva.
    Ako recimo trazis, pa napises da vas je 6 a covjek prima max 4, ako te tada pita kako ste organizirani vjeruj da nije iz radoznalosti, nego kako bi vas najbolje razmjestio. Mozda ima 2 app, pa vas moze podijeliti. Ili drugi dio grupe preporuciti susjedu do njega. Ili si mozda pitala za A4 app, a on ima i veci gdje bi te mogao smjestiti.
    Nije lose navesti takve podatke u pocetnom mailu, da ne bi doslo do iznenadjenja.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Neprijavljeni u apartmanu

bubimitka, gdje, ako smijem pitati? ja govorim o promajni, bratušu, krvavici, brelima, baškoj vodi kod makarske.

Živogošće Blato. Konkretno "apartmani Adriana" pa proguglaj...
    Meni je to kao mala Promajna koja mi je inace prekrasna ali prenatrpana...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 17.08.2014. at 19:31

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apartman je kategoriziran za koliko je osoba i ne smije se primiti vise. Lezajevi se ne dodaju ni oduzimaju , oni su stalno u apartmanu. Ove godine mi je 12 slovenaca htjelo doc u apartman za 6 osoba...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

adio mare ovde je tesko naci u tom periodu apartman za tu cijenu. valjda jer je i potraznja velika. brela bi odma otpisala (ne virujen da se moze nac za tu cijenu).
    cini mi se da sam ti i ja preporucila promajnu? ili drvenik, zivogosce, igrane... mada stvarno ne znam kakva je plaza tamo. tucepi su lipi al ne znam kako se recu cijene apartmana tamo

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

adio mare ovde je tesko naci u tom periodu apartman za tu cijenu.
    ma da, to sam skužila.
    jedino nisam skužila, po iskustvu koje sada imam, što se tamo osim pogleda na biokovo nudi više nego u biogradu, zadru ili filip jakovu.
    i to za 90 do 110 eura/noć. bolji, bolje opremljeni apartmani nisu u pitanju.
    eto to pokušavam saznati.
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 17.08.2014. at 20:14

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma da, to sam skužila.
    jedino nisam skužila, po iskustvu koje sada imam, što se tamo osim pogleda na biokovo nudi više nego u biogradu, zadru ili filip jakovu.
    i to za 90 do 110 eura/noć. bolji, bolje opremljeni apartmani nisu u pitanju.
    eto to pokušavam saznati.
    Meni je Brela, Tučepi puno ljepša obala nego kod Zadra.
    Recimo plaža u Biogradu mi je grozna, Sukošan da niti ne spominjem.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga moja, uz dužno poštovanje, Biograd i Sukošan se mogu usporediti ko peglica i Mustang.

I Biograd nema plažu, nego milijardu plaža, a to što vi svi znate samo za Soline, to je sad druga stvar, jeli.
    Posljednje uređivanje od Trina : 17.08.2014. at 20:26

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

je, cathy, ako zanemarimo nemilu gužvu. tada sva ljepota pada u drugi plan. bar meni.
    ali ovdje pričamo o apartmanima, o smještaju i o tome kako se iznajmljivač na makarskoj rivijeri ne može pokriti sa 600 kuna na dan, a u zadru ili biogradu može.
    a čak nudi puno bolje apartmane. eto, velim nudi sve osim biokova.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da nebi Cathy mislila da sam ljuta, jedan, dva osmijeha
    Posljednje uređivanje od Trina : 17.08.2014. at 20:28

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

je, cathy, ako zanemarimo nemilu gužvu. tada sva ljepota pada u drugi plan. bar meni.
    ali ovdje pričamo o apartmanima, o smještaju i o tome kako se iznajmljivač na makarskoj rivijeri ne može pokriti sa 600 kuna na dan, a u zadru ili biogradu može.
    a čak nudi puno bolje apartmane. eto, velim nudi sve osim biokova.
    Pa vjerojatno može, ali ne želi. Misle valjda da "više vrijede".
    Znam da su moji roditelji više plaćali hotel u Brelima nego da su išli u istu kategoriju hotela na sjeverni Jadran u neko isto tako malo mjesto.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku

da nebi Cathy mislila da sam ljuta, jedan, dva osmijeha
    Zašto, pa svakome se nešto sviđa. Biograd ima svojih prednosti i mana kao i svako drugo mjesto.
    Da se mene pita ja bi ljetovala u malom, malom mjestu na Braču ali mi je predaleko od Zagreba pa ljetujem na Krku.
    I da, nikada ne bum zaboravila kada smo u Podgori ljetovali i nismo smjeli na šetnici sjesti na klupu jer je na svakoj sjedila po jedna bakica.
    Svaka ispred svoje kuće, i ružno gledala turiste.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto, pa svakome se nešto sviđa. Biograd ima svojih prednosti i mana kao i svako drugo mjesto.
    Da se mene pita ja bi ljetovala u malom, malom mjestu na Braču ali mi je predaleko od Zagreba pa ljetujem na Krku.
    I da, nikada ne bum zaboravila kada smo u Podgori ljetovali i nismo smjeli na šetnici sjesti na klupu jer je na svakoj sjedila po jedna bakica.
    Svaka ispred svoje kuće, i ružno gledala turiste.
    na bake
    točno tako, cathy.
    a ja ne dam svoj biograd za nikakvu makarsku rivijeru, više nikada

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja mislim da je to zakon ponude i potraznje

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da je to zakon ponude i potraznje
    tako je.
    ali ja opet mislim da tako visoku cijenu apartmana mora nešto više opravdati od toga da je tamo takva cijena.
    to je ucjena
    ako već plaćam nebesku cijenu (90 do 120 eura) onda mi daj i ptičjeg mlijeka, ti!
    (ne ti )
    - a ne samo majka priroda.

po toj logici ispada da mi iznajmljivač u jadranovu ne mora dat ni ležaj, ono, spavam na šatorskom krilu u dvorištu
    karikiram, ali kuži se što hoću reći. valjda. i znaš da nije tebi osobno, samo obrazlažem svoje viđenje "tamo je takva cijena" znajući da je i tako uzalud

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo pretprošle godine mali apartman (cca. 30m2) na Visu plaćali oko 70Eura. Od kada se na internetu može puno toga vidjeti o apartmanima ja se više ne mogu odlučiti za nešto što mi se ne sviđa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj pa ne iznajmljuju ljudi apartmane da se pokriju, nego da zarade.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa valjda je jasno da im je zarada ono što im ostane nakon što se pokriju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ne kužim onda zašto spominješ da se jedan iznajmljivač može, a drugi ne može pokriti.
    Svi se mogu pokriti, ali svatko želi zaraditi što više može.
    A na nekim lokacijama se jednostavno može postaviti viša cijena, lokacija je važan faktor u cijeni, to je normalna stvar.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Svi se mogu pokriti, ali svatko želi zaraditi što više može.
    spominjem jer se sve i vrti oko ovoga, a jako malo ili nimalo oko toga što se treba za taj iznos ponuditi najmoprimcu.
    i to baš mislim na određene razvikane lokacije čiji iznajmljivači se i oslanjaju na to da mogu dati (i daju) puno manje u istim uvjetima nego iznajmljivač u zadru. npr.
    eto ja to vidim kao problem (i bezobrazluk), ti ne.
    ne želim generalizirati, ali iz dosadašnjeg iskustva izvukoh ovakve zaključke. nekako mislim da nisam daleko od istine.
    čast onima koji dobivaju onoliko koliko vrijede.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A to je tako, uvijek bilo i bit će, zakon ponude i potražnje kao što je već napisano. Rupa u Dubrovniku košta više nego super uređeni apartman u Pagu, lokacija je presudni faktor kod formiranja cijene, to je tako i gotovo.
    Evo što je sve dalmatinka napisala da nudi u apartmanu, čisti luksuz, iako se nije izjasnila oko gnječilice za krumpir, a cijena poprilično niska - radi lokacije.

Stranica 5 od 14 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •