-
nikad nisam brojila odjecu, ali na kraju vazda bude previse... jer kupujem unaprijed i nemogu odoljeti snizenjima... ali pokusavam to sve smanjiti jer mislim da potrosim bezveze.
stariji na jesen krece u skolu, neki dan sam u lidla uzela traperice jer imamo samo jedne, trebati ce bar jos jedne. trenirke donji dio nam treba bar 4-5, majica imamo desetak (previse), duksice 3-4. od toga nesto bude za po vanka (igru), pa za po kuci i nesto fino za poc negdje.
zimska jakna zadnjih godina samo jedna uz obavezni topli prsluk koji je za igru vanka uz toplu duksu. al sam na snizenju upecala jos jednu u h&m-a, bila je jeftina
pa neznam kako ce je tretirati u skoli, mozda budu trebale dvije...
sto se tice obuce, ovo ljeto ima samo japanke i a la starke. investicija sto kuna. i ne dam vise. lani sam kupila bambi sandale i nije ih htio ni gledati a ne obuci. u starkama ce krenuti u skolu, u h&m-a sam na snizenju uzela jedne visoke tene, a od lani ima gumenjake i povisene cipele za koje neznam hoceli valjati, ali to cemo vidjeti kad dodje vrijeme za njih. crocse za po kuci. i stare tene za igru
mladji nasljedjuje od starijeg, nadopunimo po potrebi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma