Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: sling da bude "kao nov"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno sling da bude "kao nov"

Naime Malog sam nosila u polovnom wallaboo slingu kojeg je prijašnja vlasnica oprala. Vjerovatno veš mašina i omekšivač. Primjetila sam da mi se sling rasteže, dosta je mekan (kao krpica). Djete bih namjestila kako upute kažu i bio bi mi glavicom ispod brade, za pola sata bi se rastegao jedno 15 cm.Ne bih htjela eksperimentirati na neviđeno ali... šta mislite, da li bi mu pomogla štirka ili bi se bez obzira i dalje razvlačio? Inače na deklaraciji i stoji da se smije prati. Ja ga sama još nisam oprala nijednom.
    Ima još netko kakvu ideju osim štirke??

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Za pocetak ga operi bez omeksivaca par puta, mozda pomogne. A mozda je samo takco tkanje. Znam da postoje rastezljive i nerastezljive marame.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko vidim ovako po slikama, rijec je o rastezljivom slingu. Dijete od godinu dana je u principu preprepretesko za rastezljive materijale (tipa moby wrap i slicno).

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam u očekivanju babača u drugom mjesecu. I taj sling mi je super za malu bebu plus jako se ljepo doji u njemu. Sad smo ga razradili i ponovo bi ga trebalo očvrsnuti. Probat ću sa običnim pranjem bez omekšivača.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •