-
Nemam dileme oko toga uopće. S istim rezultatima, otišla bih na pobačaj, i da budem potpuno iskrena, ne bih se grizla.
-
Dobro jutro zutaminuta! Ne znam pratiš li moju priču ili si možda slučajno uletila tu ko grom iz vedra neba u žutoj minuti jer evo mene pred kraj trudnoće uz vrlo čestu pojavu-nesanicu...I tako ja pročitam tvoju "izjavu-provalu noći" i pitam se jesam li budna?I da ti pravo kažem,onako iskreno od srca,ostala sam bez texta...svi imamo pravo na mišljenje,ali ponekad treba malo i pripaziti kad je što primjereno reći.Meni je ovo tvoje izazvalo nagon na povraćanje svog sadržaja kojeg sam prethodno konzumirala,a koji se nije probavio.Vjerojatno si takva,hladna osoba pa je tebii to kao pod normalno nekom uletiti sa takvim izjavama,ali meni vjeruj nije,a pretpostavljam niti majkama koje imaju svoja prekrasna zlata,djecu sa DS...Ne znam imaš li ti djece,pretpostavljam da nemaš,ali evo za ubuduće da znaš da izjave ovoj tipa sačuvaš za sebe,svoje"cijenjeno" mišljenje zadrži u svojoj glavici jer nekom to reći tko je u visokom stupnju trudnoće nikako nije lipo niti ugodno.Toliko od mene,laku noć ti želim,lipo spavaj!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma