Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: cime se mazete?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno cime se mazete?

prije sam se mazala uvijek mlijekom za tijelo, ne bas nakon svakog tusiranja, recimo nakon svako drugog a u trudnoci i sad, poslije poroda, jako mi pase ulje za tijelo, te uljna kupka....koristim ulje od dr hauschke ( u trudnoci sma koristila weledino baby ulje), lavanda, za opustanje, i to je svakodnevni jutarnji ritualn, koji me zbilja opusta i na koji me moja kcer bez problema pusta da ga napravim ...

sta vi koristite?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

weleda je na crnoj listi prijatelja zivotinja
    ja se ujutro nakon tusiranja izmasiram lushovim plocicama, ostanem masna i mirisem po cokoladi. sve sto volim.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja trazim nesto novo, jerbo dr hauscha kosta 115 kn, a traje mi desetak -15 dana...

koliko ti traje plocica (uf necu cokoladu) i koliko kosta? (btw danas idem u grad , pa cu do lusha)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kosta oko 40 kuna, traje isto 10-15 dana

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

zrinka, im aš od lusha raznoraznih pločica - sigurno će ti se neka svidjeti, fakat su neodoljive mislim da ima i jedna lavandasta...ali i kreme za tijelo "sympathy for the skin" i "dream cream" su preprekrasne.
    u zgb se otvorio dućan "rituals" /www.rituals.com/ i tam o sam kupila prekrasno ulje za mackanje - od naranče i cedra, mmmmmmmm....a ima i svakakvih drugih finih.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

šta sam ja lina za to mackanje..a i ide mi na živce, ono namazuckat se i obuć npr. hulahopke..bljak
    ipak, dolazi lito, suva mi je koža pa mažem s clinique-om kremom, super mi je, dugo traje iako je malo skuplja

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anek, hvala
    imam lush za tusiranje i za masazu mmm (nesto onako jestivo mirisi, ali me podsjeca sad na trudnocu jer mi je mm masirao noge koje su mi pred kraj malo natkle bile)

ali sad mi ne pase to, ne znam, skroz su mi se osjetila i koza promijenila poslije poroda (neki dan sam imala uzasne crvene mrlje na licu nakon pranja kose novim samponom, uzas jedan, srecom brzo se povukle a i nisam morala nigdje ici vani)....

moram jako paziti na sampon za tusiranje i evo, sad za kosu....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

zaboravila sam napisat da mi je još najlakše i najdraže na mokru kožu (nakon tuširanja) namazat baby ulje od mr.j
    primjetila sam da mi sve manje triba krema ako redovito koristim prirodni sapun (kupljen naravno) od lavande/masline i sl.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    primjetila sam da mi sve manje triba krema ako redovito koristim prirodni sapun (kupljen naravno) od lavande/masline i sl.
    istina, ja koristim ponekad one "fine bračke sapune", super su; ima od lavande, kadulje, mente...

zrinka, kužim o čemu pišeš - i meni je tako nekako bilo nakon poroda /a i u trudnoći/, nikako mi nisu pasali neki mirisi, samo neutralno, jedva osjetljivo, blago. nekako mi je najviše tada odgovarala nivea za tuširanje, i to ona prozirna - skoro da uopće ni nema mirisa; a za tijelo sam koristila ulje od jojobe od biofarma - fantastično je za kožu /otkrila mi jedna teta farmaceutica/, a nema nikakvog mirisa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nevjerovatno..i meni se totalno promjenio ukus/okus..sad se vraćam polako u staro stanje..npr. sad opet mogu koristiti parfem koji sam obožavala prije trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jojoba mi je zakon za lice, a puno ljekarni ga drže u rinfuzi i bitno jeftinije od biofarmovog, ja ga još koristim za svoj proljetni cvjetić mirtu, jer je to ulje najbolje za djecu.

Ivaricu potpisujem u potpunosti, jedino kaj ja volim i ostale lush pločice a ne samo čoksu.

No najnajnajbolje kreme su mi od Body shopa kojeg nabavljam svojim kanalima iz inozemstva i čuvam ih i štedim da mi što dulje traju.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Niveino mlijeko za tijelo
    ili Dove lotion za tijelo
    predivno, prekrasno

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Već dugo koristim bademovo ulje koje nanosim na morku kožu, odlično mi je! Od mlijeka za tijelo imam osjećaj kao da se konzerviram

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam tolika ljenguza za to mackanje tak da se preko zime mažem samo nakon depiliranja,dove lotion za šatro učvrščivanje kože.

ljeti se mackam svakodnevno,umjesto parfema.
    j.sander "sun" ili diorov "addict"

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

meni su plocice od lusha super, ali za navecer . u proljece i ljeto su mi za dan malo premasne.
    ali ona krema sa bananom, mislim da je to "sympathy for the skin" mi je super.

zrinka ako volis hauschku i njena ulja, a hoces neku financijski prihvatljiviju varijantu, mozda mozes kupiti bademovo ulje u apoteci i dodati mu par kapi etericnih ulja - narancu ruzu ili slicno. pogledas koja su na deklaraciji od hauschke (ja volim njihovo ruzino (pretezno zimi), mada inace ne volim ruzu i opcenito cvjetne mirise), pa napravis neku slicnu kompoziciju.

ja inace volim parfeme, ali u trudnoci i kada je ina bila beba puno su mi vise pasali ti "prirodni" mirisi, nego mlijeka za tijelo iz parfemskih kolekcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •