Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Tko još ne priča?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, tko ima iskustva oko rada na pola radnog vremena?
    Ne znam da li mi uopće ulazimo u tu kategoriju "težih poremećaja"?
    Koja je to medicinska dokumentacija koju treba dostaviti? Mi do sada imamo samo mišljenja neuropedijatra, ERF-a, pedijatra, jednog Centra za odgoj i obrazovanje. Sva stručna mišljanja uopće ne potpisuje ni jedan doktor već logoped, psiholog, defektolog... Je li to dovoljno?

S poslom nikako na zelenu granu, svaki dan prekovremeni, dođem doma u 8, 9 i idemo spavati, a tako nećemo daleko dogurati...
    Suosjećam... Ja sam ostavila svoj prethodni posao zbog slične situacije i riješila se prekovremenih, došla u firmu gdje su imali sluha za moja hodočašća s djetetom po terapijama i bilo mi je ok, ali to ti nije savjet - samo moje iskustvo. Ne znam kako ide s radom na pola radnog vremena, ali držim fige da uspiješ.

Možda da pogledaš topic o pravnim savjetima - negdje su cure pisale o tome kako do rada na pola radnog vremena.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Suosjećam... Ja sam ostavila svoj prethodni posao zbog slične situacije i riješila se prekovremenih, došla u firmu gdje su imali sluha za moja hodočašća s djetetom po terapijama i bilo mi je ok, ali to ti nije savjet - samo moje iskustvo. Ne znam kako ide s radom na pola radnog vremena, ali držim fige da uspiješ.

Možda da pogledaš topic o pravnim savjetima - negdje su cure pisale o tome kako do rada na pola radnog vremena.
    Radim u branši u kojoj se ne bi usrećila ni u drugoj firmi. Agencijski posao je takav da kad klijent nešto želi nema sutra, sve mora biti odmah i danas... Valjda zbog toga većina ljudi u agencijama i nema djecu, tako da ne znam koliko će imati sluha za mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •