Kod nas u zd smo obavili pregled kod audiologa.uho grlo nos.i mjerenje ono sa cepicima kao u rodilistu.
Sve je bilo uredu,ali je takav protokol da moramo u zg.
Zvala sam suvag nakon sto nam je dao nas pedijatar uputnicu.i putni nalog se dobije ako se odma odredi u koju bolnicu se zeli ici na pregled.
Odmah su nam dali termin...za nekih 20-30dana smo bili u zg.
Jako su ljubazni,sve je uglancano.ma osjecali smo se kao sa smo dosli u neku privatnu kliniku.
Primljen odmah kad smo bili naruceni u 10ujutro.sina sam digla u 4ujutro kad smo krenuli za zg.
Tehnicarka koja radi snimanje u spavanju pregledala usi i grlo,namazala nekom kremom mjesta na licu i iza usiju.
Ugasila nam svjetla i zatvorila zastore i rekla da ona ide pa da ga uspavam.i prijr toga je stavila klizmu malome.to smo donili mi jer nam je pedijatar dao recept.
Mali mi je zaspao za nekih 10min u pravi san.spustila sam ga na stol i muz otisao po tehnicarku.
Ona je malome tada polipila elektrode i stavila slusalice u uši.sjedila za komp i radila svoje.nakon nekih 30min je sve bilo gotovo.nalaz nam dala i rekla da idemo na kat kod dokt da ocita nalaz.
Cekali smo dokt ravno 1minut.ona je isto pregledala malog.on je tad bio u polu snu.nalaz je super.sve je uredu.i rekla samo da nastavimo rad sa logopedom.nalaz nam je poslala postom nakon nekih tjedan dana.
Raspisala se ja.ali mi smo jako zadovoljni sa suvagom.