Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Tko još ne priča?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa Vidi poruku
    zadarmamica, bili mogla malo opisati u obradu što ste imali u Suvagu? koliko dugo ste čekali od upisa do termina?
    Kod nas u zd smo obavili pregled kod audiologa.uho grlo nos.i mjerenje ono sa cepicima kao u rodilistu.
    Sve je bilo uredu,ali je takav protokol da moramo u zg.
    Zvala sam suvag nakon sto nam je dao nas pedijatar uputnicu.i putni nalog se dobije ako se odma odredi u koju bolnicu se zeli ici na pregled.
    Odmah su nam dali termin...za nekih 20-30dana smo bili u zg.
    Jako su ljubazni,sve je uglancano.ma osjecali smo se kao sa smo dosli u neku privatnu kliniku.
    Primljen odmah kad smo bili naruceni u 10ujutro.sina sam digla u 4ujutro kad smo krenuli za zg.
    Tehnicarka koja radi snimanje u spavanju pregledala usi i grlo,namazala nekom kremom mjesta na licu i iza usiju.
    Ugasila nam svjetla i zatvorila zastore i rekla da ona ide pa da ga uspavam.i prijr toga je stavila klizmu malome.to smo donili mi jer nam je pedijatar dao recept.
    Mali mi je zaspao za nekih 10min u pravi san.spustila sam ga na stol i muz otisao po tehnicarku.
    Ona je malome tada polipila elektrode i stavila slusalice u uši.sjedila za komp i radila svoje.nakon nekih 30min je sve bilo gotovo.nalaz nam dala i rekla da idemo na kat kod dokt da ocita nalaz.
    Cekali smo dokt ravno 1minut.ona je isto pregledala malog.on je tad bio u polu snu.nalaz je super.sve je uredu.i rekla samo da nastavimo rad sa logopedom.nalaz nam je poslala postom nakon nekih tjedan dana.

Raspisala se ja. ali mi smo jako zadovoljni sa suvagom.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nedavno smo obavili u zd eeg u spavanju.isto sam ga digla oko 4ujutro a snimanje je bilo u 12h.
    Nalaz je uredan.nakon par dana smo isli kod neuropedijatrice da ga ocita i da vidi malog.morao je pokazat motoriku.penjat se po stepenicama.lipo se igrao i cak odgovorio na pitanje.
    Inace se on boji nepoznatih.
    Nalazi svi uredni ali sada iduci korak magnetska u zg.vaditi krv i slati u zg metabolicke.
    Receno nam je da je sve uredu ali kad jednom se uđe u tako nesto onda se moraju protokoli svi proci.najbitniji je rad sa logopedicom.a ona mora imat potpune nalaze.

Mi smo jako zadovoljni kako napreduje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •