Moj je navrsio tri god neki dan... Tek prije tri mjeseca je poceo pricati... Zove ukucane mama tata baba deda imenuje clanove obitelji, zna reci kako se zove, kliko ima godina, odgovara na pitanja sa da,ne,nema,nema vise, gotovo, tu je , tu. Broji do deset , i unatrag ako treba, i na engleskom ako treba :D. Razumijevanje,,, razumije vecinu naredbi, ali recimo pojedine rijeci poput novo, staro, sretan, tuzan... Mislim da ne razumije, ne mogu ga prokuziti. Neurorizicno je dijete, plus sto su mu mandule stvarale velike probleme u sluhu, disanju i razvoju, njih smo operirali prije par dana . Vec skoro godinu dana idemo na terapiju jednom tjedno logopedu i radnom terapeutu. Ima jos uvijek pelenu i dudu za spavanje, s tim da kuzi sto znaci piskiti, kakati, sjedi na tuti, vice da je gootooov kao i stariji sin,, govori ssss sssss kao da piski medjutim jos se nikad nije popiskio ni pokakao na wcu, miskim da to jos ne moze kontrolirati.... Kako vam se cini njegov govor,,,, da li je to samo malo kasnjenje ili... Vise ne znam sto bih mislila, znam puno trogodisnjaka koji nista apsolutno ne pricaju, a opet kad vidim njegove vrsnjake cini mi se da on jaaaako kasni s govorom...