Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Suluda anketa koja govori sve o vama u jednom odgovoru

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Suluda anketa koja govori sve o vama u jednom odgovoru

ok, suluda anketa, kao i autor.
    ipak, odogovr će vas dobrano okarakterizirati.
    ja ga imam, ali ga neću napisati.
    dakle:

dogodilo se slično pa da ne msilite...

u novom stanu ste vi, vaš odabranik\odabranica i dvoje djece, oba natrena i otkako ih imate, sasvim drugačije gledate na djecu i ljude sa djecom, kao iz reklame za kredit. i retriver još. blizu je vrtić, škola, super lokacija. zidovi tanki da ne mogu biti tanji, sve se čuje što novouseljeni neposredni susjed priča. susjed neki suludi tip, čudne prijatelje ima, bahat, rabijatan, dere se pa se naročito čuje. pijanči, drogira se, srednje tridesete. ne zna se po kojem osnovu u stanu je. pitate prijatelja koji radi u mupu tko je taj lik, kaže vam da je ležao zbog ubojstva, silovanja, krađe i svega živoga od svoje 18. godine, no sve je uredno odležao. ne radi, po cijeli dan pije, vjerojatno se i drogira, dolazi mu doma policija zbog buke i sl., no brzo stiša i svi veseli.
    do sada se derao kako će ubiti boga u ovom, onom, razbiti ovo i ono i stvarno je lik od riječi: sve je prebio, razbio baš kako je rekao. policija ne zna što će s njim. a isti je vaš neposredni susjed.
    eh, sad ono najbitnije:
    jedno večer čujete ga kako urla kako će pobiti svu djecu u školi, kako će ih rasjeći nožem i sl. kako se već duže vremena sprema plan i da je čas kucnuo.
    pobijelite poput zida. ono što je najgore, čujete njegov plan i znate da će to napraviti. naprosto, ZNATE, no to ne možete dokazati nikome, niti će vas to itko pitati.nikome se ne može suditi za no što (još) nije napravio.

ŠTO ĆETE VI UČINITI?
    Posljednje uređivanje od Andro-gen : 22.08.2014. at 16:13

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa jasno ko dan, poput tebe - otvoriti topik na rodi

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a sad ajd - instant psihologija na sunce

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nema ponuđenog odgovora?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Neću poslati djecu i školu a potom ću hitno odseliti. Dakle, moja dijagnoza je...?

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Prijaviti policiji. Izgubiti se da me ne nadje. Prodati stan. Povremeno se informirati sto je s tipom, jel me trazi i to... molim dijagnozu. Volim ove psiho instant testove.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nazvat ću školu sa govornice i anonimno im prijetiti da u idućih nekoliko dana planiram doć i ubit svu djecu.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hm, trebalo bi obavijestiti i školu, da ni drugi ne pošalju djecu...ali rekao si da nikom ne možeš dokazati..da li bi vjerovali...ja bi rekla- ja svoju ne šaljem, molim nemojte ni vi, ali da li bi poslušali...

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobra ideja, Apsu, to bi poslušali i zatvorili školu...(a onda bi uhitili tebe, a ne tipa )

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

napisat cu vam sto se dogodilo. necete vjerovati. dogodilo se u usa osamdesetih. ako vam se da mozete i sami naci.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nadji još većeg ludjaka nego je ovaj tvoj, nahuskaj ga protiv njega i moli boga da ga ovaj pretvori u zvaku.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra ideja, Apsu, to bi poslušali i zatvorili školu...(a onda bi uhitili tebe, a ne tipa )
    Ma ko veli da bi zatvorili, moj je plan da stave nekoliko murjaka u civilu na oprez :D
    I tako bi uhvatili luđaka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne bi poslala djecu u skolu i skoli bi javila, a MM imala na oku ga da on ne ode ubit. I odselila bi. Da to iz nekog razloga ne bi bilo moguce, da su mi djeca i dalje u opasnosti, u nekoj idelanoj situaciji, ja bi ga otisla koknut, napirlitana i lako odjevena, sa pivom i pizzom u jednoj ruci....

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

problem je sto bi se ja odselila nakon ovoga
    do sada se derao kako će ubiti boga u ovom, onom, razbiti ovo i ono i stvarno je lik od riječi: sve je prebio, razbio baš kako je rekao. policija ne zna što će s njim. a isti je vaš neposredni susjed.
    tako da ne bi ni znala za sljedece pohode.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je razbijao, prebijao ljude, a ima povijest silovanja, ubojstva, cudi me da ga americko sudstvo ne baci iza resetaka
    da je kod nas, ok, ali ameri su tu rigorozniji

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

i meni je to čudno, možda je američko sudstvo '80. bilo drugačije nego sad?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja bih ga zatukla prije nego dodje do moje djece
    I ja sam sajko?

A sad ozbiljno, javila bih onom frendu u mupu i skoli, a djecu poslala baki

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Dobro i šta sad?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Cleve...chool_massacre

Jel to?
    Hebate, koju listu pucnjava po skolama imaju

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pa covjek je od rijeci, ja nemam dokaza, a uvjerena sam 100% da ce to uciniti. Vjerovatno bih ga koknula. Al' ko ce lezat' zbog budale...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam sto bih napravila, pobjegla i anonimno prijavila
    ali garantiram da svi koji kazu da bi ga ubili, da lazu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kak znas? Mozda je forum pun ludjaka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma i ja mislim da ga nitko od ovih gore ne bi ubio (nadam se da ne bi )

probala bih prijaviti, ili bih samo odselila s djecom malo dalje i prebacila djecu u drugu školu

ili bih ostala tamo gdje jesam ( zbog neimanja novaca i mogućnosti preseljenja) te čekala i svakodnevno strepila nadajući se da je to bio samo noćni luđački ispad...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 22.08.2014. at 23:59

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

napravila bi snimku dok priča
    dala snimku policiji, dala je školi da pojačaju mjere opreza
    uzela djecu i odselila

moja dijagnoza?

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Impuls da se maknemo od tog ludjaka nam je svima prvi i zbog toga nam je tesko zamisliti sta bi bilo da smo bas primorani ostati- kroz koje bi onda psihoze i strahove prolazili i kako bi se nosili sa situacijom da znamo da evo bas sutra su NASA djeca na redu. Mogucnost bijega bilo gdje nam je svima nekako moguca i dok nam je to hipotetski u glavama kao moguce rijesenje, tesko je pretpostaviti sto bi ucinili da nemozemo pobjeci. Mozemo reci sto bi voljeli da mozemo uciniti da smo zarobljeni u nekoj situaciji, ali da smo zaista i stvarno u njoj.....tko zna u kojem bi stanju bili i za sto bi bili sposobni. Ne znam jel me kuzite...Ja bi stvarno voljela da ga imam snage ubiti ako se vec ne bi mogla maknuti.

Ajde andro- gen, ne zamo ni sto bi napravile da nas muz prevari, a kamoli sto bi s ludjakom napravile
    Koje je rijesenje zagonetke?
    Posljednje uređivanje od Uh-puh : 23.08.2014. at 09:37

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Qq meni, ja stvarno nisam normalna, razmisljajuci o ovome uopste nisam osjetila impuls da se maknem od njega, vec da njega maknem od nas. Ima li mi spasa?

Ono fakat, zamislila sam skolu u koju idu moja djeca i vidjela ne samo njih nego i djecicu moje kume, djecu najbolje prijateljice, malene iz komsiluka sa kojima moja djeca pod prozorom skacu cijeli dan... I njih bi trebalo spasiti od budale, a ne samo svoje maknuti baki.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobio bi jacu dozu droge/predoziranje!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo, polako se javljaju ubojice u nama

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

preselila bih se u Hrvatsku.(?)
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.08.2014. at 16:02

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ok. Razmišljajući o ovom tipu mislim da mi je potrebno nekakvo promatranje,psihološko..možda i terapija.

Šta bih napravila?? Nabavila nekog krvožednog psa za početak. Naravno,naravno prijavila policiji. Pa opet prijavila,pa još nadodala malo da drži neku mladu ukrajinku kao robinju nnegdje u unajmljenom stanu..pa još malo nadodala...i tako. U međuvremenu pripremila teren da odselim. Šta je sigurno..sigurno je. Majke ti,postoji li ikakav zakon,pravda,zaštita??

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

To se i ja pitam

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Btw. zamislite samo koliko ima sizofrenicara u nasoj blizini koji vrte filmove kao nas americki ludjak.
    Cula sam o jednom takvom koji ima lude fantazije o svojim susjedima. Na psihijatriji to znaju i boli ih briga.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nazvala školu sa govornice i javila da sam im postavila bombu?

realno ne vjerujem da bih to napravila, ali mislim da sam negdje već čula ovu priču

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Btw. zamislite samo koliko ima sizofrenicara u nasoj blizini koji vrte filmove kao nas americki ludjak.
    Cula sam o jednom takvom koji ima lude fantazije o svojim susjedima. Na psihijatriji to znaju i boli ih briga.
    joj daj molim te se suzdrzi se od ovakvih izjava, koje stigmatiziraju bolesnike oboljele od shizofrenije, a bome i psihijatre.

ja ne znam što bih napravila. poriv mi je da pobjegnem jako daleko. vjerovatno prijavila policiji.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    joj daj molim te se suzdrzi se od ovakvih izjava, koje stigmatiziraju bolesnike oboljele od shizofrenije, a bome i psihijatre.

ja ne znam što bih napravila. poriv mi je da pobjegnem jako daleko. vjerovatno prijavila policiji.
    A di si ti procitala da stigmatiziram? Tip je opako opasan i to stoji, kao sto su i neki drugi sizofrenicari njegovog ranga opasni (ako npr. odbijaju uzimati lijekove) i to je cinjenica.
    Nije on kriv sto je bolestan ( za tu bolest definitivno ne moze biti sam kriv), al tu psihijatricu koja je frknula nosom kad je cula koje fantazije ima o susjedima stigmatiziram itekako. I sigurno da bi se jos poneki psihijatar mogao stigmatizirati - npr. oni koji su na terapiji imali npr. te americke psihicke bolesnike koji su neko vrijeme kasnije poubijali ne znam koliko djece u nekoj skoli. Ja bi ih stigmatizirala ( psihice), ti ne moras. Sloboda misljenja.
    Posljednje uređivanje od Uh-puh : 23.08.2014. at 18:12

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uh-puh, stvar je u tome da shizofreničari inače uglavnom nisu nasilni, ali ljudi imaju tu sliku o njima "shizofrenija= ubit će nekoga" i to je stigma i radi im ogroman problem
    mogla si slobodno napisati "ljudi" umjesto shizofreničara, jer opasan može biti i netko s recimo PTSPom, ili antisocijalnim poremećajem, ili bez ikakve dijagnoze, naravno, dakle dijagnoza je bespotreban podatak

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a statistički se ionako najviše moramo bojati - muža.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    uh-puh, stvar je u tome da shizofreničari inače uglavnom nisu nasilni, ali ljudi imaju tu sliku o njima "shizofrenija= ubit će nekoga" i to je stigma i radi im ogroman problem
    mogla si slobodno napisati "ljudi" umjesto shizofreničara, jer opasan može biti i netko s recimo PTSPom, ili antisocijalnim poremećajem, ili bez ikakve dijagnoze, naravno, dakle dijagnoza je bespotreban podatak
    x

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Aaaa jasno mi je....ispricavam se, nespretno sam se izrazila. Mislila sam na tog jednog, konkretnog (iznimno nasilnog) i na druge koji su jednako tako bolesni kao on i jednako tako opasni po okolinu. Nije mi ni u peti bilo bilo kakvo stigmatiziranje sizofrenicara.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj, "pod jednako tako bolesni" mislim na isti nacin, dakle oni kod kojih se sizofrenija manifestira jednako kao kod njega.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

Andro-gen ajde gukni golube!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    LOL tako je!
    Moja susetka par kuća od nas stvarno ima provalu najluđih (i nasilnih) fantazija u višesatnom monologu ako zapusti svoju terapiju šizofrenije, ali apsolutno ne osećam nikakav strah od nje, nikad je nisam videla da radi išta nasilno nigde i nikom.
    Sa druge strane, MM je čuo jedan jeziv nasilni (pijani?) monolog jednog drugog suseda, i baš se potresao. A šta je trebalo da uradi? Prijavi policiji da čovek u svom dvorištu neznano kome (nikome?) sipa grozne pretnje?
    Pa da policija provali u dvorište i zatekne ga u nekoj uvrnutoj sex predigri sa ženom?
    Nije sve baš ni tako jednostavno...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a možda čovjek uvježbava ulogu za neki film

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

moja susjeda jedno vrijeme nije pila lijekove. bilo je zastrašujuće slušati što je vikala.lupala, bacala stvari kroz prozor. netko je zvao policiju. ona nije otvarala. policajac je išao kod svih susjeda. taj čovjek mi je savjetovao da budemo nasilni prema njoj jer će se tako smiriti. strašno.
    u to je vrijeme živjela sama sa maloljetnim sinom. osim nekoliko posjeta policije ništa nismo postigli. nije došla ni socijalna služba ni liječnik... ona ne otvara..,
    sin je u međuvremenu narastao. ne čujemo je više.
    sustav je neučinkovit. sin je imao 12 god kad se to počelo dešavati i trajalo je godinama. nismo odselili, nismo bili nasilni, bili smo nemoćni.
    kakva je naša dijagnoza?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    moja susjeda jedno vrijeme nije pila lijekove. bilo je zastrašujuće slušati što je vikala.lupala, bacala stvari kroz prozor. netko je zvao policiju. ona nije otvarala. policajac je išao kod svih susjeda. taj čovjek mi je savjetovao da budemo nasilni prema njoj jer će se tako smiriti. strašno.
    u to je vrijeme živjela sama sa maloljetnim sinom. osim nekoliko posjeta policije ništa nismo postigli. nije došla ni socijalna služba ni liječnik... ona ne otvara..,
    sin je u međuvremenu narastao. ne čujemo je više.
    sustav je neučinkovit. sin je imao 12 god kad se to počelo dešavati i trajalo je godinama. nismo odselili, nismo bili nasilni, bili smo nemoćni.
    kakva je naša dijagnoza?
    Čudi me da CZSS nije reagirao jer znam da reagiraju i na puno, puno manje i čak izmišljene prijave pa me ovo zbilja čudi.
    Shizofrenija je teška, kronična bolest i nažalost nekad oboljeli znaju biti i nasilni, ali ne zato što to oni hoće, već zato jer su bolesni.
    I da, meni ova "anketa" nije suluda, već totalno bezveze.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ne da je bezveze..jer jedno je šta bi mi napravili,a drugo je šta napišemo na forumu da mislimo da bi napravili u tom slučaju. Al dobro...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

iskreno se nadam da je CZSS danas učinkovitiji. ovo o čemu sam pisala počelo se dešavati prije skoro 20 godina.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I zamrla tema.....a Andro-gen nista.

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

andro-gen čeka da se ispucaju.
    kako se čini, zadnji metak je ispaljen.
    ima blizih odgovora.
    naime, uistinu, dogodilo se sljedeće:
    žena je rekla svom mužu koji je radio non stop I bio je fokusiran na posao I svoje problem, djecu...
    no, žene su osjetljiv(ij)e na djecu.
    muž je nije ubadao, otišla je na policiju gdje su joj rekli ono što sam I napisao - nisu ništa mogli jer nije ništa učinjeno. pozvli su tipa na razgovor I pustili ga.
    otišla u školu I sve ispričala direktoru (kasnije je rekao na sudu da mu je žena djelovala paranoično, sa ogromnim podočnjacima, kao da nešto nije u redu s njom) I rekao joj da se obrati policiji. ona je rekla da je bila I da ništa nije učinjeno, ali ovaj samo slegnuo ramenima.
    onda se dogodilo sljedeće;
    piše u članku da je kao duh tumarala ulicom nakon što je pokupila klince I ostavila ih mužu doma. vidjela tipa ispred zgrade I sa leđa mu prišla usred bijelog dana I sa onim za sjećenje mesa ga počela kasapiti sa leđa (satara?).
    slučajno je tamo bila murja koja je pucala u nju nakon upozorenja. u nogu I ruku, pazili da je ne ozlijede vitalno.
    žena je pala, no preživjela je, kao I lik kojeg je iskasapila.
    ženi se sudilo, dobila je medicinski nadzor u zatvoru koji nije bio tek tako (pokušaj ubojstva uz teške tjelesne ozljede). u usa je to masna kazna.
    lik je skrpan, no:
    banuo je u tu istu školu cca godinu dana poslije I napravio je pokolj.
    ubijen je snajperom dok je držao zatočene klince I učiteljicu.

koliko bi djece bilo spašeno da je policajci nisu pogodili u ruku I nogu?
    oslobođena je (nešto) prije izdržavanja kazne.

kada ovo pročitate, zapitate se hrpetinu stvari na koje nikada nećete moći dobiti odgovor. sretni ste jer se ovako nešto dogodi drugome, što je račun za struju malen koliki bi mogao biti, kao I mnoštvo sličnih stvari.
    Pravda vs pravo, bog vs nebog, kaos vs red, biti vs ne biti I još puno toga.
    Posljednje uređivanje od Andro-gen : 31.08.2014. at 20:28

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Gledam da li smo na filozofskom...
    ok, jesmo.
    i sto je pjesnik sa ovim htio reci?

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor