Draga KarloVitaprošlo je skoro 9 mjeseci od dana kad sam izgubila svoju curicu.. ima dana kad baš jako, jako guši.. i ja nekad, kao danas, zamišljam da je tu, sad bi imala već 4 mjeseca, zamišljam kako se smije, kako miriše..a nema je.. zahvali Bogu što imaš svog sinčića kraj sebe.. nadam se da ti on daje snagu koju trebaš.. ja sam sama, ona je trebala biti moja prva beba, i grozno je kad sam sama, a vani je mračno i kiša pada.. kao da mi netko srce lomi na komadiće.. a to što je osjećaš, ja vjerujem da su oni zbilja s nama.. i paze na nas, kao što bi mi pazili na njih da su ostali s nama ..

prošlo je skoro 9 mjeseci od dana kad sam izgubila svoju curicu.. ima dana kad baš jako, jako guši.. i ja nekad, kao danas, zamišljam da je tu, sad bi imala već 4 mjeseca, zamišljam kako se smije, kako miriše..a nema je.. zahvali Bogu što imaš svog sinčića kraj sebe.. nadam se da ti on daje snagu koju trebaš.. ja sam sama, ona je trebala biti moja prva beba, i grozno je kad sam sama, a vani je mračno i kiša pada.. kao da mi netko srce lomi na komadiće.. a to što je osjećaš, ja vjerujem da su oni zbilja s nama.. i paze na nas, kao što bi mi pazili na njih da su ostali s nama ..
Odgovori s citatom