Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: jesam li trudna ?? upomoc !!

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno jesam li trudna ?? upomoc !!

imam jedan problem, proslog mjeseca sam imala mjesecnicu 29-tog jula, medjutim sada jos uvjek nisam dobila. Ali me stomak boli svaki dan kao da trebam dobiti. sa muzem sam spavala proosli tjedan. nemam mucnine sve je super,odlicno se osjecam samo neznam jeli u pitanju trudnoca ???ili nesto drugo?jeli moguca prehlada pa zbog toga da kasni ?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sve je moguce. Ali nemamo na forumu kristalnu kuglu, pa preporucujem da napravist test iz ljekarne.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

djeluje kao da imaš 13 godina
    Posljednje uređivanje od ZO : 30.08.2014. at 13:59

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mozda je Lastan postao aktivan na Rodi....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj blesava prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedan problem, proslog mjeseca sam imala mjesecnicu 29-tog jula, medjutim sada jos uvjek nisam dobila. Ali me stomak boli svaki dan kao da trebam dobiti. sa muzem sam spavala proosli tjedan. nemam mucnine sve je super,odlicno se osjecam samo neznam jeli u pitanju trudnoca ???ili nesto drugo?jeli moguca prehlada pa zbog toga da kasni ?
    ako je samo prošli tjedan bio sex onda sumljam da si trudna, mada je sve moguće. Nadam se da će stvari "doći".

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Drage moje, molila bih vas pomoc jer sam na rubu ludila, radila sam danas clearblue test i bio je negativan, menstruacija mi kalendarski treba doci sutra ali se vec 5 dana osjecam kao da cu svaki cas dobiti a inace to osjetim taj dan i tad prokrvarim i to je to.. u zivotu nisam osjecala da sam trudna kao sada, osjecam da mi se nesto dogadja u trbuhu i zelim ovo dijete svim srcem ali me muci ta jedna crtica.. jel mozda neka od vas imala ovakvo iskustvo?? Molim vas odgovor...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jesam ja Prvi test negativan,drugi pozitivan,pa malo krvarenja,pa treći opet negativan...mjesečnica nije došla pa sam izvadila bHCG i bio je nekoliko tisuća, za 2 dana opet duplo...i tako sam postala mama

Ako nemaš strpljenja, odi izvadi betu i vidi

Sretno!

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

također, prvi negativan nakon par dana bio pozitivan

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zdrav Pozdrav Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj Imam pitanje mozda je netko bio u sličnoj situaciji pa mi može odg.trebala sam situaciji pa mi može odg.trebala sam dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju dobit menstruaciju 27.9 no imala sam ju samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica samo 1 dan,28.9 i drugi dan mala kapljica kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i kod pišanja,radila sam 2 testa popodne i oba su bila negativna mozda sam pa oba su bila negativna mozda sam pa prerano radila?ima tko isto iskustvo??al prerano radila?ima tko isto iskustvo??al popračeno bolovima u ledjima,jajnicima i želucu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •