Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Vrtić 2014./2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cekam da napisu termin za informacije. Nadam se uskoro pa cu pricat s tetama.
    kad sam rekla teti nespavalici da mislim da mu fali to spavanje jer je turbo nervozan popodne rekla je da ne zna sto da radi da ga uspava. (Imam osjecaj iz price tete spavalice i Bubica da ona sjedi kraj njega dok ne zaspe, a dr.teta ne- ali necu naprecac zakljucivati).

Neki dan se pomocio dok je pio sok i nije dao teti da ga presvuce i cekao me tako mokar. Teta mi je objasnila da je pokusavala i da ju je strah da se ne prehladi.

Kako da Bubicu olaksam prilagodbu?

Puno smo mu pricali i pricamo o vrticu i objasnjavam mu da se mogao prehladiti cekajuci mene da dodjem i presvucem ga da mu moze teta pomoci i sl. Za sad mali pomaci.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ZmajLav prvotno napisa Vidi poruku
    Cekam da napisu termin za informacije. Nadam se uskoro pa cu pricat s tetama.
    kad sam rekla teti nespavalici da mislim da mu fali to spavanje jer je turbo nervozan popodne rekla je da ne zna sto da radi da ga uspava. (Imam osjecaj iz price tete spavalice i Bubica da ona sjedi kraj njega dok ne zaspe, a dr.teta ne- ali necu naprecac zakljucivati).

Neki dan se pomocio dok je pio sok i nije dao teti da ga presvuce i cekao me tako mokar. Teta mi je objasnila da je pokusavala i da ju je strah da se ne prehladi.

Kako da Bubicu olaksam prilagodbu?

Puno smo mu pricali i pricamo o vrticu i objasnjavam mu da se mogao prehladiti cekajuci mene da dodjem i presvucem ga da mu moze teta pomoci i sl. Za sad mali pomaci.
    Probaj djetetu dati "komadić doma" - omiljenu dekicu, krpicu, jastuk, plišanu igračku koju posebno voli (samo za spavanje).... Moji su vukli te igračke baš radi spavanja i uspavljivanja i radilo je nepogrešivo. Teta bi samo rekla "tvoj pas je umoran" i moj E. bi ga zagrlio, nabio palac u usta i zaspao. L. je imao žabu za istu svrhu.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Poceli smo nositi plisanca (nema najdrazeg, ali je izabrao jednog) i jucer idemo kuci i nigdje ga ne moze naci. Nadam se da su ga danas nasli i da ce ici na bolje.

Ima li u vrticima grupa u koju (za vrijeme spavanja) mogu preci nespavalice? Je li to praksa u vrticima?mislim pitatj tete za to na informacijama, ali me zanimaju vasa iskustva da ne ispadne da izmisljam *statijaznam*

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ZmajLav prvotno napisa Vidi poruku
    Poceli smo nositi plisanca (nema najdrazeg, ali je izabrao jednog) i jucer idemo kuci i nigdje ga ne moze naci. Nadam se da su ga danas nasli i da ce ici na bolje.

Ima li u vrticima grupa u koju (za vrijeme spavanja) mogu preci nespavalice? Je li to praksa u vrticima?mislim pitatj tete za to na informacijama, ali me zanimaju vasa iskustva da ne ispadne da izmisljam *statijaznam*
    Ako dijete ne spava, mora mu se omogućiti mjesto i uvjeti za tihu igru. Nema više spavanja na silu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •