-
Evo i nas!
Mladja vrticka grupa. Ovo mu je vec treca godina u vrticu i ostale su mu iste tete i u istom je prostoru kao i prijasnjih godina.
Bio je van vrtica mjesec i pol i nisam uopce mislila da treba neku novu adaptaciju. Prvi jutro kad je skuzio da ide u vrtic je bila drama, ali je u vrticu bilo sve super. Drugo jutro malo manja drama, trece jos manja, jutros nije cak ni uspio pravo zaplakati- vise je bilo kao neki uzaludan pokusaj.
Mislim da bi mu bilo lakse da ja ne ostajem doma nego odem na posao, ovako vidi da ostajem pa proba...
Teta kaze da je u vrticu odlican, a i vidim po njemu da mu pase. Malo me bilo frka hoce li traziti wc jer se skinuo iz pelene prije mjesec dana, ali i to je proslo super.
Cappy, ako su vam tete nedosljedne, znaci da ima manevarskog prostora da ti napravis kako mislis da cete odraditi adaptaciju najbolje. Nekome treba vise, nekome manje... ako imas vremena, onda polako, a ako zuris jer se moras vratiti na posao - pregrizi i odradi brzo. Mi smo prve godine imali adaptaciju tri dana, pa virozu tjedan dana, pa adaptaciju jos tjedan i pol.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma