Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Vrtić 2014./2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja imam ove godine novog vrtićarca, 2,5 godine, prvi puta kreće u kolektiv. Sa prvim je sve išlo lako, bio je malko stariji,ali je i drugačiji tip djeteta. Ne sjećam se da je plakao možda jedan put. Ovaj mali će biti tvrd orah, nakon što je bio sa mnom jedan dan i drugi dan pola sata samo sam, danas je skužio da će morati baš za zbilja ostati i nije mu se svidjelo. Teta me zvala na mob prije dogovorenog vremena jer se derao iz petnih žila. Kad sam došla me još lijepo "upozorio" da: "Ne smiješ ti biti bez mene!"
    Malo me muči to što se kao prvo vrijeme ne pozdravljamo na odlasku nego ja samo "nestanem" kad se on zaigra. Kako kod vas ide to pozdravljanje?

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Malo me muči to što se kao prvo vrijeme ne pozdravljamo na odlasku nego ja samo "nestanem" kad se on zaigra. Kako kod vas ide to pozdravljanje?
    Svakako pozdraviti dijete i reci mu kada ce se doci po njega ( nakon voca, nakon rucka, nakon spavanja i sl. jer je djetetu to lakse shvatiti nego npr. za tri sata). I, naravno, obavezno doci kada smo se dogovorili.
    Ako samo nestanes dijete ce od dolaska u vrtic biti u strahu jer ne zna kada ce mama otici, gubi se povjerenje.
    Bas mi je neobicno da su vam tete preporucile da samo nestanete ?!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Uuu, ovo nisam vidjela.
    To se NIKAKO NE SMIJE raditi!

To kaže i literatura, a tete su ove godine dvaput naglasile da se nikad ne iskradamo i ne bježimo, već da dijete uvijek pozdravimo. Tako se stvara povjerenje, iskradanjem se stvara nepovjerenje i nesigurnost, potpisujem mimi25. Nije li to i logično?
    Stvarno ne razumijem da ima teta koje to preporučuju.
    Zrina, svakako pozdravi dijete (i ostalu djecu) i jasno mu reci kad dolaziš po njega.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Uuu, ovo nisam vidjela.
    To se NIKAKO NE SMIJE raditi!

To kaže i literatura, a tete su ove godine dvaput naglasile da se nikad ne iskradamo i ne bježimo, već da dijete uvijek pozdravimo. Tako se stvara povjerenje, iskradanjem se stvara nepovjerenje i nesigurnost, potpisujem mimi25. Nije li to i logično?
    Stvarno ne razumijem da ima teta koje to preporučuju.
    Zrina, svakako pozdravi dijete (i ostalu djecu) i jasno mu reci kad dolaziš po njega.
    Moram priznati da se ni ja nisam taj tren snašla i nisam trebala pristati na to iskradanje obzirom da stvarno nema logike.
    Danas je išao zajedno sa bratom pa smo prvo njega ostavili u njegovoj grupi i onda je manji išao u svoju. Pozdravili smo se i teta ga je uzela i dogovorili smo se da za sat vremena dođem po njega. Kad sam došla, izašla je iz sobe da me obavijesti da je plakao punih pola sata od mog odlaska i da je sad ok pa neka još malo ostane. Znači mi smo sad već 4 dana na adaptaciji po sat i nešto sitno, nekako mi se čini da to baš ne ide glatko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •