Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Vrtić 2014./2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gabi25 pokušaj ipak biti pozitivna. Logično je da ju možda nisu mogle taj tren tješiti u krilu ako je bilo još X djece koju je trebalo preobući i pospremiti u krevet, ali su to sigurno napravile čim su mogle. Pa nitko ne može samo tako ostaviti dijete da samo plače negdje u kutu. Ja sam možda naivka, ali vjerujem da su ljudi koji su odabrali tu struku to napravili s razlogom.
    Rekle su onako kako je bilo, možda nisu mislile na to da i nama treba pomoć u adaptaciji.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi25 pokušaj ipak biti pozitivna. Logično je da ju možda nisu mogle taj tren tješiti u krilu ako je bilo još X djece koju je trebalo preobući i pospremiti u krevet, ali su to sigurno napravile čim su mogle. Pa nitko ne može samo tako ostaviti dijete da samo plače negdje u kutu. Ja sam možda naivka, ali vjerujem da su ljudi koji su odabrali tu struku to napravili s razlogom.
    Rekle su onako kako je bilo, možda nisu mislile na to da i nama treba pomoć u adaptaciji.
    Dodatak:
    Očito sam ipak naivka jer sam bome bila jako žalosna danas kad sam došla po E. i vidjela kako sam sjedi za stolom i plače dok su se tete bavile ostalima. Imate pravo, tete bi ipak tih prvih dva tjedna trebale biti obzirnije. Znam da je teta od starijeg kad je on bio na adaptaciji uredno ih i po 4 imala naslagano u krilu - neki su ipak plakali,ali barem nisu plakali negdje sami u kutu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •