Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Vrtić 2014./2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi danas bili na prvom danu... sve skupa pomalo kaotično...
    Jedna curka je plakala u beskonačnost, to je malo zdrmalo Smjehuljicu... a bome i meni je diglo živac. Bojim se da će zbog nje naša adaptacija biti ugrožena.
    Uglavnom, bez veze...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mi danas bili na prvom danu... sve skupa pomalo kaotično...
    Jedna curka je plakala u beskonačnost, to je malo zdrmalo Smjehuljicu... a bome i meni je diglo živac. Bojim se da će zbog nje naša adaptacija biti ugrožena.
    Uglavnom, bez veze...
    Mojca, ovo si baš ružno rekla. Dijete je očito tužno i fali mu mama. Zamisli da netko tako komentira tvoje dijete.
    Je loša im je organizacije jer svi roditelji trebaju dolaziti i odlaziti zajedno (mislim tih par koliko odjednom adaptiraju) al djeca na adaptaciji plaču ne samo kad im odlaze roditelji nego i dok nema roditelja.

Al kolik o vidim iako ste bili tek jednom, ti si čvrsto odlučila zauzeti negativan stav prema vrtiću i tetama, baš mi je žao, šteta radi Smjehuljice, njoj ćeš otežat.
    Probaj malo gledat s veselije strane, već si toliko mana našla a dijete nije ni krenulo u jaslice (sapun, dvorište, neorganizacija teta,...)....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kao što sam rekla on uglavnom tu bocu ne nosi u sobu, ali eto kad više kašlje stavim mu čaj i on ju uzme. Znam ja vrtički stav o bočicama no zbog njegovog čestog kašlja( astmatičar je) ja mu ju namjerno ne želim ukidati jer znam da iz čaše nikad ne bi popio toliku količinu tekućine a koja mu je potrebna. Ma posebno mi je krivo što ispada da eto ta teta želi sve po PSu a upravo je ona ostavila djecu samu u sobi bez nadzora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •