-
Evo što mi se jutros dogodilo, dođem u jaslice( starija jaslička/mlađa vrtićka grupa), dvoje djece u sobi, tete nema. Čim je to skužio D. me pogledao sa nekakvim strahom i pružio ruke prema meni, pitam ja dječake da gdje je teta, maleni prstom pokazuje i govori u drugoj sobi. Odlučim ju pričekati, u međuvremenu dođe još jedan roditelj s djetetom, pa još jedan i tako mi stojimo i čekamo, minute prolaze, svi se čude pa gdje je teta... Balkonska vrata otvorena, ovo dvoje mališana koji su bili tamo kad sam ja došla moglo je izaći na terasu( ima ograda oko vrtića ali dijete je moglo odlutati tako možda u neku drugu sobu npr.) To je trajalo više od pet minuta kad se pojavila teta, mrmljajući kako je morala poslovno u drugu sobu, pa rekla sam XY ( dječaku od cca 2,5 g koji je bio tamo)da idem tamo, ajde, ajde nema dugih rastanaka( moj D, je u svemu tome počeo jako plakati). Nekako mi to nije u redu, ne znam što je moglo biti tako hitno, pa druga teta bi uskoro trebala doći pa da nije mogla nju pričekati pa onda otići...Jedan dan sam došla po malenog u 4 i teta me moli da jel mogu ostati trenutak u sobi jer je još jedno dijete bilo tamo da ona skokne do wca, to mi je bilo ok. Znači ona je s wcom čekala i nije htjela djecu ostaviti samu, a ova druga je zbog nekakvog samo njoj znanog posla ostavila ih bez beda( ja sam u prvi tren pomislila sigurno joj nije dobro pa je u wcu jer jedino bi mi to možda moglo biti opravdanje za ostaviti djecu same a mislim da bi i u tom slučaju mogla kolegici iz susjedne sobe koja ima isti hodnik javiti da je tu i tu pa neka pripazi dječicu i kaže roditeljima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma