Stiže i zakašnjeli čestitar...pa cure sretno vam!
žužy, za tebe jedna posebnai ovaj put školski-štreberski do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stiže i zakašnjeli čestitar...pa cure sretno vam!
žužy, za tebe jedna posebnai ovaj put školski-štreberski do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kleopatra, u svoj ovoj gužvi tvoju betu sam nekako previdila, sad čitam ponovno i ne vjerujem, čestitam!!! a ja mislila da je moja velika, kad ono tvoja je fijuuuuuuuuuuuu
Vraćene su ti 2 blastice?
kleopatra i tetagogolina-bravo za super bete!!!!!!!!!
sunissh.-sretno na transferu!!!!!!!
ostalim curkama-veliki iz srca topli pozdrav iz kišnog grada!!!!!!!
Posle bum nadam se točila rundu za sve...dok dobim nalaz bete.![]()
Hvala svima...tetagogolina vracene su mi dvije blastice..u pon 14 dnt beta je bila 2876 danas ,srijeda 16 dnt 5807.23.10 ultrazvuk.
a kako tako brzo dobijete nalaz bete? meni bude tek iza 13:30![]()
I meni bude tako,oko 13-14h.
Posljednje uređivanje od žužy : 15.10.2014. at 12:07
blago vam se kleopatra, ja izvadim oko 8:30 al svejedno prije 13 mi ne pošalje na mail, a ako ću doći po nalaz onda iza 14:30 (i to vadim privatno)![]()
kod nas u os, dodjes izvadis u koliko sati hoces i za 1h pokupis
bar nesto u os funkcionira![]()
bubekice to ovisi dali ti dr. da uputnicu za hitan ili obican lab. Ali eto mi koje vadimo betu vecinom uzicamo hitan lab. i onda dobijes nalaz za 1 sat
cure sretno svimaaaa
Moja današnja beta je 1050,iduči četvrtak imamo uzv...do tad-![]()
Žužy & tetagogolina - čestitke!!!
Bubekica - kod slijedeće liste premjesti me gore za postupak 11/2014.
29.10. idem po lijekove.
Tebi sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Žuži,Kleopatra cestitam na betama![]()
Žuži, tetagogolina, kleopatra cestitam od srca
Želim vam svima školske trudnoće![]()
Cure, super bete. Neka se tako veselo i nastavi!![]()
žužy-čestitke za super betu!!!!!!!
i ne brigaj sve će bit dobro na utz!!!!!!![]()
Zuzy draga moja ja u susjedstvu cujem dobre vijesti. Cestitammmmm ti od srca i sredno do kraja
Cure svima cestitam na pozitivnim beticama!!!
Svima ostalima za sta god treba punooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ja sam bas nazivcirana jutros... u 5 sam se ustala jer sam imala proljev i sad prespavala do 12... stalno su mi svi savjetovali kao samo se normalno ponasaj, nemoj si umisljat, nemoj preispitivat simptome... i sad nonstop pitanja jel se osjecas trudno, trljanje stomaka, samo odmaraj, nemoj ovo dizat, ono nosit... a u klinac!!!! I svima sam rekla da ne zelim tako da se odnose prema meni doklegod ne dobijem +, a cak ni onda. Trudnoca nije bolest. I ja sam i dalje ja, i sposobna za sve.... I onda krece moj mozak... potaknut time.. trebam li se osjecat trudno? trebam li imat neke simptome? mozda bi sad negdje trebala bit implantacija, zasto nema malo krvarenja onda? sta ak folikul uopce nije ni puk... tralalalalala ispalit cu! Trebala sam otputovat ta 3tj do bete daleko od svih.
Iduci tj mi je i rodj i uopce ne mogu mm objasnit kako ga me zelim slavit. Ne sad. Nije mi do ljudi, nije mi do njihovih pitanja, a kamoli do cerekanja i glumljenja da nisam zabrinuta i da je sve super krasno...
![]()
nakon dugo vremena otvorim rodu i vidim da Žuži ima pozitivnu betu,čestitam draga od srca,vidim da ste i vi uspjeli za dvodnevnim mrvama
Kleopatra,čestitke i tebi,i tebi je uspjelo na vv?
puse svima od mene i Ivana
Svjesna sam da je prerano za apsolutno sve navedeno, ali ne mogu mom mozgu to objasnit kad pocne mislit sta on hoce
I onda jos zene koje su ono 1dan poslije ovulacije (!) imale simptome ko da su u 2mjesecu trudnoce... koji klinac??
3418![]()
Posljednje uređivanje od tetagogolina : 16.10.2014. at 12:59
Ja sam trebala raditi test na svoj 40.rockas, pa sam se strpila 1 dan, da mi ga test ne upropasti.
Sam se ti ponasaj normalno, osim fizicki zahtjevnih stvari. Umori to sto se nakon svakog et-a ponasas kao trudnica, za svaki slucaj, a ono nista.
Prerano ti je za bilo kakve simptome, a tu su i progesteroni koje uzimas, a izazivaju trudnicke simptome. Ne, ne trebas se osjecati trudno. Neke zene ponosno izjavljuju da su osjecale trudnocu (ne ovako rano) jer su supermame. Ne, to su hormoni. Ja sam planirala novu fm uvjerena da nisam trudna, a sad mazim pupicu.
Ak treba, izoliraj se od ljudi, zabavi necim i cekaj test.
ivana.sky,
moja teorija je da su te zene jednostavno - slucajno pogodile. Vjeruj mi da ih je daleko vise koje imaju simptome od 1dpo ili "osjecaju da su trudne", ali nisu trudne.
Naravno da neke, statisticki, budu trudne i onda se mi hvatamo bas tih
Pokusaj prebaciti fokus na nesto sto volis, iskoristi vrijeme za napraviti nesto za sto inace nikad nemas vremena.
skinila sam si jednu dobru igricu, obozavam avanture ali rijetko kad imam vremena sjedit za kompom i bas onako se igrat![]()
hvala vam na utjesnim rijecima!imam osjecaj ko da sam jedina luda (normalna)... a dijelom je to i zato sto nisam navikla ne-radit, zbilja volim svoj posao i volim radit i bas mi tesko pada ovo bolovanje kad se moram dosadjivat i stalno imam vremena razmisljat o svemu...
progesteroni su uzas! stalno imam osjecaj ko da cu dobit M ovaj cas, i tak vec 3 dana... (NIJE ZA GADLJIVE) i jos kak curka to sve van tak stalno trcim u wc vidit sta se dogadja...![]()
ivana.sky ako zelis - idi radi, realne potrebe za mirovanjem nema.
ma necu, strah me, ne zelim riskirat ako ne moram... radim na dostavi robe i nateglim se ko konj 8h, ne mogu uzimat pauze ili malo stat i odmorit jer nemam vremena za to, niti itko drugi moze obavit moj dio posla... tako da radje ne bi... kolikogod mi falilo, izdrzat cudr. mi je lijepo rekao, nema potrebe za mirovanjem, ja te samo mogu savjetovat da ne ides radit zbog posla koji radis i da se maknes od stresa, a ti sama znas svoje prioritete... tako da sam izabrala ovo. i izabrala bi jos 100 puta, samo da upali!
Cure moje nije me bilo dugo jer sam se bila preselila na forum blizanci,no međutim nažalost se moram vratiti ovdje k vama i sve ispočetka......... No usprkos svemu nakon svog ovog teškog iskustva imam moja dva anđela (curicu i dečka) koji me čuvaju s neba....
malena11111 jako mi je zao![]()