Ne, nije mi reko dr da moram, niti mi napisao na amb.listu... mislis da postoji mogucnost da folikul ne pukne ni poslije stoperice?
A u klinac.. vidit cu sutra s dr pa je pitat i to i nek mi napravi uzv pa vidi sta se dogadja
Ne, nije mi reko dr da moram, niti mi napisao na amb.listu... mislis da postoji mogucnost da folikul ne pukne ni poslije stoperice?
A u klinac.. vidit cu sutra s dr pa je pitat i to i nek mi napravi uzv pa vidi sta se dogadja
Ja sam imala bol pri odnosu u vrijeme i iza ovulacije u klomifenskim ciljanim i Aih.
Bili su sve gori iz mjeseca u mjesec.
Nikad nisam saznala tocan uzrok.
Ja sam to pripisala svojim veselim Pcos jajnicima, uvecanim samim po sebi, pa onda jos od stimulacije, Bhcg stoperice...
U dva ciklusa sam bila na uzv i nakon O jer sam imala cistu zutog tijela i ovulacija je potvrdena.
Da vam recem...danas me popodne vec tri puta uhvatila neka vrsta napadaja. Srce mi se uzlupa puno i nekakvi strah u meni. Ufff nikad mi se ovo nijw dogadalo. Neznam sta bi moglo bit uzrok tome?
Nisi trebala nakon aih na uzv, ali u nekim klinikama je praksa.
Sansa ta cistu uvijek postoji, pogotovo u klomifenskom ciklusu.
Moji bolovi su bili onako kao menstrualni grcevi, ali puuuuno puuuno jaci.
Sunisshining, meni to zvuci kao anksioznost.
Napadaj panike, bezopasno ali neugodno, puno hormona, neizvjesnost oko postupka, nije nikakvo cudo... I ja bih to ponekad dozivila, najbolja mi je terapija bila kad mi je dr rekla da je to potpuno bezopasno, kad sam to prihvatila pomalo se smirilo...ako ti je bas jako neugodan osjecaj mislim da mozes bez problema drmnit normabel od 2 mg...
Ja nemam bol ovako sad, niti pri odnosu, samo taj trenutak kad krece vrhunac (orgazam) me probode strasno po sredini dolje i puf odmah se moram zaustavit i zgrcit, cca 5s prodje i sve dalje normalno... ovako tu bol uopce ne osjetim nikad
Ja sam to povezala sa grcenjem koje se dogadja prilikom orgazma inace, nije da sam ikad osjetila to grcenje iznutra ali znam da se dogadja... e sad odakle bol u tom svemu...javim sta je bilo sutra, nadam se da nije nista...
funky hvala! Odma mi je lakse. Nije me vatalo ima dvi ure i nadan se da nece vise. Ako bude drmnit cu jedan 'veseli'![]()
Medeja,hvala na podrsci u opisu pretrage..no,znam kako trudovi izgledaju
Ja sam danas bila kod dr Alebica..ugl dogovorili se za folikulometriju (valjda sam dobro napisala) pa onda u 2.fazi ciklusa malo dodati lijekove da se bolje primi..a onda ciklus nakon toga inseminacija..ugl rekao je da buduci sam vec bila trudna da ne bi radili hsg i to me jaaaako veseli..
Da..krecemo..ni sama ne mogu vjerovati..
Kad mi je dok rekao da sljedeci ciklus radimo inseminaciju, moj odgovor je bio "wow!"ne znam sta si je tad mislio al onda smo se ipak dogovorili za onaj drugi ciklus..nakon toliko pretraga i natezanja ostala sam sokirana da NAPOKON krecemo u akciju
![]()
žužy tek sam sad vidjela....auuuuu čestitam!!!! puseee i sretno
drage cure, čini se da je forum opet malo živnuo, nadam se da postupaka ipak ima u svim klinikama - još bi bilo super da se cure javljaju da znamo tko ide u postupak, koji su trenutni protokoli i slično.
Svima želim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ u kojoj god se fazi nalazili.
I runda forumske kaveza sve a runda rakije
za one hrabrije
![]()
Danas mi je 9 dnt i radila sam test, tj.2samo sam kasnije skuzila da im je rok istekao u 5/14...i s obzirom da su to kineske trakice ne zelim vjerovati jos
na obe trakice su po dvije crtice, ali ne potpuno tamne...ali dvije su potrebne za + pa se ipak malo nadam
u ponedjeljak 27. vadim betu
![]()
Sladja1 ja mislim da ja to to, bez obzira na rok. Vjerojatno vrijedi isto kao i za lijekove, mozes koristiti 6 mj nakon isteka.![]()
Zelim ti lijepu betu!!
Svim u postupcima,cekalicama velike i pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja cu jednu Kadauninu rakiju!!!![]()
To sladjo! Samo polako do pobjede...
fuksija odlicno da se nesto pokrenilo, znam dobro kako je tapkat na mistu...
Samu sebe ispravljam u vezi testova... ja sam mislila na Baby Check. Budu dvi trakice u njemu i osjetljivost 10mlU/ml. Sutra ujutro pada jedan na 8dpt.![]()
sladja jeeej![]()
i ja sam odlucila sutra popiskit test pa sta god da pokaze... mozda se i posreciznam da je i puno vise nego prerano ali mi je rodj i nekako se zelim ponadat, ha da...
a sto se boli tj. probadanja tog nekog tice, kaze da je moguce od klomifena da su jajnici uvecani pa da je zbog toga, bez obzira sto smo imali samo jedan folikul, da to nije nista strasno i da je to normalno, i da se ne cudim i ako sam ostala trudna u pocetku da cu osjetit isto grcenja svakakva dok to vald ne dodje na svoje sve...
Ne zelim se nadati, ali nadam semoj moto ovih dana
Curke, zelim vam osmjeh na licu kada ugledate test
i pozitivne bete svima, ima nas u ovom periodu
![]()
sladjo,i nek beta bude najtaman u ponedjeljak!
Isto želim svim betočekalicama,a vidim ima vas,neka!
Ja sam sutra iza 5 na uzv-u,držite fige za naše srćeko.![]()
Zuzi, drzim fige na obje ruke.
I pitanje, jel soc.gin moze dati neku visekratnu uputnicu za betu jer sutra idem po uputnicu za pon, a on radi dva puta tjedno pa uvijek imam problema oko toga, a za slucaj da cu morati ponavljati. Zuzi, drzim fige na obje ruke.
I pitanje, jel soc.gin moze dati neku visekratnu uputnicu za betu jer sutra idem po uputnicu za pon, a on radi dva puta tjedno pa uvijek imam problema oko toga, a za slucaj da cu morati ponavljati.
Žužy![]()
sladja1 pitaj nek ti da dvije, ne postoji visekratna i drzimda beta bude skolska
Postoji visekratna uputnica za betu, reci joj da imas pozitivan test pa ti mozda da.
postoji li negdje tema o utrogestanu i njegovim simptomima - ako oni postoje??
Tnx....znam da ne spadam tu po nacinu t ali nekak se volim sa svima posavjetovat i podjelit muke i radosti.
Drzim fige svima!![]()
Test negativan na 8dpt. Idem sutra po betu da mogu prestat s terapijom...
marinab-super za veliku betu!!!!!!!
fuksija-sretno u postupku...sad kad znaš da si krenula,vjerujem sve je nekako lakše..
žužy-na svim prstima...
i nivesi također pozitivne vibre..
za one lijepe+ i sve lijepe bete!!!!!!!!
ma svima vama drage cure....čin čin s kaduninom rakijom!!!!!!!!!
ivana.sky jel pao testic?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzi za srceko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~![]()
Zuzy cekam te da mi malo uljepsas dan sa srcekom.....