Stranica 27 od 73 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

orhideja. ,super !

Svim betočekalicama, brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Orhideja..bravo!Nadam se da je to to!
    Venera, držim fige

Ja sam danas bila na folikulometriji nakon što sam 5 dan uzimala 1xtbl klomifena i imam 4 folikula!! ajme! a nismo to htjeli..htjeli smo na inseminaciju..ali sad ću morati na punkciju i na ivf..i vratit će mi samo jedan zametak jer više ne želimo (ni doktor ni mi)..zbog rizika jer već imam dijete se teškoćama....znam da su tu veće šanse i uzbuđena sam ali istodobno i šokirana cifrom jer idem privatno..i nije mi jasno zašto su mi rekli cijenu kao da je stimulirani ivf??pa zar se klomifen ubraja u stimulirani?i koja je uopće razlika?Pa sama sam si platila klomifen i zašto mi onda naplaćuje više? koja je razlika između stimuliranog i prirodnog ivf-a kad im je svejedno, punktiraju tak i tak?? ne kuzim...
    E da..pitanje..ići ću na anesteziju kod punkcije..opću..zanima me kako će mi biti taj dan?da li ću morati ležati?trenerica sam pa pretpostavljam da neću moći trenirati?isto tako i nakon embriotransfera ću morati mirovati,zar ne?moram se organizirati a sve je to sljedeći tjedan pa molim vas odgovor

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

I da, tsh mi je sad 3,03 i uopće me dr nije pitao za to..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Fuksija ne bi ti SMJELLI racunati stimulirani jer klomici nisu na popisu stimulacije vec pomoc u prirodnom. Sad dal ce racunat tako jer imas 4 folikula to ne znam al svakako ih pitaj. Mislim da nakon anestezije neces moc raditi jer ces biti malo ko pijana. Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

fuksija
    klomifen se ne ubraja u stimulirani, to je tzv. polustimulacija, cak i da se doda koja pikica i dalje bi bila polustimulacija.
    cijena prirodnog i stimuliranog razlikuje se prvenstveno zbog broja dobivenih jajnih stanica i razlicitog rada biologa u laboratoriju (nije isto raditi s 1 jajnom stanicom ili s njih 10).
    nakon punkcije preporuca se mirovanje jer su jajnici uvecani. mirovanje kako bi se "primilo" nije potrebno, ali savjetovala bih ti da izbjegavas teze fizicke aktivnosti poput treninga. pravo na bolovanje imas.

i ne cudi me da alebic ignorira ne-idealan tsh, to je poznato za njega.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, ne znam gdje/koga da pitam pa cu pokusati ovdje. U pon. trebam u MB na FET ali sinoc me ulovila neka gripa/viroza sto vec...temp. se penje do 39, sve me boli, ne mogu gutati koliko me grlo boli ...vjerujem da ce mi do pon biti bolje ali ne znam hoce li takvo stanje ugroziti uspjesnost postupka? Da odgodim sve ili? A taman smo si poslozili godisnji odmor, financije...ja obavila 2 uzv...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ne znam gdje/koga da pitam pa cu pokusati ovdje. U pon. trebam u MB na FET ali sinoc me ulovila neka gripa/viroza sto vec...temp. se penje do 39, sve me boli, ne mogu gutati koliko me grlo boli ...vjerujem da ce mi do pon biti bolje ali ne znam hoce li takvo stanje ugroziti uspjesnost postupka? Da odgodim sve ili? A taman smo si poslozili godisnji odmor, financije...ja obavila 2 uzv...
    Na prvi IVF sam išla ni mrtva ni živa, kašalj, bronhitis, antibiotik, a kad ono moja zvrkica se primila

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

tetagogolina..ma super! viš ti kak to kad hoće,hoće..

ma nije mene Alebić ni pitao kakav mi je tsh a kamoli da ga je onda izignorirao..
    znači, ovisi o broju js ili zametaka kako računaju?Meni na cjeniku piše jedna cifra za ivf stimulirani (2-5 stanica) a druga za ivf u prirodnom..znači ako imam 2 ili više js to je onda odmah stimulirani postupak?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

2- 5 stanica bi trebao biti polustimulirani, vise od 5 stimulirani.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sad vidim da imaju posebno cijenu za 2-5 i >5 to ti je onda ok, neovisno kako si ti dosla do tih 2-5 jajnih stanica.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svima,dugo vas čitam a nikako da se uključim.Moja priča je duga,u prvom postupku punkcijom mi izvađeno 16 js,hiperstimulacija vraćene 2 blastice 4 zamrznute i bingo!!Trudna iz prve simptomi nikakvi osim pms.Priča ima tužan kraj,inducirani porod u 21 tt,na prvom uzv otkrivena velika cista koja samo raste i raste i potiskuje sve organe.Digla se na noge krenila dalje i evo me sada 7 mj nakon 27.11 FET betu vadim 11.12.Vraćene dvi blastice.I sad sidin i čekan.Sise me danas počele bolit na početku neko bockanje malo desni jajnik malo lijevi ponekad kroz jutro dok ležin u krevetu neki pms.Jučer donji dio leđa ža umrit misla sam da ću morat popit nešto za bolove,podrigujem ko neki krčmar i to je to otprilike.Podrigivanje prepisujem utrogestanu tj progesteronu.Eto,nadam se da će uz vas bit lakše čekat.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala tetagogolina! baš si me sad ohrabrila
    Posljednje uređivanje od maca2 : 04.12.2014. at 20:31

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala tetagogolina! baš si me sad ohrabrila

jer nakon postupka ti daju tabletice protiv odbacivanja(prednison), bar meni jesu oba puta, što znači da moraju i malo spustit imunitet, a tvoj(a tad i moj) je već poljuljan tako da neće odbacit plod

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

cekalice da ovaj put bude sve kako treba, svim curama zelim puno srece, evo vibrice od stare trudilice i trudnice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Danas 12dnt dvodnevna dva embrija, točno u 12h jedva vidljiva crtica (na slici) uzivo se bolje vidi
    beta u petak (iako je trebala bit tek 7.12)
    14dnt test neg-beta 15,4....biokemiska

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Bokic curke. Nisam dugo pisala jer sam eto cekala da vidimo jel ce doci vjestica. Danas mi je 30 dan ciklusa i jos je nema (HVALA DRAGOM BOGU). a obzirom da sam pila dulphastona uvijek dobijem 3 dan poslije njega. To je trebala biti srijeda. Sad se nadam da ni nece doci. Jel rano da test napravim obzirom da sam nestrpljiva ili da cekam? To mi je prvi ciklus sa klomifenom pa jel postoji mogucnost da mouda zbog toga samo kasni a ne zbog trudnoce?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

orhideja žao mi je.....

sanjolina priča je doista tužna,,, ali krenila si dalje i drži se,, ja betu vadim 10.12. i nemam nikakvih simptoma, a danas je 11dpt (malo mi to čudno, sinoć me je malo bolilo kad pred pms ali danas ništa). možda sutra pišnem test.....

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj leptirić27 prvotno napisa Vidi poruku
    Bokic curke. Nisam dugo pisala jer sam eto cekala da vidimo jel ce doci vjestica. Danas mi je 30 dan ciklusa i jos je nema (HVALA DRAGOM BOGU). a obzirom da sam pila dulphastona uvijek dobijem 3 dan poslije njega. To je trebala biti srijeda. Sad se nadam da ni nece doci. Jel rano da test napravim obzirom da sam nestrpljiva ili da cekam? To mi je prvi ciklus sa klomifenom pa jel postoji mogucnost da mouda zbog toga samo kasni a ne zbog trudnoce?
    Kad ti je bila ovulacija? Ako je prošlo 2 tjedna od nje, nije prerano za testić, iako postoji mala vjerojatnost da bude lažno negativan .

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

orhideja

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ništa od postupka idem na driling prvo

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Phiphy ovulacija mi je bila između 16. I 18. Dana ciklusa. Ne znam tocno jer je bio vikend pa nisam mogla na uzv a ovulacijski test bio i subotu i nedjelju negativan. A simptoma bas nikakvih osim laganog probadanja na lijevoj i desnoj strani. Pretpostavljaam da je jos rano. A vidjet cemo kroz koji dan.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Orhideja, drzi se...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga orhideja žao mi je

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Orhideja..bas mi je zao..
    Nova...kakav driling?
    Ja sam bila danas na uzv..imam dva folikula od 16 (valjda mm?)..jedan od 17..jedan 15..jedan 14..u utorak punkcija..
    Drzte fige

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Venera82
    Evo danas ama bas nikakvih simptoma od nicega za nista uzaaaas.
    To je za ispalit,meni se neda te testove i to u ponediljak/utorak triban doc vjestica pa se nadam da nece.Beta u cetvrtak.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Curke,meni je nocas bilo tako lose..ne znam od cega. Dakle 11dc..popila 5 klomifena od 3.dc i to je sve. Jos pijem eutyrox..ugl probudila se usred noci sa uzasnom glavoboljom, nikad me nije tako boljela glava i to naprijed...bila sam blijeđa od zida...povraćala..tresla sam se toliko da je to bilo strasno..sjela sam kraj otvorenog prozora da mi dode zraka al nis nije pomagalo..mislila sam da cu se onesvijestiti..onda sam probudila muza da zove bolnicu ali nitko se nije javljao..povratila sam, legla i zaspala. Sad me jos boli glava..mislila sam da li su to mozda neki simptomi hiperstimulacije ili to nema veze s tim? Muz mi veli da me ulovila panika i da je to reakcija..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Fuksija mislim d ti je to mozda od eutyroksa.... jel ga pijes duze ili si tak sad pocela?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pijem ga mjesec dana..dozu od 25 mikrogr..a sad sam dobila novu dozu..jedan dan 25 a drugi dan 50

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo mene natrag. Danas na 32. Dc napravila clearblue test. Druga crtica se pojavila ali jako blijeda u odnosu na prvu crticu. U testu kaze da klomifen i tablete za bolove ne utjecu na rezultat testa. Ipak malo sam van sebe i jos ne mogu vjerovat... mogu li testovi lagati? Pitanje je sad.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I blijeda crta je crta
    Tijelo ti stvara BHCG, samo je pitanje koliko, izvadi betu, to ti je najsigurnije....sretno!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure imam pitanje. Jucer dobila stopericu i danas jajnik boli ko lud. Jel moguce da je folikul pukao?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

antony, moguce je da je pukao bez obzira na stopericu (meni je dva puta)
    a mozda se samo priprema pa lijepo doceka

leptiric, crta je crta
    medjutim, s obzirom da je cb test, nadam se da je debela crta, jer ako je tanka mogla bi biti evaporacijska
    al nema veze koliko je tamna, jos ti jedno vrijeme nece biti tamna kao kontrolna
    najbolje izvadi betu i nek bude velika!

orhideja

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

fuksija, to ti nisu simptomi hipera, bit će nuspojava od klomića ili eut.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Evo sad sam dobila Brevacid..jel se tako zove? Pitala sam sestru u vezi toga sto mi je bilo lose, veli da mi je to najvjerojatnije od hormona...u utorak idem na punkciju a sad me strah da ce mi puknuti prije vremena

Leptiric,drzim fige!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Leptiric ~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Leptiric, fuksija

meni je u srijedu beta, ne usudim se još praviti test, možda sutra

mura avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav cure...mi imamo iza sebe prvu neuspjesnu inseminaciju, danas dosla m. Krećemo dalje u borbu...

Svima želim sreću da čim prije vidite svoje plusice na testu
    Posljednje uređivanje od mura : 08.12.2014. at 14:50

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

mura sretno

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

~~~~~~~~~~~~~~ , svima kome treba..

mi ipak ovaj mjesec idemo u FET bila danas gore i krenula sa estrofemom.. 17-tog pregled i ako je sve ok 22-og transfer

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Orhideja, žao mi je, baš sam se ponadala

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo, i ja prijavljujem svoj prvi neuspesan ICSI :'(. Ipak, optimizam mi dize cinjenica da imamo 5 smrzlica, transfer jednog ili dva od njih u prvom mesecu i posle toga jos dva (friska) pokusaja o trosku drzave u slucaju da nam budu potrebni. Veliki zagrljaj svim tuznicama .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Malena19,puno ~~~~~~~~~~~~za FET!!!
    Vojvodanka ,ali za FET ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Mura i Orhideja,zao mi je!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 08.12.2014. at 22:53

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav svima na forumu, nova sam u ovim vodama i ne znam previše o iskustvu 'od transfera do bete'... Naime, iza mene je sada prvi ivf postupak u kojem je došlo do hiperstimulacije pa transfera nije bilo već je odgođen za 2mj. Znači, zaostale terapije nema, nema bolova od punkcije i ostalog... Ovaj mjesec imala sam FET (2 blastociste)...i htjela bih s vama podijeliti svoje simptome koji me zbunjuju,kao i sve vas ovdje . Prva tri dana nt jaaka bol u jajnicima, preponama i malo grčeva u maternici,ali ništa previše... danas mi je 6 dnt i nemam više baš takvih bolova niti iscjedak,samo sam bezvoljna,umorna i nekako nikakva =) Kavu ne pijem jer mi se nikako ne pije kad krenem s utrogestanom i estrofemom, pa to ne gledam kao neki simptom, temperatura do 37,3... grudi bolne,ali ništa previše i drugačije.. I da, ne osjecam mučninu,ali nemam ni neki apetit dok ne padne mrak =) Zbunjena sam :S

PS
    Zaboravila sam napomenuti da sam prva tri dana imla smeđi iscjedak..popraćen navedenim bolovima...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kopiram svoj post sa Potpom. u Splitu:

Evo cure da vam javim svoje novosti, imamo po prvi put POZITIVAN TEST na 12dnt. Napravila ga predvečer i odmah se pojavile dvije crtice. Ponovit ću ujutro sa prvim jutarnjim urinom, a onda beta...Nakon 3 godine borbe i 8 postupaka, još mi nije sjelo da imam +

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sara 10, divno, cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu i jednu kasnoljetnu bebusku

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sara10 čestitam

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sara10 , Čestitam!
    smrzlići!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sara10 jeeeeej

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sarice draga čestitam ti od srca!!!!!!!! Presretna sam zbog vas!!!!

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala cure drage. kika222 pratit ćemo se...

Evo jutros ponovila test, odmah se pojavile dvi crtice, ma nije prošlo 3 sek, testna je odmah bila vidljiva. Jedva čekam betu....javim vam sve!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •