Želimo bebu, želim ti svu sreću na vvI ja sam se pikala sa puregonom u dobitnom postupku
svima nek je sa srećom!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Želimo bebu, želim ti svu sreću na vvI ja sam se pikala sa puregonom u dobitnom postupku
svima nek je sa srećom!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Meni osobno je Estradiol bio dobar pokazatelj broja JS u postupcima. ..
Sara- hvala- imala sam histeroskopiju gdje su mi zarezali endometrij- vjerujem da je to biopsija o kojoj pričaš- na žalost nije pomoglo. Imala sam i transfer u prirodnom ciklusu- ali ni to nije pomoglo. Poboljšali smo i sgram značajno- ali ni to nije pomoglo. Predajem sve u Božje ruke!
Sad idem riješiti devijaciju septuma prije postupka- možda ta kronična upala sluznice ima nekog efekta na organizam (možda i na moj povišeni Acl IgG). Teže dišem pa mi je i to koma. Držim se za slamku! A budući da i loši zubi mogu donijeti razne bolesti, želim ovo riješiti za svaki slučaj. Trebala sam i ranije...
Maca~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Ja u Petrovoj,cekan folikulometriju i zarko se nadam da su se pokrenuli i narasli i da ce biti nesto od svega toga...zadnja 2 dana osjecam poprilican pritisak u jajnicima i grudi su mi bolne pa se nesto valjda dogada...
Situacija o.k. - rastu folikuli malo sporije ali rastu
Ima ih 8 komada od 14-17 mm, endometrij 10,2. Vadila sam estradiol i progesteron, zvat će me popodne kad nalaz bude gotov da mi kažu koliko gonala da uzmem (cetrotide sigurno jednu). Dr. kaže da bi punkcija mogla biti u petak vjerojatno.
Pogledala svoje nalaze, ono nije bio moj nalaz od 4000 i nešto što mi je prekjučer rekla sestra...moj je estradiol bio 1200 što se slaže s onim od prije koji je bio oko 600 (znači uduplao se u 48 h kako i treba).
Posljednje uređivanje od maca2 : 10.03.2015. at 11:38
Svim pikalicama,čekalicama svega i svačega,sretno do neba u tome!!!
Želimo bebu-i meni je bio uspješan taj puregon pen i stvarno je puno jednostavniji od onih gdje moraš sve te bočice izmješat,promućkat,promijenit igle...nikad kraja tome![]()
Samo da vam se javim, danas krećem s postupkom, prvi Decapeptyl pada popodne... Toliko sam bila sretna, nikako a sad sam sva nekako doooown da bi najradije zaplakala. Ajme koji mišmaš u glavi...
Ja danas dajem štopericu navečer, u petak punkcija.
Prema uzv sve o.k. (dobra veličina folikula, super endometrij) ALI estradiol mi šeta (600-1200-950), kaže dr. ne zna u čemu je problem ali nećemo ga više vaditi, prema uzv se sve čini super tako da je odlučio da idemo na štopericu danas...nadam se da nije pogriješio...
Snekica draga samo hrabro
maca2![]()
Snekica-samo polako naprijed
I mene tijekom cijelog ovog perioda pred i za stimulacije pere naizmjenično euforija/depresija/rezignacija...pripisujem to hormonima i općenito cijeloj stresnoj situaciji.
maco baš tako, milijun osjećaja... a ma, biti će sve to ok... jednom![]()
Hoće...bez obzira na krajnji rezultat cijele ove MPO priče sve ćemo mi biti o.k....jednom![]()
Snekica....kao i ja....preluda i presretna....samo hrabro i nasmijano
BTW. zna li koja koliki je postotak bolovanja (na plaću) na N97 ili N98 ...ne mogu nigdje naći...:/
Drage moje da vam se javim kratko..
Evo izgleda je dosao taj trenutak..jos malo.
Jos smo 2u1 al moramo u bolnicu zbog visokog tlaka.
Danas smo 37+2 i 8 kg na vagi.
Sretno svima u kojoj god fazi bile...cekanje transfera, pikalice, koje se spremate tek na postupak i koje cekate fet i termine..mislim na vas.
Hvala svima koje su mi dale podrsku i koje su mi se javile...odgovorit cu svima cim budem mogla.
Stavljam jedan zanimljiv link pa zavirite http://forum.roda.hr/threads/56286-s...a-sperme/page5
LaraLana....sretno....da svoj smotuljak jaaako zagrliš kada bude kraj tebe![]()
LaraLana-sreeeeetno!
Da prođe što prije i što bezbolnije te da se što prije maziš sa svojom princezom![]()
LaraLana sretno i da bude bas onako kako si si pozelila!
Snekica pratis me polako, sve znas fige do neba!
Zelimo_bebu sta nije isto kao i ostalo bolovanje?
maca2 sretno ~~~~~~~~~ za sto bolju berbu!
Ja se bockam vec 5 dana sutra dodajemo i menopure. Glava mi je kao bolan, puca od boli. Jedva cekam dan punkcije, mislim da mi je teze docekati to nego kasnije betu.Da mi je sve to prespavati![]()
Snekica glavu gore, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pak,sve znaš,ne daj se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja vas pratim, pik pik pik
maca2 sretno!!!!!!!
svima ostalima želim sve naj naj![]()
Pak....vjerujem ti da ti je glava kao balon - jer moja od 150 jedinica+Decortin - kao balon ...izdrži ženo....a za bolovanje-pa nemam pojma, nisam nikad na bolovanju bila iskreno...koliko inače uzmu od plaće , na postotak mislim...
Nazalost ne znam tocno, ali mozda pod temom ivf i bolovanje nađes odgovor:
http://forum.roda.hr/threads/14090-I...vf+i+bolovanje
mislim da je 75-80% ako je na oznaku A0.
Frodda...10 mg Decortina na dan radi dosta povisenih antitijela stitnjace...i fuj mi je smusa u glavi od njih...a kad sam nuspojave citala - bolje da nisam...otrov...ali sta cu...vec sam ga pila u prirodnjaku da nisam ni znala za sto je...
Posljednje uređivanje od zelimo_bebu : 12.03.2015. at 00:56
Pozdrav svima.
Napokon dobili protokol i krecemo u akciju. U prijasnjim postupcima koristila sam gonale f 75 u raznim dozama po 21komad.ovog puta dok.se odlucio da uzmem gonal f900 IU pen.i krenem 6 dana po 100IU.postoji li gonal f 100IU? bili u dvi ljekarne i pen 900IU nemaju.
Njuskalica, gonal postoji kao ampula od 75IU i pen od 300, 600 i 900. Mozes kupiti bilokoji pen i namjestiti dozu na 100, ili ampule pa uzimati 1,5 dnevno (to je malo preko 100, ali rekla bih neznatno), ostatak bacas onda - ne znam koliko ti se to isplati, stoga glasam za pen.
Zasto pocinjete s tako malom dozom? U kojoj si klinici?
da, nekako mi se čini da nas ima dosta u postupku! Sretno nam svima!!! Jučer pala prva pik pik i konačno sam skužila da se nešto počelo pokretati!![]()
Snekica....~~~~~~~~~~~~~~~~~ i šuuutim dalje.....
Snekica nemas pojma koliko navijam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Njuškalica....Pen je odlična stvar...lako je za samodavanje, a možeš naštimati jedinica koliko ti treba, nema bespotrebnog mixanja i razmišljanja - tako da i ja (kao Bubekica) - glasam za Pen..
Joj cure, danas sam u nekom crnjaku...stalno imam neki loš predsjećaj za sutrašnju punkciju, ili da će mi folikuli popucati prije aspiracije ili da neće biti jajnih stanica...
Kako se vi nosite s time?
maca jako su male sanse da folikuli popucaju u stimuliranom ciklusu, za to bi trebalo gadno fulati tajming punkcije u odnosu na stopericu.
a to hoce li biti ili ne js... ne mozes nikako utjecati na to. drzim fige za najbolji moguci scenarij!
Kod dr.radoncica sam.
Znaci uzet cu pen
Nekako se i meni cini slaba doza.neznam.
vjerujem da dr. r. zna sto radi, u dobrim si rukama. sretno!
štoperica bila sinoć u 22h, punkcija sutra između 8-9 h...tajming bi trebao biti dobar.
Ne znam zašto me to toliko opterećuje, posebice zato jer mi je ovo 4.stim. i nikada do sada mi nisu popucali folikuli prije aspiracije (osim u prirodnjacima)...
bubekica-kod koga ideš na konz. u Betaplus? Nama su oni sljedeći na popisu ako ovo u Petrovoj ne uspije...dovumim se između dr.Vlaisavljevića i dr.Baumana :ne zna:
Posljednje uređivanje od maca2 : 12.03.2015. at 15:13
kod dr. dmitrovic.
Pikalice,ima vas!![]()
![]()
Sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
I svima drugima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno svima, a najviše maratonkama
Svrbe me prsti zadnjih nekoliko dana... jel netko vidio da se kiara79 javila na temi Termini poroda?
Njuškalica.....dr R uvijek odličan izbor (br.1 za mene)......a sretno sa Penom! Ja sam sva važna sama sebi kad na poslu napišem-dolazim odmah - raširim moj Pen i ostalo
Maca2...ma daaj ...no panic...sutra ćeš ti imati fine JS
Svim ostalim pikalicama i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice![]()
Njuskalica, jesi pitala za pen u ljekarni Pablo kod dr.Radoncica u zgradi? Nazovi ih na broj 013700519 i pitaj za pen, jako su ljubazni!
Svima sretno i puno ~~~~~
Oooo, ima vas dosta u postupku sada, ma neka bude proljetni booommm!
Snekica, kameleon, pak, želimo bebu, sretno, sretno cure!!!
maca2 sretno na punkciji ujutro!
Evo curke jos jedna pikalica od danas
Miuta821 .....bravoooo....jesi ti bila na VV u 1 mj sa frendicom možda? Sjećam se jedne Bjelovarke iz čekaonice...
za curke u proljetnoj akciji
![]()
Cure, javljam da je prosla aspiracija-dobila 12 js na kraju!
Sutra zovem u labos pa ce mi reci koliko se oplodilo i hoce li biti transfer 3.ili 5.dan, ali biolog vjeruje 5.
i sad nek me netko uvjeri zasto je bitno da znamo broj folikula prije punkcije....
bravo maca super i navijam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Istina, dr.stalno mjeri/spominje 7-8, ocito su se i manje pokrenule
A kod mene se pokazalo da niti estradiol nije mjerilo jer bih po njemu imala max 5-6 js!
Sad samo cekanje na oplodnju...nadam se dobrom tulumu u labosu![]()