Ne, ja sam bila na gonalima (2.-4. dc 225 jd., 5.-9.dc 150 jd. + cetrotide). Pricala sam s curama na aspiraciji/transferu i sve smo u toj grupi bile na gonalima ili puregonima, nitko na menopuru...neke su imale i cetrotide, neke ne...2 cure su vec na aspiraciji znale da ih ceka FET tj da se nece ici odmah na transfer jer im nije dobar endonetrij (jednoj 15,jednoj 6 na dan stoperice).
Danas sam prilikom trasfera malo popricala s biologicom (nije bila ova s kojom sam se cula zadnja 2 dana)-kaze da je mm imao katastrofa nalaz-cryptozoospermia, pitala sam ju zasto ga nisu zvali da ponovi uzorak, kaze vjerojatno zato sto je kolegica ipak (nekim postupkom kojeg nisam zapamtila) pronasla spermije koji su se cinili o.k. Mislim, i nije mi neki razlog...Ne zna zasto je doslo do takvog pogorsanja nalaza (zadnji oligoasthenospermia) ali kao s obzirom na sve imamo lijepi 4-stanicni embrij bez fragmentacija kojeg ocjenjuje kao vrlo dobar. Ja bih radije da je 8-stanican ili barem 6-stanican ali sta je,tu je.

...Ne zna zasto je doslo do takvog pogorsanja nalaza (zadnji oligoasthenospermia) ali kao s obzirom na sve imamo lijepi 4-stanicni embrij bez fragmentacija kojeg ocjenjuje kao vrlo dobar. Ja bih radije da je 8-stanican ili barem 6-stanican ali sta je,tu je.

bacam se na istraživanje te teme po forumu
da dođeš do svog cilja
...nekako mi se cini da je "lakse" imati dijagnozu i znati s cim i kako se boriti nego ovako nagadjati...