Stranica 52 od 73 PrviPrvi ... 242505152535462 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lady555 ,čestitam!

Betočekalice,

maco,šaljem zagrljaj.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bok cure evo ja bila na transfer od 11js 5blast.1 zametak i 4 smrznuti.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure evo ja bila na transfer od 11js 5blast.1 zametak i 4 smrznuti.
    Bravo i sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure u postupcima, betocekalicama i cekalicama kojecega sretno i saljem vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lady cestitam od srca

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da javim da sam se porodila 18.3. i rodila prelijepu curicu 3850 i 52cm duga, ako netko zna je li se laralana porodila jer nisam bila u toku....???
    Bravo lady555, cestitam od <3 ! Lijepo je cuti da ste s azoo dosli do svoje curice i dajete nama, sa istom dijagnozom, novu nadu!! Uzivajte!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lady, čestitam!

Miuta

A svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god već treba.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

bok cure, jučer sam imala prvi transfer, prirodni IVF, vraćen osmostanični treći dan
    sretno svim čekalicama! Vibram za što više lijepih vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

katjuša

tulipan i maca grlim najače

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure, jučer sam imala prvi transfer, prirodni IVF, vraćen osmostanični treći dan
    sretno svim čekalicama! Vibram za što više lijepih vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pa to je lijep embrij za treci dan i nek se lijepo ugnjezdi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sretno Katjuša!
    Ja sam maloprije zvala pol.Škvorc da pokušam dogovoriti kod njih prirodnjak preko HZZO ali imaju ugovor još samo do sutra , sestra mi ne može reći što će biti poslije-kaže da pratim njihove stranice...
    Sad moram na pauzu cca 6 mj. do sljedećeg stimuliranog pa sam mislila pokušati prirodnjak kod njih, iako nemam uopće sreću s njima (od 4 pokušaja-2 x neg.aspiracije, 2 x pukao fulikul prije punkcije )

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno Katjuša!
    Ja sam maloprije zvala pol.Škvorc da pokušam dogovoriti kod njih prirodnjak preko HZZO ali imaju ugovor još samo do sutra , sestra mi ne može reći što će biti poslije-kaže da pratim njihove stranice...
    Sad moram na pauzu cca 6 mj. do sljedećeg stimuliranog pa sam mislila pokušati prirodnjak kod njih, iako nemam uopće sreću s njima (od 4 pokušaja-2 x neg.aspiracije, 2 x pukao fulikul prije punkcije )
    Zbog cega pauza od 6.mj?
    Znam da neki prakticiraju pauzu 3 ili 6 mj. ali zanima me koji razlog navode. Lista cekanja na lijekove ili ?
    Pitam jer ja cu ubrzo u novi stimulirani za nepuna 3 mj. i tako je uvijek do sada bilo. Nisam nikada duze cekala pa se dvoumim koliko mi je to zapravo pametno.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Katjusa

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sretno Katjuša!
    Maco a tko ti je rekao za 6 mj.pauze???
    Onda dobro razmisli za prirodnjak ako je tako bilo...mislim da je u prirodnjak trebalo ici odmah iza stimuliranog...bar tako privatnici prakticiraju.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam ovaj ciklus odgodila stimulirani postupak radi teške prehlade i antibiotika sad opet čekat iduću mengu....

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Katjusa figam za betu!!! Maca nebi išla u državnu kliniku u prirodnjak? Pak,meni jednom dr rekao da je 3 mj optimalno, a da vani rade i češće stimulacije,ja sam recimo cekala 6 mj radi liste za lijekove...dok sam sada došla na red za 4 mj i to oba puta dugi protokol..

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Da i meni su rekli da mogu ponovo u postupak za 3,4 mj. Da je to dovoljno i zato sam i pitala macu tko joj je to rekao ili je tako sama sebi zacrtala.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa zapravo nemam pojma odkud mi ta info...ali nekako mi je ostalo u sjećanju 6 mj. pauze nakon stimulacije da se sve vrati u normalu (jajnici/hormoni...) A ako je neka veća frka (godine npr.) onda može i nakon 4 mj. opet stimulacija.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ako mogu i prije-još bolje Hvala na ovoj info, zaista nisam znala da se može tako brzo opet u stimulaciju!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ako mogu i prije-još bolje Hvala na ovoj info, zaista nisam znala da se može tako brzo opet u stimulaciju!
    Mozes draga....cak na stranici bete pise koliko cesto se preporucuje pa pogledaj.....ti nisi nesto ekstremno visoku dozu lijekova primila pa tak da nema razloga da dugo cekas....osim financija i psihicki naravno.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne bih išla u prirodnjak privatno...s obzirom na puno manju šansu nekako mi je to bacanje novca , prirodnjak sam mislila obaviti kod Škvorca preko HZZO (ako mu produlje ugovor). Znači preporuka je odmah ciklus iza stimulacije? Zašto, mislim koja je razlog za to? Nekako mi se čini agresivno ta tijelo/jajnike u tako kratkom roku 2x ići na aspiraciju

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ne bih išla u prirodnjak privatno...s obzirom na puno manju šansu nekako mi je to bacanje novca , prirodnjak sam mislila obaviti kod Škvorca preko HZZO (ako mu produlje ugovor). Znači preporuka je odmah ciklus iza stimulacije? Zašto, mislim koja je razlog za to? Nekako mi se čini agresivno ta tijelo/jajnike u tako kratkom roku 2x ići na aspiraciju
    Zato sto ti u tijelu ostaju jos ti hormoni i znaci ciklus iza se u vecini slucajeva hvata js......tako je meni dr rekao al ja nazalost nisam mogla ici iza stimuliranog u prirodni(kasno otisla na pregled, folikul je vec zrel bio) punktira ti se samo jedan folikul, jedan ubod stvarno nije puno niti agresivno.
    Nadam se da ce se javiti netko od cura koje se isle iz stimuliranog u prirodni i bingo....

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Isla sam ja iza stumuliranog odmah u prirodni samo nam je pobjegao folikul. A bas kako kaze sara dr. je isto tako rekao i meni.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Znam da ima trudnoća iz prirodnjaka, mislim da naša forumašica Ginger ima tako 3 djece . A i ovo zvuči logično za hvatanje js nakon stimulacije.
    Ali s obzirom na to da imam 4 neuspješnja prirodnjaka iza sebe i na to da su nam ovaj put u stimulaciji od 9 js samo 1 oplodili nekako mi se čini SF da će nešto od toga kod nas biti. A i problem mi je na poslu-sada me nije bilo 2 tj. pa da opet nakon par dana tražim slobodno (za folikulometriju pa punkciju) mi je baš nezgodno...
    Ali svakako me veselin info da bih već u 6,-7.mj. mogla u stimulaciju opet

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Znam da ima trudnoća iz prirodnjaka, mislim da naša forumašica Ginger ima tako 3 djece . A i ovo zvuči logično za hvatanje js nakon stimulacije.
    Ali s obzirom na to da imam 4 neuspješnja prirodnjaka iza sebe i na to da su nam ovaj put u stimulaciji od 9 js samo 1 oplodili nekako mi se čini SF da će nešto od toga kod nas biti. A i problem mi je na poslu-sada me nije bilo 2 tj. pa da opet nakon par dana tražim slobodno (za folikulometriju pa punkciju) mi je baš nezgodno...
    Ali svakako me veselin info da bih već u 6,-7.mj. mogla u stimulaciju opet
    Ne ne tako nemoj ici....ako nisi planirala i razmisljala o tome onda nemoj. Nema potrebe forsirati. Da da na Ginger sam mislila <3 al mislim da su dvije curke iz prirodnog
    Posljednje uređivanje od sara79 : 30.03.2015. at 13:18

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure molim vas koje ste vadile betu kako uputnicu treba moj ginica nece mi dati kaze da sam trebala dobiti iz Vv gde bio postupak neku crnu uputnicu.i ne zeli mi dati uputnicu.sto da radim?? Bolovanije mi da ali za betu ne.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Uputnicu sam uvijek dobila na temelju otpusnog pisma nakon transfera na kojem piše kad treba vaditi betu.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pa da tako sam i ja mislila ali ne zeli mi dat jer kaze da ona zna zakon da to moram dobiti neku crnu uputnicu.i tako nisam dobila.budem zvala vv pa da vidim sto sad.inace ima i tu lab ali kako da vadim bez uputnice

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U suštini je tvoj ginekolog u pravu. Uputnica D1 koju dobijemo za postupke treba pokrivati sve. Tj, sve daljnje uputnice (ponavljanje briseva, markera na hiv/hep, vađenje bete itd) se izdaju na temelju nje unutar ustanove. Ona obuhvaća sve liječenje unutar godine dana. Osmišljeno je tako da bi se nas (pacijente) manje šetalo. Dakle, tvoj mpo-ovac ti je trebao dati internu uputnicu za vađenje bete. To što se u mnogim ustanovama toga uopće ne drže je drugi par rukava.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala cure nista budem zvala sutra i obijasnit jer moj pravi mpo je bio na go.pa druga dr bila

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala vam cure na svemu!! Malo ćemo sad pauze, pa onda opet, imamo još 3 embrija..

što se tiče uputnice za betu, meni moja gin. uvijek da bez ikakvih pitanja, D1 pokriva sve, al očito još nemaju neki praksu tu. Ja sam sad nakon bolnickog liječenja dobila crnu uputnicu za kontrolu.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma da i moj gin. Samo ga slušam kako im broji sve po spisku jer me bezveze vozaju.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da bas tako ja sad u 10 moracu ici u zg a ima i tuj lab.
    Tulipan drzise.i samo pozitivno.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

EEee koja glupost da ne daju uputnicu za betu....onda ja stvarno imam sreće jer moj ginekolog sve da...i više
    Miuta...ne znam šta bi ti rekla....smješna je ta tvoja ginekologica....svašta...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim vas koje ste vadile betu kako uputnicu treba moj ginica nece mi dati kaze da sam trebala dobiti iz Vv gde bio postupak neku crnu uputnicu.i ne zeli mi dati uputnicu.sto da radim?? Bolovanije mi da ali za betu ne.
    Mora ti dati uputnicu. Na temelju otpusnog pisma.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure da li mi neko zna reci informaciju o embriologu Dejanu Ljiljku. Da li neko ima iskustva

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Naki78

što te zanima u vezi embriologa D. Ljilljka?

iskusan i stručan embriolog, otvoren u pristupu prema pacijentima, dostupan u komunikaciji ...

sada voditelj laboratorija za humanu reprodukciju u KBC Sestre Milosrdnice.

mnogi od nas mogu reći:
    Dejo, hvala ti
    Posljednje uređivanje od Inesz : 31.03.2015. at 15:10

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moj postupak je završen, nažalost nismo došli do oplodnje, viša sila, dobili smo 4 js, a sutra ću znati koliko ih je išlo na vitrifikaciju. Vidimo se najesen ako bude sve ok.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj postupak je završen, nažalost nismo došli do oplodnje, viša sila, dobili smo 4 js, a sutra ću znati koliko ih je išlo na vitrifikaciju. Vidimo se najesen ako bude sve ok.
    Zao mje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Snekica, žao mi je A zašto čekati do jeseni, ne može se prije?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Snekica zao mi je
    Gdje si bila u postupku?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Naki78

što te zanima u vezi embriologa D. Ljilljka?

iskusan i stručan embriolog, otvoren u pristupu prema pacijentima, dostupan u komunikaciji ...

sada voditelj laboratorija za humanu reprodukciju u KBC Sestre Milosrdnice.

mnogi od nas mogu reći:
    Dejo, hvala ti
    Doktorka mi je njega preporucila. Dolazi u Podgoricu, CG, odakle sam ja. Kaze da je on pravi strucnjak i jako bitan u mom slucaju jer sam ja poor responder a imala sam iza sebe 7 postupaka. Velike nade polazem u njega.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Naki78 prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorka mi je njega preporucila. Dolazi u Podgoricu, CG, odakle sam ja. Kaze da je on pravi strucnjak i jako bitan u mom slucaju jer sam ja poor responder a imala sam iza sebe 7 postupaka. Velike nade polazem u njega.
    Naki da nedolazi mozda kod dr. Motrenko?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Oj Snekice

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Naki da nedolazi mozda kod dr. Motrenko?
    Dolazi kod dr Montrenko u BD i to u zavisnosti od potrebe.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Malo ~~~~~~~~~ za sutra

Od jutra mi se vrti u glavi refren

Ovo nije nase vrijeme
    Ovo nisu nase zime....

A doci ce i nase vrijeme na ovaj ili onaj nacin
    Posljednje uređivanje od pak : 31.03.2015. at 22:18

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Naki78 prvotno napisa Vidi poruku
    Dolazi kod dr Montrenko u BD i to u zavisnosti od potrebe.
    Cula sam za dr. Motrenko sve najbolje

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Cula sam za dr. Motrenko sve najbolje
    Odlicna je. Posvecena maksimalno. Ali meni je bitan i dobar embriolog kojeg mi je ona preporucila a dolazi kod nje na kliniku.
    Ines hvala na informacijama. Ako imas jos nesto da dodas dobro je doslo.
    Srecno drage moje!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pisnula jutros...najjeftiniji test..negativno...6dnt blastice...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Pisnula jutros...najjeftiniji test..negativno...6dnt blastice...
    Jel tebi transfer bio 25.03.???

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

zelimo_bebu-žao mi je draga ...ali ne odustaj još skroz, tek će beta reći zadnju riječ!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •