Drzite se, cure. I, ne ponovilo se.
U takvom sam sad nekom bedu, da sam sigurna da vam se pridruzujem.
zelja & miuta grlim vas, baš mi je žaoi pridružujem vam se..
jučer negativan test popodne, i pomirim se sa time, onda jutros neka sjenka i nada odmah jer nikad ni sjenu nisam vidjela, i evo sad M kreće..
Danas 11 dpt, 14 dpo. Sad jedino ne znam što sa utrićima? Odmah prestajem ili?
Katjusa, miruj, pojacaj utrice i cekaj betu. Mozes je izvaditi i ranije, ali niposto nemoj prekidati terapiju prije nego je izvadis.
Cure s negativnim ishodom, zao mi je! Odtugujte i krenite dalje!
Katjusa, drzim fige da sve bude ok!
Kameleon, di si nam?
Cure, zao mi je
i ne prekidar terapiju dok ne izvadite betu
Lajka, je, razlika je izmedju prirodnjaka i stimuluranog
Ipak je kod stimuliranog organizam pod opterecenjem
Ja sam govorila o simptomima jako rane trudnoce, ne o bolesti (i nas su doma dotukle ove zime, uzas)
Drzte se cure!
Curke zao mi je ;(
Grlim vas jako.
Ginger vam je vec napisala za terapiju.
Naravno da nisam uspjela izdržati do preporuke za vađenje bete. Danas, 15dnt 3dnevnog 6st beta 670,7.
Cure kojima ovaj put nije uspjelo,i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da idući put bude dobitni!
![]()
eryngium
Svin mojim tužnicama jedan veliki![]()
Eryngium cestitam!!!! Krasna brojka!
![]()
Eryngium cestitam!!! Puno srece dalje vam zelim!!!![]()
eryngium čestitam!!!
koliko sam pročitala na temi Vuk Vrhovac i zelimo_bebu nam je isto trudnica!
![]()
Posljednje uređivanje od maca2 : 09.04.2015. at 14:41
Eryngium, cestitam!![]()
eryngium, drago mi je da si išla vadit betu i čestitam!!!!
ej draga, na koju ti se to betu vidjelo? na 657? ili si uzv radila koji dan kasnije? kad ideš na idući čuti srčeko?
Vidjelo se na dan kasnije od bete 657....idem u nedjelju opet na UZV da potvrdimo GV...sad je bila jaaako mala...a srce neam pojma kada....
STUDENI 2014. (5)
sara10, FET, Cito (nakon 5xIVF/ICSI, 2xFET)
ivana.sky spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
Sanjolina, Cito, FET (nakon 1xIVF)
littlemouse1, 1.IVF
Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF) gemini
PROSINAC 2014. (4)
Twinolina, Petrova, IVF, trudilica za treću bebu gemini
vita22 spontana trudnoća
malena19, VV, FET, trudilica za drugu bebu
geta, IVF, Belgija trudilica za drugu bebu
SIJEČANJ 2015. (2)
MallaPlava, VV, IVF (nakon 1xIVF)
vojvodjanka, FET, Norveška, (nakon 1xIVF)
VELJAČA 2015. (4)
dunja12, IVF Centar, IVF (nakon1xIVF) gemini
PinaColada, IVF
manola, IVF
Muma, spontana trudnoća
OŽUJAK 2015. (3)
zelimo_bebu, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
eryngium, KBC Ri, IVF
kudri, spontana trudnoća
BETOČEKALICE
corinaII, trudilica za drugu bebu
dalmatinka1983, FET (nakon 6xIVF/ICSI)
drama_queen, IVF
Katjuša, IVF
Lajka
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
suncokret19, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
4/2015: una99, Petrova, IVF (nakon 5xIVF); mona22, VV, IVF (nakon3xIVF, 2xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu); nestrpljiva anka, Petrova, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu, 1xFET); Njuskalica, Poliklinika Škvorc, IVF; antony34, Podobnik, IVF (nakon 2xIVF); mimadz, VV, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF);
5/2015: dazler, Vg, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu, 2xIVF); Bubimitka81, IVF (nakon 1xIVF) trudilica za drugu bebu
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, antony34 , arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, bebushkica, bernica, beti79, BigBlue, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubicazubica, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, dalmatinka1983, Darkica, daxy, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, dunja12, edina, ELA28, Elena 85, emiro, Enrika, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, Joss, kameleon, kata.klik, keti10, kik@, kiki30, kikolina, kitty, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, lemmingsica, Leva, Lexus, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, maca2, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, Mala28, malenna88, malena2, MAMI 2 , *mare*, marias, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, Medeja, meki, mendula71, mg1975, milivoj73, miny, Missixty, miuta821, mona22, mostarka86, my_heart, mura, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina32, nina977, Ninchi_Zg, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, Skura, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, sushi, s_iva, *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, tulipan83, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, venera82, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zadnjivoz, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu, žužy, 1 zelja![]()
cure, pliz, ako neka hoce preuzeti listu...
ako bas nema dobrovoljaca - molim da mi javite ako ima gresaka na postojecoj! hvala!
Hvala svima na čestitkama! Nek vas svih redom čim prije iznenadi ovako kako je mene.
Bubekicai
za listu. Nisam dobrovoljac jer bi pol ljudi sigurno pogubila.
![]()
Tuznicama saljem
Katjusa kakvo je stanje? ~~~~~~~~~~~ za +
eryngium & zelimo_bebu čestitam na betama i lijepim vijestima
kod mene od jučer baš pravo krvarenje.. Danas sam iša vaditi betu ali kasno, pa ne znam kad će mi sutra biti rezultati.. Samo da znam više što sa utrićima.
Koliko ih ima smisla vaginalno kad krvarim (i to pošteno)?
I znam da ima svakakvih slučajeva ali uglavnom cure prokrvare nakon što prestanu sa progesteronom.. A meni ni dan nije kasnila..
bubekica stvarno svaka čast za listu![]()
Katjusa,
pij utrice dok docekas betu. Ja svaki put prokrvarim na utricima.
i ja sam sad pila utriće kad sam prokrvarila. tak su mi rekli. isto smušena, vrtoglavica, ma užas. a znala sam ih i prije popiti i ništa. sad mi je baš loše bilo od njih.
ja sutra idem na kontrolu nakon kiretaže. neznam kad opet smijem na FET??
eryngium i zelimo_bebu sretno dalje!!!
tužnice... šta reći osim da vas grlim i da znam kako se osjećate![]()
eto zaokružila sam danas ovu priču sa negativnom betom, idemo dalje..
eryngium i zelimo_bebu čestitam cure,sretno dalje!!!!
svim tužnicama šaljem ogroman hug![]()
Drz se Katjusa, doci ce sreca i k tebi....i svima nama ostalima.. Treba samo biti strpljiv i pozitivan, znam da je tesko..vjerovatno se jos kockice nisu poslagale, oprosti ako nabrajam bezveze, samo te zelim utjesiti... Sretno...
čestitam eryngium, ovo je prirodnjak u Rijeci? Oni su se svojevremeno hvalili s vrlo dobrim rezultatima čistih prirodnjaka, to je bez ičega, bez klomifena? Samo štoperica? Jako mi je i dragi - kad vidim da je 6-stanični embriji bio šesti dan - ja uvijek pomalo skeptična prema tim malo zakašnjelima ili nepravilnima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje i javljaj obavezno!
zelimo_bebu ... tvoj nick dugo pamtim na ovom forumu - jako mi je drago čitati o tvojoj pozitivnoj beti i sad ~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
hvala cure, stvarno sam ok, sa ranijim piškanjem testova se već privikneš na bjelinu testa pa do bete već samo čekaš da sve završi.. Meni se to naguralo u dva dana pa me baš iscrpilo - negativan test, pa sjena i isti dan menga stigla.. Pa čekanje bete, i evo sad već danas 4dc.
Ovaj ciklus ne idemo u postupak, moram se javiti u kbc da vidimo za dalje. Ovaj ciklus se doma opuštamo
eryngium još jednom da ti čestitamhoćeš betu ponavljati? Kad se dolje javljaš na humanu? znači ovo ti je drugi prirodni IVF?
ma joj eryngium - sorry na grešci - vidjeh da je treći dan 6-stanični i mislila sam reći da sam upravo uvijek sumnjičava prema tim malo zakašnjelim embrijima - jer je većina embrija 3. dan ustvari 8-staničnih - zato zakašnjeli - sorry na grešci sa šesti dan.
Enivej - sretno za dalje i
cure - jutro svima - i runda rakije u ranu zorua za one koji ne mogu - runda jutarnje kavice
![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 12.04.2015. at 06:52