Sara79 cicke tek od jucer pocele bolit tj.bradavice. zatezanje oko jajnika,ponekad lagani pritisak i lagana muka. Ali to je sve posljedica utrica, nervoze i psihe![]()
Sara79 cicke tek od jucer pocele bolit tj.bradavice. zatezanje oko jajnika,ponekad lagani pritisak i lagana muka. Ali to je sve posljedica utrica, nervoze i psihe![]()
Od 8folikula su bile 6js, i 4su se oplodile. Sad cekamo sutra da vidimo.
Bananka drzim fige da fino napreduju ~~~~~~~~~~
https://imageshack.com/i/exnDGS50j
Tu je bebica!
I sretna sam i prestrašena....tako poznat o...drži me osječaj da ovaj put bude dobro,mora biti!
Zuzy bravo![]()
Zuzy, super!!!!!!!!
Koji ti je dan nt? Mislila sam da ćeš tek u subotu testic raditi.
Danas je 12. dpo,a betu vadim 13.
Do tad se trudim kulirati hahaha
Evo da vam javim. Lezim u bolnici i cekam me kiretaza nazalost nije bilo ploda. Pozdrav cujemo se.
Zuzy cestitkeee.
Weeeeeeeeeee
koji je dan nakon transfera ?
Koji test?
Antony, jako mi je zao! Drzi se draga!!
Zuzy, odicne vijesti, jupijee! ~~~~ za odlicnu betu!! Hoces je ranije vaditi?
Posljednje uređivanje od Bananka : 07.05.2015. at 10:12
6+4 ocito je tako moralo biti. Nema veze sljedeci mjesec idemo pokusat ponovo. Sad cu malo otugovati sutra je novi dan.
Nema niti gestacijske vrečice? Kaj vele doktori točno,nekak mi je to rano za skroz otpisati.![]()
Vrecica je al je prazna. Vele da bi se vec polako i srceko trebalo vidjet al nema niceg. Neznam ni sama. Al meni je sve bilo sumnjivo od jucer od iscjetka kojeg sam dobila.
Antonybas mi je zao
drz se
Zuzy sad si u meni pobudila znatizelju i polako se nabrijavam ranije test napravit. Tebi je 5 dnt pokazan +stvarno rano
![]()
antony draga drzi se .......![]()
žužy![]()
Drage heroine...
Zelim vas sve skupa pozdraviti,vjerovatno ce se sjetiti neke curke mene koja sam isto ovdje odbrojavala prije skoro tri godine.
Žao mi je da vidim još neka imena iz toga doba,ali evo puno je primjera da će se uspjeti.
Eto i ja nakon vanmaternične gdje je uklonjen lijevi jajovod sad imam doma jednu čupavu crnu slatkicu koja brblja sto na sat.
Žužy draga,samo naprijed,sve će biti super...
A bubi našoj sveznalici velika pusa...
VOLI VAS SVE SARA...
svima skupa puno pozitive želim...
Ajme sara,pa curka bude več dvije godine!jako brzo prošlo...
Šaljem ti pozdrave i veliku pusu!
Antony, jako mi je zao
Drz se...
Zuzy ovaj put idemo do kraja!!!!!
Sara, velika pusaspremas se po drugu bebusku?
antony34, žao mi je...odplači, odtuguj i kad budeš spremna, dalje u bitku...
žužy...DO NEBA!
Cure pratim vas ali nemam bas vremena pistai
Antoni zao mi je znam jako se osjećaš prošla sam isto prije par mjeseci
Samo smo čekali do 9tt
Žuži držim fige da sve bude ok
Banaka za lijepe blastice
I sve ostale koje ste u postupcima i koje čekate postupke želim sto vise js
anthony-žao mi je, baš grozno...i sama sam prošla isto tako u 7 tt....drži se...
žužy-čestitam!
banankaza što bolju oplodnju!
Posljednje uređivanje od maca2 : 07.05.2015. at 14:16
Žužy ......wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3
S druge strane Antony žao mi je....teško.....uh
Žuži čestitam ti i želim ti da ovaj put bude sve savršeno i da napokon primiš svoju bebicu u naručje! !!
antony žao mi je...
žužy čestitke!!! al već 5.dnt ti je pokazalo plusić - wauuuuuuuuu
Svim tužnicama veliki zagrljaj ...
ali morala sam se javiti najviše da pošaljem veliku pusu Žužy ...sretno ti draga, držim fige za miran put do kraja <3
žužy čestitam
antony žao mi je![]()
Zuzy... Bude to super... Ja sutra vidjet kaj se desava s mojom malom betom... Najvj je pala ... Nisam vise radila testove... Menge jos nema... Sutra bumo pametniji...
Antony ... Zao mi je... Nemam nist pametno za reci... Osim glavu gore i idemo dalje ...
Posljednje uređivanje od bernica : 07.05.2015. at 21:30
žužy, od sveg srca ti želim da je to to!
antony, žao mi je
Bananka javi nam novosti...
Evo me, kaze P. da se lijepo razvijajui da cemo se cuti oko termina vracanja.
Njuskalica, kako si ti danas? Tebi je danas 5.dt 5 1/2 dnevnih?!
Zuzy,.kako si ti danas?
Antony, nadam se da si ok!!![]()
Evo dobro sam. Dosla doma i spremam se sutra na posao.
Cure, postoji li procedura za poništenje postupka zbog liječničke pogreške odnosno odobrenje dodatnog pokušaja na teret HZZO? Da li znate za slučajeve kada su se parovi uspjeli izboriti za ovo?
Bananka mene pocinje nervoza opasno napadat.nestrpljiva skroz. Neka nelagoda u jajnicima i cicke me muce ali to tak nista ne znaci.
Danas je 5 dnt 2 blastice.
antony sve sam ti tamo već rekla da se ne ponavlljam....drago mi je da već razmišljaš za dalje....samo si uzmi pauzu, tri mj nakon kiretaže...i uzmi neke vitamine